gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Ušao sam u Ljermontovu u Bermudama!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UuuuuuuUšao sam u Ljermontovu u Bermudama!
Nemoj da se cudis, ako neki momci u plavom zakucaju na tvoja vrata, za nekih pola sata...Da sam ukrao knjigu iz biblioteke.
Ovo je davno bilo, moj omiljeni roman.Kriza, a?
Ukrasti knjigu nije grijehDa sam ukrao knjigu iz biblioteke.

Ovo vec necu da lajkujem.Ja sam ukrala pare iz crkve kad sam imala 10 godina![]()
Mislim da nema potrebe, došao don Luka u školu, prijavio nas, pokazao, pedagogica pozvala roditelje...Ovo vec necu da lajkujem.
Koji si ti djavolak.
Svrati do mene, da obavimo egzorcizam.
Mozda ima jos nade za tebe.
Koliko to hljebova ima u tebi ćero?Mislim da nema potrebe, došao don Luka u školu, prijavio nas, pokazao, pedagogica pozvala roditelje...
Ubio tata hljeb u meni, mama došla s posla ubila hljeb u meni. Baka me odvela na šampitu i kupila mi lutku na baterije, plakala kad joj izvadiš dudu![]()
Ma nek se ti veselo smiješ batinama koje dobih zbog 10 eKoliko to hljebova ima u tebi ćero?
Od mene ih mozes dobiti za dzabe...Ma nek se ti veselo smiješ batinama koje dobih zbog 10 e![]()
Obećavaš ili prijetišOd mene ih mozes dobiti za dzabe...
Mislim, po guzi..
?Meni je zao sto su te tukli…Mislim da nema potrebe, došao don Luka u školu, prijavio nas, pokazao, pedagogica pozvala roditelje...
Ubio tata hljeb u meni, mama došla s posla ubila hljeb u meni. Baka me odvela na šampitu i kupila mi lutku na baterije, plakala kad joj izvadiš dudu![]()