Spletom okolnosti zivim sam, bez roditelja. Vec pet godina razveden. Ako ne zaradim pare i nekupim pastu za zube, necu je ni imati! Bez dece. Novinar-istrazivac, specijalista za bezbednost i antiterorizam, koji je prosao mnogo toga i upoznao mnogo ljudi. Rodjen u centru Bgd-a, 1968. godine. Okusio sve zablude. Imao vise kontakata sa ljudima koji su bliski Istoku.
Smucilo mi se da radim za 100 evra sa umisljenim velicinama

Zapoceo sam pre godinu dana kao slobodnjak u sferi grafickog dizajna i istrazivackog novinartsva. Obnovio kontakte i uspostavio nove.
Tako sam izgradio svoj credo. Iz gradjanskog okruzenja, bogatstva, nacina zivota i morala ka individualnosti. Postao sam gnostik i egzistencijalista.
Mrzim ljudsku glupost, a ima je, nazalost, mnogo
Npr. ako bravu okrenes drugacije, ili, promenis model, 90 odsto nasih sugradjana ne bi znali da je otkljucaju!!!!!!!! Idioti!!!!!!!!!!!!!!!
Pa brava je brava
Zive pod stalnim strahom. Od gubitka posla, zene, ljubavnice, kola, mobilnog... Razmisljaju samo o gubitku.

I, naravno, zavrse sa metkom u glavi
Nisu u stanju da kada vide da je nesto pogresno, sruse sistem, i na goloj livadi pocnu ispocetka. :shock: Bez obzira na godine. :?
Ja sam smogao snage da to uradim nekoliko puta.
I takav sam kakav sam.
8)