mirni dragutin
Ističe se
- Poruka
- 2.067
Time sto odbijas ljude od dolaska u spc, uskracujes im spasA čime ja to loše utičem na mlade? Ako misliš na moj YouTube kanal nemam ga više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Time sto odbijas ljude od dolaska u spc, uskracujes im spasA čime ja to loše utičem na mlade? Ako misliš na moj YouTube kanal nemam ga više.
Шта ће нам шишмишоједи..sta se sekiras naselice srbiju kinezi..prazna nema sanse da bude..
ma da puce nemacka puce eu..![]()
Увоз афро-азијских обојених муслиманчина се већ увелико обија о главу Немачкој, а велики проблеми због тога ће тек да их снађу...
Time sto odbijas ljude od dolaska u spc, uskracujes im spas
Smešno mi je kada me ovi komunjarci i liberalci pošalju u Nemačku i kažu mi idi tamo propagiraj svoj nacizam, a u Nemačkoj ako propagiraš nacizam dobiješ pet godina robije
pa lepsi je narod stvarno..sad me evropljani ovi sto su bili beli podsecaju na nas..smedjokosi..За пар деценија и западној Европи ће већинско становништво бити не-белци. Ко им **** матер, и заслужили су да их гарави прогутају.
bas i smesan nisi vise zalostan..Шта ће нам шишмишоједи..
Изфеминизирана нација. И по школама муслимани туку Немце који цмиздре.. Док Немци глуме педере и заговарају толеранција, либерализам.. Дотле им Турци и гарагани ј. жене.Данашњи Немци су обичне јајаре. Просечан гарави бркати Турчин у Немачкој може једном руком да бије тројицу швапских ретарда.
Autorska
OVA TEMA NIJE ZA ONE KOJI ŽELE DA SE RASPRAVLJAJU DA LI ĆE SRBIJA UĆI ILI NE U EU.
Ovde gledamo Srbiju u EU i logična razmišljenja su sledeća:
1.Srbija je u EU jer je prihvatila da albanaci i pored Albanije imaju svoju državu u samoj Srbiji.
2,Plate su duplo veće ali su dažbine za struju, vodu i komunalije tri puta veće.
3.Mladi Srbi su više nezadovoljni nego pre ulaska i odlaze masovno gde su bolji uslovi i veće plate po Norveškoj,Švedskoj i slično.
4.Sela su još praznija po celoj Srbiji pa se organizaovano naseljavaju sa migrantima.Migranata je sve više po Srbiji jer sada Srbija zadovoljava potrebe migranata iz islamskih država.
5.Turska ekonomski pomaže migrante po Srbiji i gradi im Džamije u svako veće naselje po Srbiji gde oni žive.
6.Srbi sve manje smeju da se kreću tamo gde žive migranti pogotovo noću.
7.Vojvodina dobija ovlašćenja kao da je država prema Beogradu u tome im pomažu razne države u EU.
8.Broj Srba se prepolovio i dalje je u padu zbog trajnog napuštanja Srbije.
Ovo navedeno je sudbina Srbije koju je nemoguće izbeći ovim načinom života.
Šta je svetla budućnost Srbije ostaje na vama da nas utešite ako uopšte i imate neku viziju?.
pa lepsi je narod stvarno..sad me evropljani ovi sto su bili beli podsecaju na nas..smedjokosi..
pa vis da su deca svetlija..jos jedan svetli udarac na decu ma lepotani..
Данашњи Немци су обичне јајаре. Просечан гарави бркати Турчин у Немачкој може једном руком да бије тројицу швапских ретарда.
I da kreše pet Nemica za nedelju dana.
a ti bi tu decu kolko vidim.u ausvic..mora da si neki.mesanac kompleksas ko dzonson gert vilders a hitler bese mesanac s jevrejsku krv..eto takvi ovako.misle ko ti..Дабогда ти се сестра или ћерка удала за чамугу, па ти био ујак или деда тако "лепој" деци.![]()
nemas dece a penzionerOdvratno!![]()
a ti bi tu decu kolko vidim.u ausvic..mora da si neki.mesanac kompleksas ko dzonson gert vilders a hitler bese mesanac s jevrejsku krv..eto takvi ovako.misle ko ti..![]()
nece biti vise migranata dont worryНе желим мигранте у својој близини, све и да су најбољи људи на свету. Њима није место у Европи, него у њиховом афро-азијским земљама.
Не желим мигранте у својој близини, све и да су најбољи људи на свету. Њима није место у Европи, него у њиховом афро-азијским земљама.
nemas dece a penzioner
Pusti polusvet.
Prvi put da se vozi sa crncem u busu ili liftu prvi bi ih spalio
nego to nije videlo crnca osim Kunta Kinte-a