Ствари које не знаш о мени

Da se razmemo, ja jesam ko klinka ukrala slatkise iz samoposluge, uhvatila me mama drugarice, malo mesto svi se znaju, pa sam pobegla i zakopala ih kod komsije u dvoristu :lol: ali to je bio kraj moje kriminalne karijere, nisam to radila ko velika.

a kao srednja :mrgreen: ... eh ko nije krao cokoladice taj nije bio dete...daj neki prljav ves iznesi a da nisu carape od prekjuce :lol:

Дајте једну, две, три, пет.
Нешто банално, или нешто интимно, нешто што нико о вама не зна, шта вам падне на памет.
Што се каже, радим неку анкету тј. питам за другарицу : ))

1. Прочитала сам Ану Карењину први пут сад, у тридесет петој години
2. Мрзим кад ми кажу да сам слатка кад се љутим.
3. Никад се не бих истетовирала.
4. Понекад украдем киндер јаје од детета па ми после криво, ал добро се ја с тим носим, хехе.
5. Волим кад мислите да спавам а ја вам у пола 4 ујутро закључам тему. :руменко:

Добро, ово последње сви знате.
Kada mi se svidi muskarac, postidim se
Mnogo sam osetljiva, a glumim da sam perverznjak
Obozavam da kradem knjige po bibliotekama, al me sramota i od toga. Sramota me, al mi prastaju jer se iskreno postidim.

Mnogo sam romanticna i trazim romanticnog hrabrog misicavog muza. Laka sam ali glumim da sam probirljiva jer je to pametnije. Mnogo brzo se zaljubim, zbog toga. Probirljiva sam al bih volela da spavam i sa policajcima i sa Saj-evcima i sa vojnim licima i sa medicinarima i sa GSS-om i zao mi je sto to nisam uradila kada sam bila mladja jer sam bila manje stidljiva. Obozavam da glumim, najvise Carli Caplina i Odri hepbern. Glumim u pozoristu. Kada zelim da mi roditelji srede sobu glumim da sam poludela pa hoce da mi zovu hitnu pomoc i prave mi omiljene poslastice. Kada hocu nekome nesto da naredim kazem da mi je to rekao Vucic, a kada uradim nesto kul, kazem da mi je to rekao da uradim moj voljeni i postovani doktor onkolog. On mora da je andjeo. Kupala sam se ove godine na Adi u novembru, stopirala i vozila se u praznom autobusu i vozila kola bez vozacke dozvole i caova voznje.

1. Do relativno skoro nisam imao nikakvu emociju u životu, bukvalno nisam voleo ništa i onda sam radio bukvalno sve i svašta kako bih proizveo bilo kakav osećaj.
2. Kao posledica treninga mi se javio osećaj da nemam osećaj neki u pola delova tela, noge, ruke, rebra, tako da kad me neka devojka ljubi po telu i misli da me izludela, samo prećutim da je u pogrešnu crkvu došla da se moli iz poštovanja prema trudu.
3. U većini slučajeva učestvujem i diskusijama koje me u potpunosti ne zanimaju, samo zato što me zabavlja da vidim koliko mogu složiti valjan argument čak i za temu za koju me u biti prilično boli lakat, jer tako od kad znam za sebe vežbam mozak da prilično brzo i dobro reaguje i situacijama kada zaista treba, jer mi jedinu istinsku sreću bude intelektualne igre.

1. Do relativno skoro nisam imao nikakvu emociju u životu, bukvalno nisam voleo ništa i onda sam radio bukvalno sve i svašta kako bih proizveo bilo kakav osećaj.
2. Kao posledica treninga mi se javio osećaj da nemam osećaj neki u pola delova tela, noge, ruke, rebra, tako da kad me neka devojka ljubi po telu i misli da me izludela, samo prećutim da je u pogrešnu crkvu došla da se moli iz poštovanja prema trudu.
3. U većini slučajeva učestvujem i diskusijama koje me u potpunosti ne zanimaju, samo zato što me zabavlja da vidim koliko mogu složiti valjan argument čak i za temu za koju me u biti prilično boli lakat, jer tako od kad znam za sebe vežbam mozak da prilično brzo i dobro reaguje i situacijama kada zaista treba, jer mi jedinu istinsku sreću bude intelektualne igre.
Као профи војник си, убио се за снајперисту. :lol:
Ова темилица ми је промакла, када се сада распишем...

Back