Stvari koje mrzimo

Svoj posao.S punim pravom ovo pišem jer za mesec dana ne vidim ništa lepo van redovne isplate.

Radim s drvima i da moram svakodnevno već bih postao invalid.Svakoga dana uzmem Panadol ili dva jer me leđa ubijaju,jedva sedim i hodam blago pogrbljen.Pola zarade odvajam za prvoklasne maser(k)e.Mokar sam,blatnjav do guše,radim puno radno vreme a vetar i kiša retko odlože posao.Lova je bedna no uvek postoji izbor-da umirem za siću ili blejim za nulu.Odabrao bih drugo bez razmišljanja da u decembru ne idem u Austriju a znajući svoje starce-neće mi platiti još jedan izlet u EU.

Ne vidim zbog čega bih se ponosio time što radim i definitivno ništa od toga neću pominjati potomstvu.Kažu ne treba se stideti ni jednog poštenog posla ali radije bih sedeo u Poreskoj i uzimao mito ili držao kockarnicu.Sramota me je što se nisam izborio za bolje,što sam ispao magarac i pomagao drugima koji su sada na položaju i naravno me ne prepoznaju...Veća sramota nego dok sam blejao bez para i zezao se sa muzikom i trgovinom.

Sukhoi zvuči ekstremno ali je u pravu da je bolje biti na tuđoj grbači i čekati lovu nego biti ponosni invalid u 20-im.Roditelji su poslednji koji bi trebali pričati o osamostaljenju i nezavisnosti jer na prste jedne ruke mogu nabrojati roditelje moje generacije koji ne žive u gajbama svojih roditelja i najčešće sa njima.Ja živim u dedinom stanu.

Poenta-čuvajte zdravlje makar vas zbog toga svi osuđivali.Nema ponosa i para vrednih zdravlja.

Neverovatno je koliko kompleksa u sebi imaju baš lekari, ja nikad nisam video profesiju sa više kompleksa, a poznajem ih dosta, imam ih i u široj porodici. Uvek počnu da se raspravljaju i viču kad se neko samo usudi da kaže nešto o nekom leku ili doktoru, baš kao ova glupača Danica koja je poludela jer je, zaboga, gospodin Kovačević dao sebi za pravo da se sa njom koja je doktor raspravlja o medicinskom pitanju delotvornosti ulja kanabisa.

Zapravo neko ko uzme da studira medicinu vrlo često i nije baš čitav, za ovo takodje imam potvrdu u široj familiji, prosto kakav je to čovek koji se opredeli za nešto što traje šest godina, neizvesno je i užasno teško, i posle tih šest godina zahteva neizvesnu specijalizaciju i čitav život proveden u usavršavanju. To samo komleksaši mogu, jer što je nešto teže oni žele da se dokažu i pokažu u tome. A kad izgube razum i postanu vreća živaca posle toga, onda urlaju oko najbanalnijih stvari.

Doktor, zubar, advokat i bankar (menadžer) su inače najburžujskija zanimanja, jeste da studiram prava ali kad samo razmislim koliko je roditelja iz kompleksa bacilo decu u neko od ovih zanimanja... i mene su prvo terali na medicinu, ali kad su skapirali da mi se medicina i bolnice gade, opredelih se za prava. No meni se prava svidjaju, volim advokaturu, pisao sam već o tome ovde.[/SPOILER]

Ne želim da pričam loše o doktorima u generalu, jer ima i dobrih i loših, ali ova žena je debilka koja priča o temi o kojoj ili nema blage veze ili prosto laže. Pola informacija, ako ne i sve, koje je navela su netačni. I slep bi video da je gospođa plaćena od strane farmaceutske mafije da prikriva istinu. Nije dala čoveku da progovori zato što bi ljudi, koji žele to, mogli da odu na internet da provere tačnost informacija. Đubre.
Btw, lično poznajem nekoliko ljudi koji su se lečili i izlečili kanabisom, tako da priče da ulje ne pomaže se može okačiti mačku o rep.

Poslednja izmena:
Divljačko pleme? :lol:
Yup,iz južne nam pokrajine.Nose ih bez izuzetka i nepisano je pravilo da što su stariji-kožnjak je duži.

Svoj posao.S punim pravom ovo pišem jer za mesec dana ne vidim ništa lepo van redovne isplate.

