Sulejman Veličanstveni

Evo za vas neke slike od Lea :D

Leo-Muhte%C5%9Fem-y%C3%BCzy%C4%B1l-G%C3%B6rselleri.jpg

leo-17f.jpg

images

LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5C532%5CBa%C5%9Frol%C3%BC%20s%C3%B6ke%20s%C3%B6ke%20kapt%C4%B1lar%2012%20A%C4%9EUSTOS%202011%5C03.jpg

Tnx :cmok2::heart:

Kako bi čestitao slikaru na dobro obavljenom poslu, Sulejman ga poziva da im se pridruži za stolom. Došao je momenat da se stari ljubavnici pogledaju u oči. Nigar kalfa ce takodje naci Leov dnevnik i saznati da je bio zaljubljen u Hurem i sa njom planirao buducnost. Veceras ce se Hurem sokirati kada ga bude videla.

Poslednja izmena:
ahaha Suljo izgleda otkrio Australiju pa navatao par tigrica za Hurem :lol:

Ovi su sve gori i gori, prvo napravili Lajosa na matorca kad je u to doba imao 15 godina, onda Ibro svira violinu dok jos violina nije bilo a sad Suljo nahvatao par tigrica koje poticu iz Australije koja ce biti otkrivena tek preko 200 godina kasnije :lol:

ahaha Suljo izgleda otkrio Australiju pa navatao par tigrica za Hurem :lol:

Ovi su sve gori i gori, prvo napravili Lajosa na matorca kad je u to doba imao 15 godina, onda Ibro svira violinu dok jos violina nije bilo a sad Suljo nahvatao par tigrica koje poticu iz Australije koja ce biti otkrivena tek preko 200 godina kasnije :lol:
a ja citala kako su vodili racuna da u cinijama nema pomorandzi LOL

Eto..citam forum ovde, a drugarica mi kaze kako sam jedini muskarac koji gleda Sulju.. A ja tako uzivam u jeziku, kostimima.. Kako efektno deluje to klanjanje svima..ma fantazija.. Ne mogu da docekam vece i 20h. Od kako pratim seriju bacio sam se na pravu stranu istorije..svasta moze da se procita.. Sulja ce kao da ubije Ibrahima zato sto ce ovaj postati i vise nego vazan u celoj toj prici..Pa videli ste veceras, kada je pitao odakle sto koji su Venecijanci poslali kada je Ibrahimu rekao 'ala te cene' ali onako ironicno.. Ma svasta ce tu biti..Hurem je na kraju nahuskala Sulju da ubije rodjenog sina Mustafu jer kao ovaj mali kuje zaveru protiv oca.. ije ona naivna ni malo..

Eto..citam forum ovde, a drugarica mi kaze kako sam jedini muskarac koji gleda Sulju.. A ja tako uzivam u jeziku, kostimima.. Kako efektno deluje to klanjanje svima..ma fantazija.. Ne mogu da docekam vece i 20h. Od kako pratim seriju bacio sam se na pravu stranu istorije..svasta moze da se procita.. Sulja ce kao da ubije Ibrahima zato sto ce ovaj postati i vise nego vazan u celoj toj prici..Pa videli ste veceras, kada je pitao odakle sto koji su Venecijanci poslali kada je Ibrahimu rekao 'ala te cene' ali onako ironicno.. Ma svasta ce tu biti..Hurem je na kraju nahuskala Sulju da ubije rodjenog sina Mustafu jer kao ovaj mali kuje zaveru protiv oca.. ije ona naivna ni malo..

Eto, nisi jedini momak koji prati seriju :)

I molim te da spojlerises, neki ne vole da znaju sta ce biti unapred ;)

:dash: Ne mogu da se pomirim.

Stalno me nervira pojava Hurem (ove glumice) koja nije ni stasom ni glasom ono što bi trebala biti. Zanosna lepotica.

Velika greška režije i producenata. :dash:

...Slazem se, iako mi fizicki aspekt izbora ne smeta toliko koliko nedostatak hemije izmedju glavnih glumaca i neuverljivo donosenje emocije koja je okosnica price...Glumica koja treba da docara najvecu ljubav u osmanskoj istoriji nije u stanju da iznese pozitivnu emociju...Njen senzibilitet takodje ne odgovara - nedostaje suptilnost i rafiniranost koji su morali biti odlike zene koja je u to vreme i u takvom okruzenju postigla do tada nezamislivo...Rafiniranost nedostaje i njenoj fizickoj pojavi...Hurem nije opisivana kao posebno lepa zena, ali je bila krhka, sitne gradje i svakako ne vulgarne pojave na cemu se u serijalu insistira...

Back