Sukob monaha Arsenija i Jelene Djokovic koja dovodi nekog psihijatra da prica o vaspitanju dece...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.438
...

Pre dan dva je isla vest kako je monah Arsenije kritikovao to sto supruga Novaka Djokovica - Jelena Djokovic, dovodi nekog psihijatra da prica o vaspitanju dece...
Potom se u odbranu doticne ubacila i nova snajka mladjeg Djokovica...
Elem...sto bi rekao @Jugoslav Čvarak - Snajke ce dokrajciti Djokovice...

srpski-telegraf-460x0.jpg

E sad...
Idemo na glavni deo...
Malo cemo u nastavku istraziti ko je taj psihijatar, ko mu je uzor, koga mentorise itd...i videcete...doci cemo do vrlo interesantnih detalja...New Age sektaskih...

(Nastavice se...)

...

Srpski roditelji nisu bas posebno jaki kad je vaspitavanje dece u pitanju
Al bolje da su doveli nekog japanca ili kineza, mislim da oni najbolje vaspitavaju decu
Ok, sever evrope isto nije los

Što se monaha tice, citam da pljuje unaokolo, al bas ciljano pljuje, ocito vodjen ljubomorom.

to se monaha tice, citam da pljuje unaokolo, al bas ciljano pljuje, ocito vodjen ljubomorom.
Ma šupak za medalju. Gledao sam više njegovih "predavanja" na YT. Nisam vernik, ali sačuvaj bože. J. Đ. treba da bude ponosna što je ovaj kritikuje. Ja bih se zabrinuo da me hvali.

Ma šupak za medalju. Gledao sam više njegovih "predavanja" na YT. Nisam vernik, ali sačuvaj bože. J. Đ. treba da bude ponosna što je ovaj kritikuje. Ja bih se zabrinuo da me hvali.
Novak Djokovic ni rec o protestima sirom Srbije, nijedan sportista ni rec sem ovog Stimca.

...

Pre dan dva je isla vest kako je monah Arsenije kritikovao to sto supruga Novaka Djokovica - Jelena Djokovic, dovodi nekog psihijatra da prica o vaspitanju dece...

Prisralo mi se od liječene narkomančine Arsenija.
Lik koji je bio na heroinu ide nekome nešto laprdati o odgoju djece, idi čovječe i umukni, pokrij se ušima.
Đokovići koliko god bili tupavi (onaj ludi ćaća i brat), pametniji su od tog harlekina sigurno.

Po meni...
Njih dvoje su "ista sekta"...uslovno govoreci...
Ponavljam - OVDE JE GLAVNA TEMA LIK KOJI CE DA "DRZI PREDAVANJE..."
To cemo malo da istrazimo...😎

...

Po meni...
Njih dvoje su "ista sekta"...uslovno govoreci...
Ponavljam - OVDE JE GLAVNA TEMA LIK KOJI CE DA "DRZI PREDAVANJE..."
To cemo malo da istrazimo...😎

...
Prvo, taj termin "sekta" mene ne interesuje. Koriste ga vernici da pljuju po svemu van njihove vere. Trenutno imamo na vlasti ozbiljno destruktivnu "sektu" - SNS.
Drugo, sa čime se tačno ne slažeš kod ovog psihologa? Nisam upoznat sa njegovim radom.
I treće, da li te neko tera da ideš na njegova predavanja?

...

E sad...
Idemo na glavni deo...
Malo cemo u nastavku istraziti ko je taj psihijatar, ko mu je uzor, koga mentorise itd...i videcete...doci cemo do vrlo interesantnih detalja...New Age sektaskih...

(Nastavice se...)

...
Gordon Neufeld - промоција преко фондације Ђоковић
Предавање за покондирене тикве да би имали о чему причати уз кафу. Од како нам доводе те разне "гуруе" по школама, разним семинарима и предавањима, стање у школама катастрофално, дјеца никад гора, вршњачко насиље у константном порасту, недостатак поштовања и емпатије.

Gordon Neufeld - промоција преко фондације Ђоковић
Предавање за покондирене тикве да би имали о чему причати уз кафу. Од како нам доводе те разне "гуруе" по школама, разним семинарима и предавањима, стање у школама катастрофално, дјеца никад гора, вршњачко насиље у константном порасту, недостатак поштовања и емпатије.
Šta je tačno problem u metodi dotičnog? Nisam upoznat sa njegovim radom.

Šta je tačno problem u metodi dotičnog? Nisam upoznat sa njegovim radom.
Ма немам појма шта је проблем и да ли има проблема, само кажем да је то млаћење празне сламе за доконе, код мене у граду су били прије неких два мјесеца, улазница 20 или 30 евра не сјећам се колико тачно. Говорим уопштено јер имам дјецу школског узраста и видим шта се свакодневно дешава како у школи тако на улици и игралиштима.

Ма немам појма шта је проблем и да ли има проблема, само кажем да је то млаћење празне сламе за доконе, код мене у граду су били прије неких два мјесеца, улазница 20 или 30 евра не сјећам се колико тачно. Говорим уопштено јер имам дјецу школског узраста и видим шта се свакодневно дешава како у школи тако на улици и игралиштима.
Znaci ne znaš ništa o tome, a tvrdiš da je mlaćenje prazne slame? Ok. Nisi pomislio da se to što se dešava, dešava jer se ne primenjuje ta metoda? Da se ogradim. Ne znam ništa o njoj pa ni ne tvrdim da li je ok ili nije. Znam samo ovog nesretnika od monaha pa čim on nešto kritikuje znači da to možda i nije loše.

Znaci ne znaš ništa o tome, a tvrdiš da je mlaćenje prazne slame? Ok. Nisi pomislio da se to što se dešava, dešava jer se ne primenjuje ta metoda? Da se ogradim. Ne znam ništa o njoj pa ni ne tvrdim da li je ok ili nije. Znam samo ovog nesretnika od monaha pa čim on nešto kritikuje znači da to možda i nije loše.
Да сасвим сигурно се то дешава јер нису примјењене те методе, немој ме засмијавати. Довољно је да знамо из које кухиње потичу па да имамо бар оквир, сад се код нас по школама дешава оно што је било незамисливо прије 30, 40 година, а са друге стране баре је и тада то била свакодневна појава, паметном доста.

Back