Suđenje zbog ugrožavanja bezbednosti Tadića

Cinjenica je da je premijer ubijen i da ludaci u ovoj zemlji setaju u velikom broju,(pripadnici raznih patrijotskih snaga, velikosrbi i ostale tabadzije i horde razbijaca zardinjera) pa bih ja bila mnogo radikalnija u suzbijanju tako primitivnih elemenata u nasem drustvu,predsednik je suvise blag i nezan,pravi Gospodin a ne moze gospodski sa takvima.

Cinjenica je da je premijer ubijen i da ludaci u ovoj zemlji setaju u velikom broju,(pripadnici raznih patrijotskih snaga, velikosrbi i ostale tabadzije i horde razbijaca zardinjera) pa bih ja bila mnogo radikalnija u suzbijanju tako primitivnih elemenata u nasem drustvu,predsednik je suvise blag i nezan,pravi Gospodin a ne moze gospodski sa takvima.

Vidim, blag je prema protivnicima kao Lukašenko.

Ау........види,види какав застарели комуњарски речник... одакле ли само извиру ови "друже-Тито" активисти...

п.с. а шта ти то значи: ВЕЛИКОСРБИ ??? Објасни???

Vidim, blag je prema protivnicima kao Lukašenko.

Ma daj, uhapsen lepilac plakat koji poziva na linc,(navijac tucaros) i par huligana dobili pendrekom po glavi posle bespomucnog gadjanja "stenama" muriju,(zao mi je onog coveka sto je poginuo ali u opstem rasulu neko moze da strada slucajno bez necije namere).I koja to prava Tadic oduzima? I Djindjic je suvise olako shvatio pokusaj atentata pa je sada tri metra pod zemljom, stavrno ne vidim kako mozes da poredis Lukasenka sa Tadicem,Lukasenko se poredio s Slobom.

Ау........види,види какав застарели комуњарски речник... одакле ли само извиру ови "друже-Тито" активисти...

Vidim odmorio si se,zavrsio se bojkot,pun elana za nove "pobede".Dobro dosao.

Velikosrbi upotrebljavam da ironicno ukazem na one koji misle da je jedino njihovo misljenje za Srbiju dobro a ostali su teski izdajnici i treba ih eliminisati.(pa se ljudi pozivaju i na linc ako treba).To su karikature od patriota.

Vidim odmorio si se,zavrsio se bojkot,pun elana za nove "pobede".Dobro dosao.

Velikosrbi upotrebljavam da ironicno ukazem na one koji misle da je jedino njihovo misljenje za Srbiju dobro a ostali su teski izdajnici i treba ih eliminisati.(pa se ljudi pozivaju i na linc ako treba).To su karikature od patriota.

Не постоје ВЕЛИКО СРБИ - постоје Срби и они други... а издајника је у овој земљи вазда било, па тако и данас. Нема у тим плакатама никаквог ПОЗИВА НА ЛИНЧ - има само једна исказана истина, ништа друго.

Ma daj, uhapsen lepilac plakat koji poziva na linc,(navijac tucaros) i par huligana dobili pendrekom po glavi posle bespomucnog gadjanja "stenama" muriju,(zao mi je onog coveka sto je poginuo ali u opstem rasulu neko moze da strada slucajno bez necije namere).I koja to prava Tadic oduzima? I Djindjic je suvise olako shvatio pokusaj atentata pa je sada tri metra pod zemljom, stavrno ne vidim kako mozes da poredis Lukasenka sa Tadicem,Lukasenko se poredio s Slobom.

Ma kakav linč? Čovek je lepo napisao da je jedan Puniša Račić. To znači da, pošto je jedan, tako nešto ne može da se ponovi.
Vidiš kako se te stvari mogu tumačiti na različite načine.
Tadić ne shvata da su ubice Đinđića puki izvršioci, a naručioci su strane obaveštajne službe.
Njega kao slepog poslušnika tih službi ne može snaći Đinđićeva sudbina. Samo slepac ne vidi tu bitnu razliku između Tadića i Đinđića.

Ma kakav linč? Čovek je lepo napisao da je jedan Puniša Račić. To znači da, pošto je jedan, tako nešto ne može da se ponovi.
Tadić ne shvata da su ubice Đinđića puki izvršioci, a naručioci su strane obaveštajne službe.
Njega kao slepog poslušnika tih službi ne može snaći Đinđićeva sudbina. Samo slepac ne vidi tu bitnu razliku između Tadića i Đinđića.

