Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.427
da ne bi Vatikan da nam vaspitava decu?Arsenije je nesumnjivo veliki ekspert za decu.
Kažu da je i Kačavenda dobar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne bi Vatikan da nam vaspitava decu?Arsenije je nesumnjivo veliki ekspert za decu.
Kažu da je i Kačavenda dobar.
Арсеније је залудан, није његов посао да се бави овим мирјанским верским шизофреничарима ...Po meni...
Njih dvoje su "ista sekta"...uslovno govoreci...
Ponavljam - OVDE JE GLAVNA TEMA LIK KOJI CE DA "DRZI PREDAVANJE..."
To cemo malo da istrazimo...
...
Nole je uradio za Srbiju više nego bilo koji ŽUTI CIA POLAZNIK ŠKOLEVise ne podrzavam nijednog sportistu niti me zanimaju sta rade i koje uspehe ostvaruju.
Vatikan je država u Rimu, ne verujem da Vatikan ili San Marino to umeju uopšte.da ne bi Vatikan da nam vaspitava decu?
Nemoj ti meni geografiju gde se nalaze nastrani mozgoviVatikan je država u Rimu, ne verujem da Vatikan ili San Marino to umeju uopšte.
Тако кажиPo meni...
Njih dvoje su "ista sekta"...uslovno govoreci...
Ponavljam - OVDE JE GLAVNA TEMA LIK KOJI CE DA "DRZI PREDAVANJE..."
To cemo malo da istrazimo...
...
Ако је добар који промо проценат, ето ти га и ту...da ne bi Vatikan da nam vaspitava decu?
Мислим да је лик Канађанин, мада то наравно не говори на којем се фазону заснива та његова методологија.Тако кажи
Отприлике, сви ти "лајф коуч" јазавичари са далеког истока имају овај фазон:
да подоје Чварка и малога Сизифа о истом трошку![]()
Добро је да више не хвалиш Вучића. Напредујеш.Nole je uradio za Srbiju više nego bilo koji ŽUTI CIA POLAZNIK ŠKOLE
Немонах Арса је залудни старлетан, пун пара и себе, најгора претрпаност лајичка...Арсеније ако си још мушко,
саветујем ти да се не мешаш женама у децу ...
Да ти не објашњавам !
Громе, одговори послеНемонах Арса је залудни старлетан, пун пара и себе, најгора претрпаност лајичка...
Одавно тај нема везе са монаштвом и духовношћу, већ је зглајзнио у психологичарење и патронизацију на силу, ђе му место није...
То је његов свет, Србски џет сет аброви, лајкови и петљања у туђе животе, скандали, блејање са доконим женама и сл...
...
Pre dan dva je isla vest kako je monah Arsenije kritikovao to sto supruga Novaka Djokovica - Jelena Djokovic, dovodi nekog psihijatra da prica o vaspitanju dece...
Potom se u odbranu doticne ubacila i nova snajka mladjeg Djokovica...
Elem...sto bi rekao @Jugoslav Čvarak - Snajke ce dokrajciti Djokovice...
![]()
E sad...
Idemo na glavni deo...
Malo cemo u nastavku istraziti ko je taj psihijatar, ko mu je uzor, koga mentorise itd...i videcete...doci cemo do vrlo interesantnih detalja...New Age sektaskih...
(Nastavice se...)
...
The Neufeld approach is based on the attachment theory formulated by John Bowlby. He taught psychology at the University of British Columbia for 20 years.
Later on in the war, Bowlby became a lieutenant colonel in the Royal Army Medical Corps, where he conducted research on psychological methods of officer selection (which contributed to the creation of War Office Selection Boards) and where he came into contact with members of the Tavistock Clinic.
After the war, he was deputy director of the Tavistock Clinic, and from 1950, Mental Health Consultant to the World Health Organization.
Because of his previous work with maladapted and delinquent children, he became interested in the development of children and returned to work at the London Child Guidance Clinic in Islington. His interest was probably increased by a variety of wartime events involving separation of young children from familiar people. These included the rescue of Jewish children by the Kindertransport arrangements, the evacuation of children from London to keep them safe from air raids, and the use of group nurseries to allow mothers of young children to contribute to the war effort. Bowlby was interested from the beginning of his career in the problem of separation, the wartime work of Anna Freud and Dorothy Burlingham on evacuees, and the work of René Spitz with orphans
Jel ovo nešto loše?Da vidimo ko je taj John Bowlby na kojeg se oslanja Gordon Neufeld kojeg dovodi Jelena da drzi predavanja o psihologiji vaspitanja dece...
Johm Bowlby
https://en.m.wikipedia.org/wiki/John_Bowlby
Spajaš nespojivo...To je već tendencionalizam. Ti izgleda nemaš taj filter u glavi za razbir? Stvaranje pojmovnih himera ti omiljena poslastica?......
Samo da dodam prethodnom postu...
Sinocnje MK ULTRA programirnao gazenje ljudi u Magdeburgu je radio PSIHIJATAR...
To sto je Arapin je drugi par cipela...
GLAVNO JE DA JE PSIHIJATAR MK ULTRA PROGRAMIRAN !!!
...
Jel ovo nešto loše?
Spajaš nespojivo...To je već tendencionalizam. Ti izgleda nemaš taj filter u glavi za razbir? Stvaranje pojmovnih himera ti omiljena poslastica?...
osim JokicaVise ne podrzavam nijednog sportistu niti me zanimaju sta rade i koje uspehe ostvaruju.
Ma jok, on me ni pre nije zanimao,...samo svaka cast ljudima koji su otvoreno rekli sta i kako ali to su 99,9% sportisti u penziji....golman Partizana i Ivana Spanovic su otvoreno dali podrsku od aktivnih.osim Jokica
Meni je Jokic cool zato sto samo gleda sebe ...a to mi se nekako svidja , nije tu da siri kojekavu demagogiju nego da igra kosarku i uzme $$$ i ode u Sombor da timari konje ..Ma jok, on me ni pre nije zanimao,...samo svaka cast ljudima koji su otvoreno rekli sta i kako ali to su 99,9% sportisti u penziji....golman Partizana i Ivana Spanovic su otvoreno dali podrsku od aktivnih.
Pragmatican covekMeni je Jokic cool zato sto samo gleda sebe ...a to mi se nekako svidja , nije tu da siri kojekavu demagogiju nego da igra kosarku i uzme $$$ i ode u Sombor da timari konje ..

...ovo makar postupcima me zanima ....koji su ti bezgresni ..?Oni koji su u mladosti otvoreni borci protiv Boga(makar postupcima)