Gost 436702
sexendragsenrokenrol
- Poruka
- 12.203
Eee dobro me nasmeja..
Ma ni ne treba mene da razumeš.. Uživaj

Ma ni ne treba mene da razumeš.. Uživaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ok, nego mi deluje mi kao da si džaba krečilaMa ni ne treba mene da razumeš.. Uživaj
ej, smiri se malo!Pa ok, nego mi deluje mi kao da si žabokrečina
Nećuej, smiri se malo!

mnogi smo nadajuci se cudu. Pu prvi...Glasao sam za LDP onomad.
1. Anu Karenjinu nisam pročitao nikad iako mi je evo 56 godina. U srednjoj smo mogli da biramo između te knjige i Rata i mira. Mi muški smo uglavnom birali ovo drugo.Дајте једну, две, три, пет.
Нешто банално, или нешто интимно, нешто што нико о вама не зна, шта вам падне на памет.
Што се каже, радим неку анкету тј. питам за другарицу : ))
1. Прочитала сам Ану Карењину први пут сад, у тридесет петој години
3. Никад се не бих истетовирала.
Дајте једну, две, три, пет.
Нешто банално, или нешто интимно, нешто што нико о вама не зна, шта вам падне на памет.
Што се каже, радим неку анкету тј. питам за другарицу : ))
1. Прочитала сам Ану Карењину први пут сад, у тридесет петој години
2. Мрзим кад ми кажу да сам слатка кад се љутим.
3. Никад се не бих истетовирала.
4. Понекад украдем киндер јаје од детета па ми после криво, ал добро се ја с тим носим, хехе.
5. Волим кад мислите да спавам а ја вам у пола 4 ујутро закључам тему. :руменко:
Добро, ово последње сви знате
1. Noćas sam vam **** tu Anu Karenjinu prvi put iako mi je evo skoro 30 godina1. Anu Karenjinu nisam pročitao nikad iako mi je evo 56 godina. U srednjoj smo mogli da biramo između te knjige i Rata i mira. Mi muški smo uglavnom birali ovo drugo.
3. Ni ja.

Cuti, ja sam za KaricaGlasao sam za LDP onomad.
a to kao samo tako kao tako samoHej i ja hocu da budem sa vama ali nije do mene!
ahaa to kao samo tako kao tako samo
udupe ?

То је био образовни систем!Ja sam Gorski Vijenac u srednjoj morala znati napamet!Mda, ne samo ja...već skoro svi u generaciji.