Radim s drvima i da moram svakodnevno već bih postao invalid.Svakoga dana uzmem Panadol ili dva jer me leđa ubijaju,jedva sedim i hodam blago pogrbljen.Pola zarade odvajam za prvoklasne maser(k)e.Mokar sam,blatnjav do guše,radim puno radno vreme a vetar i kiša retko odlože posao.Lova je bedna no uvek postoji izbor-da umirem za siću ili blejim za nulu.Odabrao bih drugo bez razmišljanja da u decembru ne idem u Austriju a znajući svoje starce-neće mi platiti još jedan izlet u EU.

Ne vidim zbog čega bih se ponosio time što radim i definitivno ništa od toga neću pominjati potomstvu.Kažu ne treba se stideti ni jednog poštenog posla ali radije bih sedeo u Poreskoj i uzimao mito ili držao kockarnicu.Sramota me je što se nisam izborio za bolje,što sam ispao magarac i pomagao drugima koji su sada na položaju i naravno me ne prepoznaju...Veća sramota nego dok sam blejao bez para i zezao se sa muzikom i trgovinom.

Sukhoi zvuči ekstremno ali je u pravu da je bolje biti na tuđoj grbači i čekati lovu nego biti ponosni invalid u 20-im.Roditelji su poslednji koji bi trebali pričati o osamostaljenju i nezavisnosti jer na prste jedne ruke mogu nabrojati roditelje moje generacije koji ne žive u gajbama svojih roditelja i najčešće sa njima.Ja živim u dedinom stanu.

Poenta-čuvajte zdravlje makar vas zbog toga svi osuđivali.Nema ponosa i para vrednih zdravlja.
UPDATE:Ne radim u Poreskoj al' tako sam se danas osećao,podmićivali nas neograničenim pivom i roštiljem.Želudac R.I.P.

Mrzim sredovečne šmekere koji se nakače za moj sto kada sam u ženskom društvu i provociraju,provociraju,provociraju...I onda si nevaspitani omladinac kada ih nabodeš.
Pacifista sam al' ne znači da ću trpeti da me preda mnom zove sisom/p**kom/balavcem ne bi li zadivio curu koja može ćerka da mu bude i još traži poštovanje jer je stariji.

Da ne bude zabune i predrasuda-cura ne izgleda u utni mi ga stilu niti je mesto narodnjački bircuz već rock klub.

Mrzim sredovečne šmekere koji se nakače za moj sto kada sam u ženskom društvu i provociraju,provociraju,provociraju...I onda si nevaspitani omladinac kada ih nabodeš.
Pacifista sam al' ne znači da ću trpeti da me preda mnom zove sisom/p**kom/balavcem ne bi li zadivio curu koja može ćerka da mu bude i još traži poštovanje jer je stariji.

Da ne bude zabune i predrasuda-cura ne izgleda u utni mi ga stilu niti je mesto narodnjački bircuz već rock klub.

da, to je grozno kad neko preko tvojih leđa osvaja teritoriju kod cure. vidi onu ribu tamo s balavcem, saću da je smuvam a klinac će da mi bude odskočna daska. nije mi se nikad desilo ali kapiram da se drskost za takvo ponašanje može temeljiti samo u nekom mafijanju tako da gledaj da ne preteraš u reakciji da ne bi, da prostiš, naebo. pogotovo zato što ti se drugarica najverovatnije nije zgrozila koliko i ti, ako me razumeš

Razumem savršeno ali reč je o odbrani moje časti više nego njene.Tu je reakcija bitnija od ishoda a ne bi mi bio 1.put da izvučem deblji kraj.Da iskuliram uvrede samo bi ih potvrdio i ne bi me oprala ni 3 Ibra,prvo preda mnom a zatim i ostalima.
Lako zažmurim na muvanje piletine jer i sam volim mlađe ali može to kulturnije a ne onako kaubojski:"Ko ti ovaj derpe,mu pokažem ja u*r'o bi se,kaki on k**ac".

Mrzim muske sandale i papuce i tricetvrt pantalone. Mrzim corbastu boraniju. Mrzim svakog shabana koji da gol u 45+ minutu, a ja odigrao prelaz... Mrzim politicare. Mrzim stetne bakterije i viruse...

