gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
Ova tema mi služi da se postidim malo.Samo kliknem na nju i setim se tako nekih gluposti koje sam pravio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Posle radnici treba da placaju.Čisto da znate, možete da platite i kad otvorite nešto u prodavnici/marketu, važan je samo bar kod na ambalaži
ali to je bio kraj moje kriminalne karijere, nisam to radila ko velika.Da se razmemo, ja jesam ko klinka ukrala slatkise iz samoposluge, uhvatila me mama drugarice, malo mesto svi se znaju, pa sam pobegla i zakopala ih kod komsije u dvoristuali to je bio kraj moje kriminalne karijere, nisam to radila ko velika.
... eh ko nije krao cokoladice taj nije bio dete...daj neki prljav ves iznesi a da nisu carape od prekjuce 
Vis treba da menjam carapea kao srednja... eh ko nije krao cokoladice taj nije bio dete...daj neki prljav ves iznesi a da nisu carape od prekjuce
![]()

Da se razmemo, ja jesam ko klinka ukrala slatkise iz samoposluge, uhvatila me mama drugarice, malo mesto svi se znaju, pa sam pobegla i zakopala ih kod komsije u dvoristuali to je bio kraj moje kriminalne karijere, nisam to radila ko velika.
Kada mi se svidi muskarac, postidim seДајте једну, две, три, пет.
Нешто банално, или нешто интимно, нешто што нико о вама не зна, шта вам падне на памет.
Што се каже, радим неку анкету тј. питам за другарицу : ))
1. Прочитала сам Ану Карењину први пут сад, у тридесет петој години
2. Мрзим кад ми кажу да сам слатка кад се љутим.
3. Никад се не бих истетовирала.
4. Понекад украдем киндер јаје од детета па ми после криво, ал добро се ја с тим носим, хехе.
5. Волим кад мислите да спавам а ја вам у пола 4 ујутро закључам тему. :руменко:
Добро, ово последње сви знате.

Ja sam vazda bila skroz fina
A planiram to i ostati
![]()
Као профи војник си, убио се за снајперисту.1. Do relativno skoro nisam imao nikakvu emociju u životu, bukvalno nisam voleo ništa i onda sam radio bukvalno sve i svašta kako bih proizveo bilo kakav osećaj.
2. Kao posledica treninga mi se javio osećaj da nemam osećaj neki u pola delova tela, noge, ruke, rebra, tako da kad me neka devojka ljubi po telu i misli da me izludela, samo prećutim da je u pogrešnu crkvu došla da se moli iz poštovanja prema trudu.
3. U većini slučajeva učestvujem i diskusijama koje me u potpunosti ne zanimaju, samo zato što me zabavlja da vidim koliko mogu složiti valjan argument čak i za temu za koju me u biti prilično boli lakat, jer tako od kad znam za sebe vežbam mozak da prilično brzo i dobro reaguje i situacijama kada zaista treba, jer mi jedinu istinsku sreću bude intelektualne igre.

snajperista bez osecaja u rukama i nogamaКао профи војник си, убио се за снајперисту.
Ова темилица ми је промакла, када се сада распишем...