Sudnica

Vi samo dajte objektivno mišljenje da bi ovde pravda pobedila, eto toliko očekujem
Добићете објективно мишљење, а уз то чак и субјективно.

Наравно, ово се неће моћи користити против нас јер смо тренутно у затвореној просторији са спуштеним ролетнама.

Добићете објективно мишљење, а уз то чак и субјективно.

Наравно, ово се неће моћи користити против нас јер смо тренутно у затвореној просторији са спуштеним ролетнама.
Pa ne može da se koristi protiv nas kad ste vi objektivni svedok sa diplomatskim imunitetom ako se ne varam

Za svedoka hoću da pozovem meni potpuno nepoznatog forumaša šišmirišmišmija kojeg je marenda hteo da jеbe ali neka svedok sam iznese detalje kad počne suđenje
Jeste mi disao za vrat i počeo da me vaćari,ali možda nije hteo da me jepe,možda je samo hteo da mi ga drka.Nisam siguran,ali blud je postojao,govorio mi je "dečkiću moj".Imam da prijavim i da je jadnu Dodolu,kada ju je video sa bratom,nabedio da se švaleriše.Neopisiva duševna bol,žena nije mogla vode da se napije od šoka,postidjena nije dan i po dolazila na forum,dok se malo ne zaboravi.Smatram da Marenda mora da plati,u kaznu neću da se mešam

Back