Суд девојака о мушкарцима лузерима

@DukeofSerbia
napokon sam naterala sebe da pročitam ovaj tvoj uvodni tekst, ali me stvarno mrzi da idem dalje.

Ne mogu da verujem da hoćeš da pišeš knjigu o tome (nadam se da nisam dobro shvatila) svi ti priručnici za ljubav mi stvarno idu na živce. Ne vidim ništa loše u muškarcu koga si predstavio. Do duše, potrudio si se da u prvom trenutku o njemu pomislimo sve najgore.
Ja verujem u ljude.

Verujem da svako od nas iza sebe ima neku svoju priču, kroz koju da smo i sami prošli - u našem ponašanju baš nebi bilo razlike. Ja se uvek provo postavim drugarski prema osobi koju sam upoznala, i ako mi je nešto u vezi nje zanimljivo - želim da saznam i najsitnije detalje njenog življenja. Verujem u pojedinca - pa mi sva ova kvazi statistika malo ide na živce. Postoji određen trenutak kad se osoba oslobađa od tog nekog društveno prihvatljivog ili neprihvatljivog ponašanja i kad ti dozvoli da vidiš suštinu njenog bića... i to se uvek razlikuje od predstavljanja na početku.

Ne znam da li me pratiš... Ali sve ima neki svoj tok koji funkcioniše po nekim nepisanim pravilima, i svi mi uglavnom krećemo tim tokom:

,,1) мислим да ти се не свиђам онакав какав јесам, па ћу те уместо тога покушати “импресионирати“
2) не осећам се довољно опуштено у околини девојака да би се понашао нормално
3) немам довољно искуства са привлачним девојкама
4) несигуран сам
5) не знам како да удесим да се девојка осећа удобно у мом друштву''

Nikada nebih poverovala ni jednom čoveku koji bi izjavio ovako nešto. Ovo što si naveo smatrala bih za neko površno ograđivanje od neželjenih situacija. I ne bih smatala lošim - zašto bi? Ispred mene bi se pojavila osoba kojoj sam interesantna i koja mi stavlja do znanja da ne želi da me uvredi a plaši se da će ukoliko se otvori baš do toga doći, zbog mog verovatno nezainteresovanog stava. I šta ona radi?

,,1) труди се да говори само “кул“ ствари и да је “импресионира“
2) понаша се нервозно и извештачено током разговора
3) покушава да схвати шта девојка жели да чује и онда само о томе прича
4) ако случајно каже нешто што се девојци не свиди, одмах мења причу да би се свидео
5) не покушава да каже ништа ризично, не изазива је и не говори ништа што би је могло узнемирити''

Dobro de, pa neću ga u top staviti zbog toga?
Zašto on sve to radi može da povuče sa sobom milion i jedno objašnjenje...
Nesiguran je, uplašen je, zbunjen je... ili je pa promišljen i želi da se o njemu stekne takav utisak kako bi se opustila i osećala uzvišeno naspram njega - pa bi me posle svojom stvarnom prirodom puko preko očekivanja.

Ne treba o ljudima suditi na osnovu toga što su se za prve razgovore opredelili za ovu formu.
Mislim da ona baš ništa ne govori o samoj osobi

majcheki:
Nikada nebih poverovala ni jednom čoveku koji bi izjavio ovako nešto. Ovo što si naveo smatrala bih za neko površno ograđivanje od neželjenih situacija.
...

Zašto on sve to radi može da povuče sa sobom milion i jedno objašnjenje...
Nesiguran je, uplašen je, zbunjen je... ili je pa promišljen i želi da se o njemu stekne takav utisak kako bi se opustila i osećala uzvišeno naspram njega - pa bi me posle svojom stvarnom prirodom puko preko očekivanja.

e, pa vidiš, ja nemam vremena da otkrivam njegovu stvarnu prirodu. ako nije u stanju da mi bar da nagoveštaj iste u prvom nastupu, ne može da mi zadrži pažnju.
Ili jesi, ili nisi 8-)

eto, odlucio sam da postujem na ovoj temi, da iznesem nesto iz svog iskustva:
Luzeri imaju stav da treba da imaju nesto posebno da bi prosli kod ribe(misice, da su priznati u drustvu, kola, pare..........) i tako se trude da budu ono sto nisu i to im ne prolazi, umesto da isicu kvalitete koje imaju i da traze devojku koja hoce da izlazi sa njima zbog njih, a ne zbog toga sto "imaju".
Druga, kjucna stvar, sto neki muskarci smatraju da zene muskarci sexualno ne privlace, smatraju da su oni zavisni od zenskog tela, a zena nije i da je to razlog zato sto ih ribe motaju. A to je zato sto oni zbog takvog stava nisu privlacni zenama i zene privlace muskarci, samo nas ne privlace iste stvari.

Back