Prva tri :heart:
Ta čorbasta boranija, kad skontam da nema ništa drugo kući da se jede, pa sam prinuđen da jedem, a ono u suštini i jeste hranljivo i ukusno, pogotovo na tvoju naraslu glad(jer si odlučio da instant ne pojedeš džank fud čim si ogladneo, već kuvano), dosta jak osećaj :lol:

Mrzim mlade crnogorce na univerzitetu u Beogradu. Pucaju od onog klasičnog seljačkog samopouzdanja, nameću neki svoj sistem vrednosti, misle da su Bogom dani za visoke funkcije i uspeh u srpskoj prestonici, spopadaju devojke da se to graniči sa napastvovanjem, drski su i bezobrazni na granici sa incidentom, sprovode red kad ih niko ne pita, smatraju da treba sve da zauzmu u Srbiji, a većina ih pljuje po Srbima i podržava Mila.

Da ne spominjem pritom da su strana država, a tretiraju se kao domaći studenti, jer se prevarantski upišu kao Srbi, a ko što reče jedan članak iz Kurira "Crnogorci su Srbi samo dok studiraju". Da ne spominjem da ima onih gamadi kojima je gadno čak i to, da se prevarom izjasne kao Srbi tokom upisivanja u formular, pa izaberu da plaćaju školarinu za strane studente samo da se ne bi upisali kao Srbi. Naravno, to ne menja činjenicu da to rade na studijama U BEOGRADU, gde su došli da sebi obezbede poslove, pokupe devojke i maltretiraju druge studente svojim idiotlukom, iako preziru Srbe i sve srpsko.

A dobro Suhoj, ti to govoriš sa aspekta nekoga ko je verovatno "čistokrvni" Srbin, od mene npr, kao nekoga kome su oba roditelja crnogorci, je konstantno traženo da se dokazujem kao srbin i da izbacim sve reči koje bi iole podsećale na to govorno područje. Ne čudi me ni najmanje to što se ti crnogorci, koji se, uzgred, u toj crnoj gori posmatraju kao srbi i zbog toga su podjednako šikanirani kao što su ovde zbog toga što su crnogorci, upravo ovde i izražavaju kao crnogorci pod tim konstantnim bednim pritiscima ovih "čistokrvnih" srbalja uvređenog nacionalnog ega jer su sami sebe zakopali u blato. Meni se isti gade možda i više od tih malograđanštinom ispunjenih crnogoraca, te i sam sve više težim da potenciram činjenicu da sam crnogorac a ne srbin. S druge strane, meni se skroz ok čini to što se osećaju kao da im pripadaju žene i "položaj", čini mi se da nema razloga da se od toga suzdržava bilo ko.

Nema to veze sa tobom i tvojom situacijom, ja pričam o nečemu drugom. Ti si normalan i fin lik (takav utisak imam), ovo o čemu ja pričam je nešto sasvim deseto.

Ovo u vezi poslova i devojaka nije loše samo po sebi, zdravo je imati samopouzdanje, ali je loše kada je to samopouzdanje skopčano sa takvom vrstom malogradjanštine, svadljivosti, teranja inata bez ikakvog razloga, mržnje prema Srbiji i Srbima iako su tu došli da studiraju i to često besplatno, a da ne pričam o ponižavanju drugih i nabacivanju tudjim devojkama bez trunke blama i obraza, čemu sam isto često svedočio. A kad još na to dodam seljački bahato ponašanje u kafićima i kafanama gde se okupe pa brane da se puštaju srpske nacionalne pesme jer su oni "crnogorci" i "njima to smeta" (i to usred Srbije u kojoj žive i rade, ej!), onda takvo ponašanje itekako zaslužuje sankciju.

Ja lično imam užasna iskustva sa nativnim crnogorcima u Beogradu, dakle ne pričam o onima čiji su roditelji došli, ili su oni sami došli, a normalni su ljudi i, sasvim prirodno, žele da uspeju. Nemam problem ni sa drugačijim naglaskom, taman posla. I ovo nisu iskustva samo Beogradjana nego i mnogih normalnih ljudi iz manjih sredina, pa čak i iz Republike Srpske recimo. Ja poznajem ljude iz Srpske i niko od njih (ovo odgovorno tvrdim) se tako ne ponaša.

