Koliko li ste puta samo culi ovu frazu, u zavisnosti sta vas zanima to ispred i stavite? Milion puta, sigurno! Ipak, ja se ne slazem sa tom mudroscu, iako dobro poznajem narodne mudrosti. I brzaleice, i zgaonetke, i narodne junacke pesme, i naordne lirske pesme. Sve cikluse. Volim i pretkosovski, iako on i nije ensto preterano omiljen. Volim i narodne price i legende. Jednostavno, mitolosko misljenje je ipak neki oblik saznanja, mozda ne toliko pouzdan, ali je ipak nesto sto nas moze probuditi iz dremezi, zar ne? Tako sam ja danas gledala slike od mog bivseg decka iz Izraela. Njegova zena sve trpa na fejsbuk, ali nesto je posustala u psolednje vreme. Ne znam sta joj je posto me slabo apdejtuje sa njihovim slikama, pa ne znam sta se desava u centru zbivanja. Tu imam Binu, koja je sada u vezi sa nekim komsijom mog bivseg decka i kao da me je otkacila. Dobijam samo dnevni zivestaj i to veoma, veoma slab. Trebalo je da iscimam neku bolju najbolju drugaricu. Ona je i negativna, a i sada zaljubljena. Moramd a nadjem neku najbolju drugaricu, koja je lezbejka, pa da smuva zenu od mog bivseg decka. Ne znam ni sama sta da radim. Ipak, skoro su bili na veceri kod jedne njihove drugarice. Njen muz i ja smo se muvali pre nego sto su se oni vencali, ali to niko ne zna, posto sam ja shvatila da je ona dosadna, a on Jevrejin, koji ne zna da prihvati drugacije ljude. Bla, bla, mislim on nije bitan za ovu pricu. Bitan je moj bivsi decko. Verujte mi, on je stvarno bio sladak. Sladak je i danas, ali je nekako sav ofucan. Sav je nekako bezveze. Sav je nekako neinspirativan. Jednostavno ne bih bas bila vise sa njim. Izgleda staro, iscrpljeno, mrsavo, kao neki isposnik. Mislim da je to zato sto imaju sada ovu malu devojcicu, pa ne spava dovoljno. Eto, da se ozenio sa mnom ja bih vodila racuna o bebi, a ne on.
Sta je to sto je privlacno kod starijih muskaraca/ zena? Sa koliko godina je za vas neka granica preko koje ne biste isli? Da li ljudi traze neke roditelje u tim starijim vezama?