Sukobi u Siriji

Da li Asad pobeđuje?

• Da, pobeđuje

glasova: 56 72,7%
  • Ne, još nije toliko izvesno

glasova: 21 27,3%

• Ukupno glasova
    77
  • Anketa je zatvorena .
ali kad razmislim, da nije te amerike, sav taj sljam bi ostao po svim drzavama po svetu jer svaki narod ima svoj otpadak.......i da nije amerike da u nju taj smrad ode, narodi u svetu bi se gusili od te gamadi.
ovako, hvala bogu da postoji i ta deponija svetskog djubrista.... USA.
Pa dobro, ne treba biti tako iskljuciv. Ima i u toj Americi PUNO finog Sveta ali ih njihova vlada ceo zivot laze. Ako ceo zivot zive u lazima i zabludama onda je tesko da ih neko za 7 ili 77 dana oslobodi od tih lazi i zabluda.
Moras se staviti u njihovu poziciju. Prosecnog Amerikanca ako i prosecnog Srbina uglavnom interesuje kolika ce mu biti plata, da li ce imati posao, sta ce jesti, kako je rodila psenica itd... A ovu visoku politiku 95-99% zaobilazi u novinama u sirokom krugu, samo okrenu stranu i nastave dalje da citaju ili promene program na nesto srugo.

Stvarno i sramotno i nisko...ovo Austriji i Nemackoj netreba,ovo stavljanje na stranu Amerike u ovom sramotnom napadu na Muslimanske zemlje od Maroka do Afganistana...nema Nemacka ni jedan jedini razlog da stane na stranu Amerike koja iz cista mira ubija ljude gde stigne i glumi neko ludilo

Trebalo bi lepo da iskokaju kokice i da sednu ispred TV i da navijaju za obe strane;) jer sto manje i jednih i drugih,bolje po nas

Nemacka, TO JE DOKAZANO je imala VELIKOG uticaja na desavanja an Kosovu i u Hrvatskoj. U OBA slucaja nemacke banke i velike korporacije dobijale su nakon zavrsetka sukoba (obicno nakon ovakve ili onakve intervencije na Srbiju) VELIKI DEO KOLACA. Npr. i dan danas nemacka COMERZ BANK( poznati stadion je nazvan po njoj) upravlja finansijskim sistemom AP Kosova i Metohije.
Mnogi nemacki politicari NISU N IMALO CISTI sto se tice rata ovde. Od Kola na ovamo.

Русија, Кина и Иран су припреме за вежбе око обале Сирији

Кина и Русија стоје на стражи режима Асада не само на дипломатском фронту. Постало је познато да се обе државе планирају потпуну војну вежбу са Сиријом и Ираном, а не само било где, а у Сирији и сиријских приобалним водама Средоземног мора.
Министарство одбране Кине је добио дозволу да прође 12 бродова кроз Суецки канал за улаз у луку Тартусу.
И иако информације о маневрима је оповргнута од стране власти Русије и Кине, Кинески војни брод већ ушао у територијалне воде Сирији.
Стручњаци не искључује да су руски, ирански и кинески бродови концентрисана у близини обале Сирије да би спречи Западну интервенцију у грађански рат или чак интервенисати против побуњеника на страни Асада.

http://topwar.ru/17199-kitay-reshil-napravit-k-beregam-sirii-svoi-voennye-korabli.html

Drago mi je da se to desava.
A JOS VISE mi je drago sto su neke zemlje PREVAZISLE RELIGIJSKE RAZLIKE u interesu DOBROBITI SVIH.
Mislim na Hriscanstvo/Islam/ Komuno-Budizam.

Zasto nema novinskih vesti iz Sirije? Zar nema ni jednog novinara sa ovih prostora da pise ili da je tamo da izvestava? Verovatno je opasno ali bili su u Libiji .Poneko nesto napise o Siriji od forumasa koji uspe da ponesto prevede i to je sve

Pa dobro, ne treba biti tako iskljuciv. Ima i u toj Americi PUNO finog Sveta ali ih njihova vlada ceo zivot laze. Ako ceo zivot zive u lazima i zabludama onda je tesko da ih neko za 7 ili 77 dana oslobodi od tih lazi i zabluda.
Moras se staviti u njihovu poziciju. Prosecnog Amerikanca ako i prosecnog Srbina uglavnom interesuje kolika ce mu biti plata, da li ce imati posao, sta ce jesti, kako je rodila psenica itd... A ovu visoku politiku 95-99% zaobilazi u novinama u sirokom krugu, samo okrenu stranu i nastave dalje da citaju ili promene program na nesto srugo.

Svejedno Kristiansland, to američke građane ne opravdava u pogledu odgovornosti pred onim što njihova vlada čini širom svijeta, kao ni to što su dozvoili svojim finansijskim i plutarhijskim parastrukturama da upravljaju prvo njihovom državom, a potom posredno i ostatkom svijeta. Nikako ne stoji osnovanost teze da neko na osnovu rada njihove vlade, koju ne vode Amerikanci građani, treba njih amnestirati, uostalom kao ni zbog toga što kupuju vlastito blagostanje izazivanjem žarišta širom svijeta. Kada dogori do noktiju, Rusija, Kina, ili islamski svijet njih neće pitati za koga su glasali, jer kad bukti plamen je oganj...

tako se uteruje demokratija...ja sam za miran nacin,a ako ne moze onda silom....:(sta da se radi...

Imam ja neke ideje recimo da ovde par vas uteram u red... sta mislis o tome :per:

Demokratija nije ono za sta se izdaje... i smatram da je to nakaradani sistem.. s' toga cu
ja vas da isteram iz tog nazadnog sistema i uvedem u nesto bolje...

Poslednja izmena:
E komeNdije... sto lepo ne kazu, hocemo Siriju zbog nekih nasih geostrateskih interesa, i mi smo kreirali tzv. arapska proleca...

a jok kao da smo mi male djokice koje zeljno cekaju njihova trabunjanja o neki slobodama, demokratiji...

tako se uteruje demokratija...ja sam za miran nacin,a ako ne moze onda silom....:(sta da se radi...

А ако људи не жели да се вашу демократију ? Жели има своjу ? Тада како ? Силом ?
Па, онда немојте се изненадити да вам у одговор прилете "нуклеарни поклон". Он ће бити такав демократски...Одмах су сви мисли о демократизацији обесхрабрује.

А ако људи не жели да се вашу демократију ? Жели има своjу ? Тада како ? Силом ?
Па, онда немојте се изненадити да вам у одговор прилете "нуклеарни поклон". Он ће бити такав демократски...Одмах су сви мисли о демократизацији обесхрабрује.
hvala takvi pokloni nam ne trebaju...presesce taj poklon i vama.....

Back