Crnogorci svakako imaju dosta pozitivnih osobina kao što su gotovo natprirodno samopouzdanje, prirodni šarm, prodornost, sposobnost umrežavanja sa sebi sličnima koji mogu da im pomognu, jak voljni momenat, ipak su to gorštaci. Ja na to nisam ni najmanje ljubomoran i voleo bih da i ja imam u takvoj količini neku od tih osobina i šansi (iako nemam, nažalost). Uostalom i sam Dragoš Kalajić je sasvim pravilno ocenio da je taj genetski materijal (dinarski) najjači medju srpskim narodima, i najsposobniji za uspeh u balkansko-srpskim okolnostima. Ja to uopšte ne osporavam. Ono o čemu ja pričam je nešto sasvim drugo, vrlo dobro sam upoznao i onu jako tamnu stranu tog mentaliteta.

P.S. Ne delim ljude na čistokrvne Srbe i ove druge, ne radi se o tome. Može i neki Švajcarac poput Arčibalda Rajsa da bude čistokrvni Srbin jer se i tu kao i svuda računaju dela, a ne reči, ali mi je nejasna ta sveprisutna mržnja prema Srbiji u kojoj studiraju, borave, žive, stvaraju porodicu... pa sam sam se lično potukao pre izvesnog vremena sa jednim starijim Crnogorcem koji me je bez ikakvog razloga vredjao i provocirao na najniži i najuvredljiviji mogući način dok sam čekao red u prodavnici hrane. Bio je tu sa sinom i smetalo mu je što sam naručio nešto malo obimniju porudžbinu, i onda je komentarisao to i psovao mi srpsku majku (izmedju ostalog) jer mora zbog moje porudžbine duže da čeka na red.

Poslednja izmena:
Ovo je baš ozbiljna tema, i kao dete iz mešovitog braka, i još doseljeno i preseljeno pet puta, mnogo puta sam se našla u situaciji u kojoj prozivaju neku od grupacija kojoj pripadam (a da nisu znali odakle sam, pa su zato verovatno i pričali tako slobodno). I kao Vandal, uvek namerno nastojim da potenciram svoje poreklo. Mene jako živcira stav u Srbiji da svi mi koji smo "došli", otimamo poslove, devojke, momke, i šta sve ne.
Konkurencija je zdrava stvar, šta ćemo što smo u mnogo slučajeva bolji. :P

Pa ne znam odakle si, ja nikad sa Srbima nisam imao problema, o Crnogorcima u Beogradu pričam jer sam stvarno stekao takav utisak, iako i njih smatram Srbima (ali oni same sebe retko), bar ovi koje ja poznajem, i često ponižavaju nas Srbe svojim bahatim ponašanjem, tako da se doslovno osećam kao pod okupacijom, gde ne smem srpske nacionalne pesme da slušam u kafani ako su oni tu. Mislim nisam ja neki ljubitelj kafane, nego pričam o ukupnom utisku, ipak valjda i mi Srbi imamo neka prava u rodjenoj zemlji. Ako nisi srpkinja to je druga i kompleksnija stvar. Ne mrzim nikog naravno, ali kapiram da je onda tvoje pitanje identiteta kompleksnije.

Poslednja izmena:
Evo jednog sjajnog teksta koji upravo govori o problemu koji sam spomenuo, u nešto širem smislu.

Када хиљаде Срба кажу: "Ми, Срби..." одмах ће се наћи неко са примедбом: "Нисмо сви Срби, немојмо тако".
Када огроман број православних верника каже нешто од онога у шта безусловно верује и зашта живи, појавиће се неки танки, али довољно разорни гласић који ће нас цинично упозорити да "нисмо сви овде верници", "нити православни".

И тако редом - од шарене параде до актуелног дефинисања државе у Уставу - ми проживљавамо и једва некако преживљавамо ТЕРОР (агресивне) МАЊИНЕ. Несрпске и антисрпске, безбожне и антиправославне мањине са однекуд преузетим размаженим захтевима које не тражи ни апсолутна већина њихових српских и православних сународника и суграђана.

Зашто ми који смо још увек, Богу хвала, већина, немамо права да се огласимо и да се и наш глас онда чује и поштује тамо где треба?

