... su kao vino!

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Koliko li ste puta samo culi ovu frazu, u zavisnosti sta vas zanima to ispred i stavite? Milion puta, sigurno! Ipak, ja se ne slazem sa tom mudroscu, iako dobro poznajem narodne mudrosti. I brzaleice, i zgaonetke, i narodne junacke pesme, i naordne lirske pesme. Sve cikluse. Volim i pretkosovski, iako on i nije ensto preterano omiljen. Volim i narodne price i legende. Jednostavno, mitolosko misljenje je ipak neki oblik saznanja, mozda ne toliko pouzdan, ali je ipak nesto sto nas moze probuditi iz dremezi, zar ne? Tako sam ja danas gledala slike od mog bivseg decka iz Izraela. Njegova zena sve trpa na fejsbuk, ali nesto je posustala u psolednje vreme. Ne znam sta joj je posto me slabo apdejtuje sa njihovim slikama, pa ne znam sta se desava u centru zbivanja. Tu imam Binu, koja je sada u vezi sa nekim komsijom mog bivseg decka i kao da me je otkacila. Dobijam samo dnevni zivestaj i to veoma, veoma slab. Trebalo je da iscimam neku bolju najbolju drugaricu. Ona je i negativna, a i sada zaljubljena. Moramd a nadjem neku najbolju drugaricu, koja je lezbejka, pa da smuva zenu od mog bivseg decka. Ne znam ni sama sta da radim. Ipak, skoro su bili na veceri kod jedne njihove drugarice. Njen muz i ja smo se muvali pre nego sto su se oni vencali, ali to niko ne zna, posto sam ja shvatila da je ona dosadna, a on Jevrejin, koji ne zna da prihvati drugacije ljude. Bla, bla, mislim on nije bitan za ovu pricu. Bitan je moj bivsi decko. Verujte mi, on je stvarno bio sladak. Sladak je i danas, ali je nekako sav ofucan. Sav je nekako bezveze. Sav je nekako neinspirativan. Jednostavno ne bih bas bila vise sa njim. Izgleda staro, iscrpljeno, mrsavo, kao neki isposnik. Mislim da je to zato sto imaju sada ovu malu devojcicu, pa ne spava dovoljno. Eto, da se ozenio sa mnom ja bih vodila racuna o bebi, a ne on.
Sta je to sto je privlacno kod starijih muskaraca/ zena? Sa koliko godina je za vas neka granica preko koje ne biste isli? Da li ljudi traze neke roditelje u tim starijim vezama?:heart:

Ne verujem u tu pricu da se trazi roditelj.
Uvek su mi se vise dopadali stariji.

Ako mislimo na ljude koji imaju odredjen br. godina a sa njima i iskustvo, onda se radi o osobama sa drugacijim kriterijumima. Za nesto su manji, i ono na sta neki mladji obracaju paznju je sasvim nebitno, a za nesto su veci i verujem da se tek tad cene prave vrednosti. Biti izabran od strane starijeg muskarca dodatno imponuje.
Prosao si kroz neke price, znas sta ti je smetalo, sta ti je godilo,... Ako ne znas i dalje sta hoces, bar znas sta neces.

Nemam limit. Granica je svezina duha.

Što Momčilu do kolena beše, Vukašinu se po zemlji vuče
Cico,nemoj da ogovaraš supruge svojih ljubavi, sve te žene naučile su ih tantričkim veštinama, okupale u omekšivaču...Uz njih,oni su savladali tajne dobrog bifteka & ramsteka- te da uz njih idu jaki tanini....Dakle-uvek si dobijala kompletnu ličnost :cool:

Što Momčilu do kolena beše, Vukašinu se po zemlji vuče
Cico,nemoj da ogovaraš supruge svojih ljubavi, sve te žene naučile su ih tantričkim veštinama, okupale u omekšivaču...Uz njih,oni su savladali tajne dobrog bifteka & ramsteka- te da uz njih idu jaki tanini....Dakle-uvek si dobijala kompletnu ličnost :cool:

Moram da ih spomenem, da biste imali potpuni uvid u situaciju. Ja sam ovog naucila da se ljubi! A to je najvaznije - slatki poljupci. I ja sam se mazila sa njim. Sanjala sam kako cemo imati puno dece i kako cemo ziveti negde gde ce nam biti predivno do kraja zivota. Tada nisam znala vrednost novca, pa nisam razmisljala da li cemo nesto raditi, jer sam ja radila vec kao igracica. Ja sam od njega stvorila coveka. Da mene nije bilo, on bi bio samo jedan obican schmuts..:heart:

meni se nabacuju samo mladje :lol:
od starijih pravim jaku selekciju..
obim struka pre svega :prstic:
mislim da vole zrele tipove..vestina u seksu..da joj ne tupi ko neki balavac..
zrelost igra veliku ulogu

Cicika nabavio sam batlera, zove se Milutin, jel može tvoja Milunka da dođe da mu objasni šta sve treba da radi? ja ne znam šta mogu da očekujem jer nikad nisam imao batlera :(

Izvini, bicu veoma gruba, ali zaslusio si. Ti si neki skorojevic, koji nema bas pristojne manire. Posebno je ocigledno da si ti neko, ko nema osnovno obrazovanje i ophodjenje, odn. postovanje prema ljudima. Prvo, ti njega nisi "nabavio", jer on nije neki predmet, nego zivo bice. Drugo, on je zaposlen i trebalo bi da je zaposlen prema odredjenim kvalifikacijama. Ako je konkurisao na mesto batlera, trebalo bi da onda znas sta taj batler radi. Ja nisam neka robovlasnikinja, pa da vodim moju poslugu da obucava tvoju. Ona je kod mene zaposlena i dobija redovno platu i uplacuje joj se penziono i zdravstveno. Posprdavanje sa ljudima, koji rade za svoj zivot je veoma nepristojno, da ne kazem degutantno, a iz duse bih ti rekla prostacki. Ako si uspeo da zabavis nekoga tim glupim postom, onda si zabavio sebi nekog slicnog. Takve stvari treba da pitas na pp, a ne pvako indiskretno i priprosto. Nazalost, u Srbiji ima dosta malogradjana, koji misle da tako sto ce dici nos ce im odmah podici pedigre, a i dalje se svadjaju sa komsijama i govore prostakluke, a sa tim prostaklukom, koji si izneo u toj recenici o objasnjenju si pokazao da nisi nista bolji od ostalih malogradjana. Samo se pitam, kako bi se ti osecao kada bi se neko posprdavao sa tvojim bednim zanimanjem, ma koliko zaradjivao na njemu. Ja tu Milanku ne mogu da smislim, jer je ona nevaspitana poput tebe. Ja bih je odavno otpustila da moja Mama nije sazaljiva, pa je drzi, jer stalno kuka. Ipak, nikada ne potcenjujem njen posao. Trebalo je prvo da se obrazujes i emancipujes, pa onda da "nabavis" batlera ili da "nabavis" sebi malo pameti i pristojnosti u nekoj prodavnici, jer samo na taj nacin mozda i postignes nesto.:heart:

ali ostavi mi srce i nagrdi me :rotf:
idem u ćošak da se stidim :D

I treba da se stidis, iako se podsmevas. Da ima ljudi, koji su normalni ovde ne bi te vise pogledali, ali ti to ne mozes da shvatis sta si napisao.:heart:

Privlacno je ako on ima lep, muzevan izgled, pa ako uz to jos i obrati paznju na tebe naravno da ce ti biti privlacan. Mada to i nema toliko veze sa godinama.

Ja se tako istpim. Po prirodi sam emotivka, pa se lako zaljubim.:heart:

Back