E,ovo tvoje tumacenje plakata je stvarno komedija,bas si me nasmejao.

Чак су га и наградили, дале чике бону БоТи:

predsednik srbije dobitnik nemačke nagrade 'kvadriga'

Tanjug - Pre 9 sati BERLIN - Predsednik Srbije Boris Tadić jedan je od ovogodišnjih dobitnika nagrade "Kvadriga" koju ugledna nevladina organizacija "Radionica Nemačka" dodeljuje od 2003. godine povodom Dana ujedinjenja Nemačke, 3. oktobra, saopštila je ta organizacija u Berlinu.
Tadić je odlikovan za "hrabru političku nepokolebljivost", a nagrada će mu biti uručena 3. oktobra, na ceremoniji u Berlinu, saopštili su organizatori.

Ово исто као када је Хитлер некима за време 2.св.рата додељивао ордење...

па и овај што је штампао плакате такође исто сматра да су тадић и ђелић државни непријатељи стим што је он то поделио са ширим слојем грађана . на овим плакатама нема никаквих позива на линч ни на убиство , већ су слике тадића и ђелића и преко тих слика наслов државни непријатељи. са слика се само може закључити да их неко сматра непријатељима државе и ништа друго а све остало су чисте инсинуације и не одговарају чињеничном стању.

док грађевниска мафија демократске странке вара хиљаде грађана београда и отима им паре, тужилаштво спава али зато у стилу инквизиције прогони све оне који се усуде да нападну на лик и дело бориса тадића.

сада је у србији једнака диктатура као у време комунизма.

У време комунизма се ишло у затвор ако кажеш нешто лоше против комунистичке партије или Тита. И у време данашње се изгледа такође иде у затвор ако нешто кажеш против Тадића.....

Класична диктатура
:super:
welcome back:ok:

Ajd do juče si prijavljivao učiteljci ko nije navuk'o crvenu maramu...
Prvo ste čuvali Jugoslaviju, sad Srbiju... i uvek ste znali "ko to narušava"...

Не постоје ВЕЛИКО СРБИ - постоје Срби и они други... а издајника је у овој земљи вазда било, па тако и данас. Нема у тим плакатама никаквог ПОЗИВА НА ЛИНЧ - има само једна исказана истина, ништа друго.

Eto, pa posle ponosno kaže da nema veze sa komunjarama...

Suđenje zbog ugrožavanja bezbednosti Tadića

Пајз', мајку му - његова безбедност угрожена.

А ко ће и када да суди ЖУТОЈ ЕКИПИ ШТО УГРОЖАВА БЕЗБЕДНОСТ И СРБИЈИ И СРБИМА ???

ja se nikad nisam osecala bezbednije nego sada,stepen bezbednosti je narocito poceo da mi se povecava posle 5.oktobra, a sada sa Tadicem je na vrhuncu, u odnosu na 90-e i ne izmisljaj.

ja se nikad nisam osecala bezbednije nego sada,stepen bezbednosti je narocito poceo da mi se povecava posle 5.oktobra, a sada sa Tadicem je na vrhuncu, u odnosu na 90-e i ne izmisljaj.

Ахам... мЛого велика безбедност... а то се види по томе што данас свака шуша има бар две "гориле" - и не сме ни да се прошета улицом... што скоро свака продавница има милиЈон катанаца и брава... ма супер је безбедност...

A kako postoje Oni drugi? Jel bre ****** licemerne, dokle cete se baviti podelama. A posle vam krivo. Ako postoje Srbi i Oni drugi, onda po meni postoje Srbi i Velikosrbi (ona banda stetocina zbog kojih smo ovde, sto su na ime patriotizma pokrali svoj narod i gurnuli ga u ratove)

Ахам... мЛого велика безбедност... а то се види по томе што данас свака шуша има бар две "гориле" - и не сме ни да се прошета улицом... што скоро свака продавница има милиЈон катанаца и брава... ма супер је безбедност...

A ti idi kod Tita pa zivi tamo. Bilo svima los Tito, lozili ste se na Slobu, a sad kukate. Nije to zbog demokratije, vec zbog Srbovanja. ;)

Back