gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Sa mnom i heroinom, da se pipkamo malo?немојте мене ко бога вас молим
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa mnom i heroinom, da se pipkamo malo?немојте мене ко бога вас молим
Nije isti tab na ljisu i tab na ženama, nemoj da se zajebavamotab je uvek dobar
dobro : (немојте мене ко бога вас молим
Pa ne mogu sad da izmenim post... Tab, dodaj ti
i ovu sliku dodaj na spisak
Uopšte takve odgovore, ne može ovakve slike i gifovi osim ako nije cecai ovu sliku dodaj na spisak
Ћао, Кентауре, могли смо ми да пустимо њих...moram priznati poraz u ovom sudaru Titana...povlacim se postidjen....
De ćeš bre, sedi ovde kod menemoram priznati poraz u ovom sudaru Titana...povlacim se postidjen....
da je ceca ne bismo morali sve da mu crtamoUopšte takve odgovore, ne može ovakve slike i gifovi osim ako nije ceca
ако има коксаSa mnom i heroinom, da se pipkamo malo?
Ima kolko oćeš, I sise da umačemoако има кокса
a kad nije bilo??ако има кокса
morao bi prvo da savladam sleng, a to bi dugo potrajalo....De ćeš bre, sedi ovde kod mene
Imamo svo vreme ovog svetamorao bi prvo da savladam sleng, a to bi dugo potrajalo....
A što nam kvariš sreću?! Tačno si ljubomoran...
divno receno....nego, onaj pominje neke kaktuse, Mocna neki koks, ja to nist ne kontam...mozda je zonfa da rijec pocinje na k.....Imamo svo vreme ovog sveta
nije sve na k, imamo i jazavca, to je na jdivno receno....nego, onaj pominje neke kaktuse, Mocna neki koks, ja to nist ne kontam...mozda je zonfa da rijec pocinje na k.....
bogatstvo raznolikosti, nema sta...nije sve na k, imamo i jazavca, to je na j
Кuraс?divno receno....nego, onaj pominje neke kaktuse, Mocna neki koks, ja to nist ne kontam...mozda je zonfa da rijec pocinje na k.....
pa ja tebe pitam da mi pojasnis, a ne da ti meni postavljas pitanje....Кuraс?
kako nisi kad je ovo javna kuća?ja povlačim moj glas
nisam znao da je javno glasanje![]()
Pa reko jesi mislio na tu reč na kpa ja tebe pitam da mi pojasnis, a ne da ti meni postavljas pitanje....
ne znam ni sam.... posto zaostajem u vasem bogatom vokabularu, pitam se....Pa reko jesi mislio na tu reč na k