Miss Modesty
Početnik
- Poruka
- 14
A dok je u seriji bio mali, ( 6 godina ), vec je imao brcice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne valja sajt...nece da udje u 52.epizoduuuEvo za sve koji zele gledati online seriju...
http://www.exyutv.com/category/turske-serije/sulejman-velicanstveni
nadam se da je dozvoljeno ovo postavljati ovde
jos nisam skontala kako idu pravila ovog foruma.
Sajt je ok, upravo sad gledam 37 epizodu a 52-ga ne znam zasto nece?!Ne valja sajt...nece da udje u 52.epizoduuu
I svaki put kada bude bila trudna vikace " dolazi nam princ "![]()
Nikada mi nece biti jasno kako Hurem vec zna kog pola je njena beba.![]()
Najgledanija serija u Srbiji, u Turskoj se vec emituje godinu i po dana i to veoma uspesno. Nazalost mnogi su izgubili zivote, a mnogi su ih dobili. U narednoj sezoni koju najavljuju "velicanstvenom", ekipi ce se pridruziti mnoge turske zvezde, u daljem tekstu mozete saznati koje.
MIHRIMAH SULTAN (Ezgi Asaroglu) - u aprilu
PRINC MEHMET (Kenan Imirzalioglu)- u septembru
PRINC SELIM (Kivanc Tatlitug)- septembar ili oktobar
PRINC BAYAZIT (Cagatay Ulusoy)
PRINC CIHANGIR (henuz bilinmiyor) - ne zna se glumac
RUSTEM PASA (henuz bilinmiyor)-takodje
MIMAR SINAN (Henuz bilinmiyor)-takodje
BARBAROS HAYRETTIN PASA (Henuz bilinmiyor)-takodje
MUSTAFINA HASEKI(Beren Saat)
NURBANU SULTAN (Asli Tandogan)
SEHZADE BEYAZID IN HASEKISI (Damla Sonmez)
Pregovori za nabrojane su jos u toku. Najavljuju da ce sezona 3. biti velicanstvena.
Seriju će napustiti:
VALIDE SULTAN
PARGALI IBRAHIM
HATICE SULTAN
NIGAR KALFA
MALKOCOGLU
AYBIGE HATUN
GULSAH HATUN
SUMBUL AGA
GUL AGA![]()
Ja znam samo ono nesto: Tamam ili taman (mada mu dodje isto), meraba, hosbulduk, hoscekal i tako jos neke reci... Meni je malo zaeban jezik...![]()
Hahaha, pa jeste zaeban. Eto pogledaj samo mene. 12 godina svakodnevno slušam turski, sve razumem, a nikako da progovorim kako treba.![]()
Kako 12 godina?Ja imam tetku u inostranstvu koja je Turkinja/Srpkinja, ali ne zna turski bas najbolje
Ubice nas admini, odudaramo od teme![]()
Pa kad sam imala 6 godina (pre 12 godina) preselila sam se kod babe sa mamine strane, a njih dve non-stop na turskom pričaju, a
da ne pričam o rođacima iz MK. Njima je tamo turski glavni. Decu uče prvo turski jezik, pa tek posle makednoski, kad dođe vreme za školu.
![]()
I posle se pitamo kako se Hurem toliko ugojila... xD
Ne valja sajt...nece da udje u 52.epizoduuu
O, maj Gade, jedva čekam!
Mehmet i Selim - super!
Ali što je Bayazit lep! I njega sam nešto malo gledala na satelitu u seriji "Adini Feriha Koydum".
Mnoge njegove starije kolege i koleginice su rekle da je u stvarnom životu mnogo dobar dečko.![]()