VanZandt
Domaćin
- Poruka
- 3.263
Pa eto Party Boy, Blues Rock... to ti je ta sorta, veci Obama od Obame.
I ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto Party Boy, Blues Rock... to ti je ta sorta, veci Obama od Obame.

Pa dobro, ne treba biti tako iskljuciv. Ima i u toj Americi PUNO finog Sveta ali ih njihova vlada ceo zivot laze. Ako ceo zivot zive u lazima i zabludama onda je tesko da ih neko za 7 ili 77 dana oslobodi od tih lazi i zabluda.ali kad razmislim, da nije te amerike, sav taj sljam bi ostao po svim drzavama po svetu jer svaki narod ima svoj otpadak.......i da nije amerike da u nju taj smrad ode, narodi u svetu bi se gusili od te gamadi.
ovako, hvala bogu da postoji i ta deponija svetskog djubrista.... USA.
Stvarno i sramotno i nisko...ovo Austriji i Nemackoj netreba,ovo stavljanje na stranu Amerike u ovom sramotnom napadu na Muslimanske zemlje od Maroka do Afganistana...nema Nemacka ni jedan jedini razlog da stane na stranu Amerike koja iz cista mira ubija ljude gde stigne i glumi neko ludilo
Trebalo bi lepo da iskokaju kokice i da sednu ispred TV i da navijaju za obe stranejer sto manje i jednih i drugih,bolje po nas
Русија, Кина и Иран су припреме за вежбе око обале Сирији
Кина и Русија стоје на стражи режима Асада не само на дипломатском фронту. Постало је познато да се обе државе планирају потпуну војну вежбу са Сиријом и Ираном, а не само било где, а у Сирији и сиријских приобалним водама Средоземног мора.
Министарство одбране Кине је добио дозволу да прође 12 бродова кроз Суецки канал за улаз у луку Тартусу.
И иако информације о маневрима је оповргнута од стране власти Русије и Кине, Кинески војни брод већ ушао у територијалне воде Сирији.
Стручњаци не искључује да су руски, ирански и кинески бродови концентрисана у близини обале Сирије да би спречи Западну интервенцију у грађански рат или чак интервенисати против побуњеника на страни Асада.
http://topwar.ru/17199-kitay-reshil-napravit-k-beregam-sirii-svoi-voennye-korabli.html
Pa dobro, ne treba biti tako iskljuciv. Ima i u toj Americi PUNO finog Sveta ali ih njihova vlada ceo zivot laze. Ako ceo zivot zive u lazima i zabludama onda je tesko da ih neko za 7 ili 77 dana oslobodi od tih lazi i zabluda.
Moras se staviti u njihovu poziciju. Prosecnog Amerikanca ako i prosecnog Srbina uglavnom interesuje kolika ce mu biti plata, da li ce imati posao, sta ce jesti, kako je rodila psenica itd... A ovu visoku politiku 95-99% zaobilazi u novinama u sirokom krugu, samo okrenu stranu i nastave dalje da citaju ili promene program na nesto srugo.
tako je a svojim ''mudrim'' potezima,vucu svet u novi rat...Drago mi je da se to desava.
A JOS VISE mi je drago sto su neke zemlje PREVAZISLE RELIGIJSKE RAZLIKE u interesu DOBROBITI SVIH.
Mislim na Hriscanstvo/Islam/ Komuno-Budizam.
tako je a svojim ''mudrim'' potezima,vucu svet u novi rat...
tako se uteruje demokratija...ja sam za miran nacin,a ako ne moze onda silom....Da bre... a zapadnom olosu od Boga dato da maltretira koga stigne?
sta da se radi...tako se uteruje demokratija...ja sam za miran nacin,a ako ne moze onda silom....sta da se radi...

imas nesto bolje od ovog sistema....to moram da vidimImam ja neke ideje recimo da ovde par vas uteram u red... sta mislis o tome
Demokratija nije ono za sta se izdaje... i smatram da je to nakaradani sistem.. s' toga cu
ja vas da isteram iz tog nazadnog sistema i uvedem u nesto bolje...

imas nesto bolje od ovog sistema....to moram da vidim![]()

Jao Sojicu idi spavaj,sto si toliko opterecen samnomMa ima bre.. nego jos ne mogu da se setim kako da ga krstim![]()
......ne brini za mene,hvala ali mi ne treba tvoj sistem,samo sam se salio...Jao Sojicu idi spavaj,sto si toliko opterecen samnom......ne brini za mene,hvala ali mi ne treba tvoj sistem,samo sam se salio...

Zato sto si u demokratskom mraku a sam nisi svestan da zelis da skines te lance... soicizm will come to you![]()
da me pretvoris u nekog bogatog sociopatu u bademantilu....neka hvala....i'l pass....da me pretvoris u nekog bogatog sociopatu u bademantilu....neka hvala....i'l pass....

Jao Sojicu idi spavaj,sto si toliko opterecen samnom......ne brini za mene,hvala ali mi ne treba tvoj sistem,samo sam se salio...
bas si luckast....Bolje to nego u psihopatu koji non-stop se dere - democracy, democracy.... a ni sam ne zna sto to radi..![]()
tako se uteruje demokratija...ja sam za miran nacin,a ako ne moze onda silom....sta da se radi...
hvala takvi pokloni nam ne trebaju...presesce taj poklon i vama.....А ако људи не жели да се вашу демократију ? Жели има своjу ? Тада како ? Силом ?
Па, онда немојте се изненадити да вам у одговор прилете "нуклеарни поклон". Он ће бити такав демократски...Одмах су сви мисли о демократизацији обесхрабрује.
hvala takvi pokloni nam ne trebaju...presesce taj poklon i vama.....
problem je Sojicu sto ce cela planeta da oseti posledice tog poklona,ne samo mi u USA.....Pa nemo' da ti novo-zemljaci ga traze... a bas insistiraju...