gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad moram i ovde da ti naglasim;Pa ja imam najbolji muzički ukus na forumu!![]()

Ti si pravi izdajnik, najveći kvisling ikada!sad moram i ovde da ti naglasim;
ko ne slusa Cecu
taj sigurno nema najbolji muzicki ukus![]()

bolje budi miran, izgubices odlicnogTi si pravi izdajnik, najveći kvisling ikada!![]()

Ako me ovako budeš branio, propao sam načisto.bolje budi miran, izgubices odlicnog
advokata
dacu ti neku knjigu da citas
da ne ubrljas sudsku raspravu![]()

Pre svega nam treba slučaj.
Oću da tužim marendu za nanošenje duševne boli
Pa nemam svedoke... A nemam ni dokazeDobro, dokazi, svedoci i ko će da ga brani?
Vrlo ste ljubazni, gospodine nezavisni svedoče kog ne poznajem od pre i ne družim se u ppЈа могу служити као сведок у случају да га немате.
Хвала вам, госпођо коју први пут видим на форуму и за коју не знам да ми је земљакиња.Vrlo ste ljubazni, gospodine nezavisni svedoče kog ne poznajem od pre i ne družim se u pp
Vi samo dajte objektivno mišljenje da bi ovde pravda pobedila, eto toliko očekujemХвала вам, госпођо коју први пут видим на форуму и за коју не знам да ми је земљакиња.
Увек ћу радо да помогнем у истеривању правде.
Добићете објективно мишљење, а уз то чак и субјективно.Vi samo dajte objektivno mišljenje da bi ovde pravda pobedila, eto toliko očekujem
Nema potrebe da ti sudimo,može odma streljanjeMeni ako želite da sudite sudite mi pa me onda streljajte![]()
А шишмиш је хтео да **** Бадрија, ово постаје запетљано.Za svedoka hoću da pozovem meni potpuno nepoznatog forumaša šišmirišmišmija kojeg je marenda hteo da jеbe ali neka svedok sam iznese detalje kad počne suđenje
Pa ne može da se koristi protiv nas kad ste vi objektivni svedok sa diplomatskim imunitetom ako se ne varamДобићете објективно мишљење, а уз то чак и субјективно.
Наравно, ово се неће моћи користити против нас јер смо тренутно у затвореној просторији са спуштеним ролетнама.
Kako vam je Marenda naneo bol? Obrazložite.Za svedoka hoću da pozovem meni potpuno nepoznatog forumaša šišmirišmišmija kojeg je marenda hteo da jеbe ali neka svedok sam iznese detalje kad počne suđenje
Pa ima nešto u tom što me neće, obećao da će da mi kuva pa odustao ko da sam ja kužna bože me sačuvaj i pre mog izjašnjavanja o tome oću li da jedem to što skuva on je na temi Fotografije forumaša objavio da traži neku za vezuKako vam je Marenda naneo bol? Obrazložite.
Jeste mi disao za vrat i počeo da me vaćari,ali možda nije hteo da me jepe,možda je samo hteo da mi ga drka.Nisam siguran,ali blud je postojao,govorio mi je "dečkiću moj".Imam da prijavim i da je jadnu Dodolu,kada ju je video sa bratom,nabedio da se švaleriše.Neopisiva duševna bol,žena nije mogla vode da se napije od šoka,postidjena nije dan i po dolazila na forum,dok se malo ne zaboravi.Smatram da Marenda mora da plati,u kaznu neću da se mešamZa svedoka hoću da pozovem meni potpuno nepoznatog forumaša šišmirišmišmija kojeg je marenda hteo da jеbe ali neka svedok sam iznese detalje kad počne suđenje