- Poruka
- 50.388
Nema bolje. Jos samo da udari grad i malo mu dotera linijuCrnogorski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema bolje. Jos samo da udari grad i malo mu dotera linijuCrnogorski.
Da ispravi ulubljenja...Nema bolje. Jos samo da udari grad i malo mu dotera liniju
I napravi novaDa ispravi ulubljenja...
Ja to radim i sa majicama, pantalonamaOprane i osušene tanjire ili pribor za ručavanje, vraćam na dno gomile gde inače stoje.
Npr. opranu viljušku ću vratiti ispod svih viljuški u fioci, da bi se i ove ostale rotirale u upotrebi.
Ја сам једном ушла са бајонетом у торби. Скроз заборавила. И када сам ставила торбу на траку оном на улазу као- Јаој, извините, имам бајонет у торби. (треп- треп-)Uuuuuuu
Mene izbacili jednom iz suda zbog bermuda a samo sam htela nesto da pitam.
![]()

Ја сам једном коштицу од мандарине муљала по образу, лицу и упала ми у ухо. Нисам могла да извадим, морала на испирање.Kad pojedem breskvu, stavim košticu u usta i muljam je sat-dva.
HahaMoram podjednako, istim brojem da izgazim plocnjake i levom i desnom nogom. Kada idem niz stepenice takodje, cesto, moram podjednako i istim delom pete, ako je neparno, vratim jednu nogu nazad i lupim stepenik petom...
A pre neki dan iskocih ispred kola, neko postavio saobracajni znak, onaj sa dva nogara, pa moras da prodjes ispod njega.Haha
To radi moja mamA![]()
Једно од највећих ужитака ми представља цеђене бубуљица и митесера, својих или мени блиским особама.
Grozni ste obojeJoj, isto![]()
Jel pukne po ogledaluJoj, isto![]()
Jel pukne po ogledalu![]()
Па о блискима и пишемо.Sem bliskih ljudi, ne volim da doram golim rukama bilo ciju kožu.
Uvek navlacim rukavice.