gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Mrzim hladnocu i bolestine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam brt, nesto ne verujem da su svi koji su slavni krenuli odmah od zelje da budu najveci i da daju ogroman doprinos covecanstvu.
Verujem da su zeleli time sto su izabrali da se bave, da su sledili svoje snove i da su onda postali to sto jesu. Ne mislim da je to nesto sto moze na silu.
Ono, odlucio sam da budem mega car i to cu biti. Verujem da su krenuli to da rade iz ljubavi a da je kvalitet toga izrodio slavu.
Nekako mi je malo cudan taj rezon "zelim da radim stvari koje ce ostaviti trag u covecanstvu". Kao da neko sad moze da odjednom postane vrhunski umetnik, pisac ili naucnik.
Jbga, krenes od necega sto te zanima i sto volis, pa dokle doguras.![]()
Ne kažem ja da se do takvog delovanja dolazi razmišljanjem, verovatno ne, baš sam i govorio o tome da je nekako takvo delovanje manje više predestinirano za imućnije ljude... Ako je suditi po statistici i ko zna još čemu. Čini mi se da nekako ako ljudi od starta osećaju potrebu da se bore za egzistenciju, onda im egzistencija kao takva postane potajan(malo neurotičan) cilj.. Dok oni koji o egzistenciji nisu imali potrebu ni da razmišljaju idu dalje, na nivo idejne egzistencije. A što se tiče Štulića, jel si počeo od skoro da ga istražuješ ili ga slušaš već duže vreme?Ima on još neke pesme na tu temu, tipa "Jablan" ili "Uradi nešto"..
Kada se neko uvredi jer ga ne gledam u oči dok priča a u stvari moram zakrenuti glavu i full se koncentrisati da bih jasno čuo jer sam nagluv.
Kako ti preguras dan sa toliko mrznje prema svemu? msm sta te drzi na ovome svetu?
Penzose jedino treba hejtovati zato sto su ziveli u zlatno doba socijalizma, a danas bi da ti skacu po vratu i da placaju na kasu preko reda. Gospoda ima neka nedolozna posla u 80oj pa zuri.