Stvari koje mrzimo

Mrzim kad masa koja do tad nije čula za neku pojavu niti imala pojma da nešto postoji odjednom počne da se loži kad to nešto postane fora na par dana. Tako i ovo sa Miroljubom Petrovićem, ja pratim njegov rad već godinama, pročitao sam sve knjige koje je napisao i mnoge koje je objavio, a kapiram da većina ovih hipsterskih govana što se sad provaljuju po fejsu i kače "555-333" i "ideš pod mač bato!" forice do pre pet dana nisu imali pojma ko je Miroljub, i da si krenuo sa njima da pričaš o njemu gledali bi te kao čudaka i prevrtali bi očima. Neverovatno kako se glupa masa loži da bude kul i kako nešto što je možda i izvorno dobro pod obradom njihove gluposti automatski postane izlizano i jadno. Tako i ovo sa Miroljubom, svaki dežurni hipster i budak gledaju da ispadnu kul i provale nešto uz "ideš pod mač, bato" i "555-333". A ne znaju ništa o Miroljubu, da on stvarno preuzme vlast u Srbiji oni bi prvi išli pod mač.

Poslednja izmena:
Жене ватрене фанове фудбалских тимова. Поготово фанове страних клубова. Све је то продукт масовне тежње људи 21. века да буду посебни (а код жена се та тежња више истиче). И сад се одређене жене у друштву приказују по том дебилном фанству и сматрају да ће по томе бити препознатљиве. Смара. Смара генерално то тражење вештачке посебности у свету од неколико милијарди људи.

Uglavnom ja mrzim nešto ili nekoga ali siguran sam da burazov auto mrzi mene.Od ukućana jedino mene sabotira u nezgodnim situacijama.Sam od sebe se gasi a u nekim slučajevima sam daje gas do kraja(!!!).Srećom nije automatik inače bi me auto bukvalno ubio.

Mrzim što su lisice neopravdano na lošem glasu.Decu još od malih nogu uče kako su te životinje zle i svašta nešto loše a one samo pokušavaju da se prehrane kao i svako živo biće.Vuk koji napada u čoporu kao neka sisica i pojede ovcu važi za borbenu i kul životinju a kada lisica ćapi kokošku-sve najgore.Lisičije krzno je OK a za bilo koju drugu životinju bi se društvo za zaštitu popelo na glavu.Sećam se kada nam je jedna na auto-otpadu u dubokoj periferiji prišla i cunjala okolo,delovala je prilično pitomo...Svakako zaslužuju više ljubavi,kao i crne mačke.

Redovno su mi šifre "slabe" i to me mnogo bre nervira, šta on zna šta je slabo, ko će pogoditi kokoš, niko, a slabo. Ne može moj mozak baš u tom trenutku nešto jače pamtiti :lol:

17630016_10211639657763686_6244437731832360874_n.jpg

Okej da ja jesam neko kome treba da se provali sifra, nisam ja rekla da se na sve treba staviti laka, ali na npr nalog na forumu ili neka igrica, zasto ne. Ali neki forumi zahtevaju jake gde to generalno nije potrebno ako nisi neki admin ili nesto i gde sam ja bila u fazonu niti mi je pametno da zapisem sifru u kompu niti mi je pametno da se oslonim na svoje pamcenje. Nije to bezveze smisljeno, da, ali nije ni neophodno bas stalno.
Moja mrznja bila je vise trenutna na sajt koji mi je em trazio trenutnu registraciju za minimalni info koji mi je trebao odatle plus jaku sifru koja realno nije bila neophodna, nije mi bio cilj da izazovem reakciju da mi je potrebno objasnjavanje za sta sluzi, kako se gradi, znam ja to, ali eto hvala :lol:

Okej da ja jesam neko kome treba da se provali sifra, nisam ja rekla da se na sve treba staviti laka, ali na npr nalog na forumu ili neka igrica, zasto ne. Ali neki forumi zahtevaju jake gde to generalno nije potrebno ako nisi neki admin ili nesto i gde sam ja bila u fazonu niti mi je pametno da zapisem sifru u kompu niti mi je pametno da se oslonim na svoje pamcenje. Nije to bezveze smisljeno, da, ali nije ni neophodno bas stalno.
Moja mrznja bila je vise trenutna na sajt koji mi je em trazio trenutnu registraciju za minimalni info koji mi je trebao odatle plus jaku sifru koja realno nije bila neophodna, nije mi bio cilj da izazovem reakciju da mi je potrebno objasnjavanje za sta sluzi, kako se gradi, znam ja to, ali eto hvala :lol:

ma znam hahahha, bilo mi previse dosadno pa sam objasnio, cemu inace sluzi forum? :mrgreen:

Back