Зашто један родитељ атеиста може да до миле воље прави хаос због свог незадовољства што његово дете, замислите, "мора да се прилагођава одлуци и обичајима већине"?
А у обрнутој ситуацији то никако није могуће (јер родитељи верници морају да ћуте и трпе своју незаштићену и маргиналну позицију "присталица нечег анахроног и конзервативног")?

Наш моћни, већински глас се не чује и не доживљава озбиљно и обавезујуће, а танки и усамљени гласови сваке шуше се користе за даље притиске и ненормална понижења обесправљене већине: презреног и очигледно поробљеног српског народа.

То је стање ствари данас и овде, након сто година југословенства и 70 година комунистичког и глобалистичког богоборства и антисрпства.

Чисто да се зна и забележи, ако не за нас којима је суђено да гледамо и трпимо неиздрживо, а оно за потомство коме у наследство остављамо овако нерашчишћене и нерегулисане односе и невешто прикривени пораз (са аромом капитулације).
То је наш биланс, после два светска и низа других ратова и милиона наших мртвих и заборављених предака.

Кућу смо раскућили; наследство прокоцкали; цркве испразнили а кафане (и кафиће) дупке испунили; ордење побацали и склонили у фиоке; хероје маргинализовали и заборавили; изједначили све најгоре и најбоље из наше далеке и скоре прошлости; одрекли се Предања и обичаја, завичаја и Отаџбине; своје ратне вође и духовне проповеднике смо предали непријатељима и исмејали их с бесрамним презиром... и допустили смо да нам убедљива мањина командује и иживљава се на нама и нашим светињама.

P. S.
Ја, који "демократију" сматрам спрдњом и масовном хипнозом, овде ћу се, специјално, ето - одрећи сваког неповерења према политичкој форми "владавине већине" и позваћу се на "заштиту демократског система" (заштиту већине од тираније појединца или безусловне диктатуре подивљале мањине) у Србији.
Али, у једином случају кад позивање на демократију ипак има неког основа & смисла, неће нам успети, нити ће бити услишен овај вапај из дубина (de profundis) народне патње.
"Нема демократије за непријатеље демократије", одцвркутаће своју напамет научену рецитацију наши разгаћени, бахати противници, по ко зна који пут.
И ником ништа.

-Sjajan tekst, koji savršeno opisuje moja razmišljanja. Muka mi je više od ucveljenih manjina koje na svakom koraku smatraju da mogu da maltretiraju većinu svojim glupostima.

Poslednja izmena:
Nema to veze sa tobom i tvojom situacijom, ja pričam o nečemu drugom. Ti si normalan i fin lik (takav utisak imam), ovo o čemu ja pričam je nešto sasvim deseto.

Ovo u vezi poslova i devojaka nije loše samo po sebi, zdravo je imati samopouzdanje, ali je loše kada je to samopouzdanje skopčano sa takvom vrstom malogradjanštine, svadljivosti, teranja inata bez ikakvog razloga, mržnje prema Srbiji i Srbima iako su tu došli da studiraju i to često besplatno, a da ne pričam o ponižavanju drugih i nabacivanju tudjim devojkama bez trunke blama i obraza, čemu sam isto često svedočio. A kad još na to dodam seljački bahato ponašanje u kafićima i kafanama gde se okupe pa brane da se puštaju srpske nacionalne pesme jer su oni "crnogorci" i "njima to smeta" (i to usred Srbije u kojoj žive i rade, ej!), onda takvo ponašanje itekako zaslužuje sankciju.

Ja lično imam užasna iskustva sa nativnim crnogorcima u Beogradu, dakle ne pričam o onima čiji su roditelji došli, ili su oni sami došli, a normalni su ljudi i, sasvim prirodno, žele da uspeju. Nemam problem ni sa drugačijim naglaskom, taman posla. I ovo nisu iskustva samo Beogradjana nego i mnogih normalnih ljudi iz manjih sredina, pa čak i iz Republike Srpske recimo. Ja poznajem ljude iz Srpske i niko od njih (ovo odgovorno tvrdim) se tako ne ponaša.

Crnogorci svakako imaju dosta pozitivnih osobina kao što su gotovo natprirodno samopouzdanje, prirodni šarm, prodornost, sposobnost umrežavanja sa sebi sličnima koji mogu da im pomognu, jak voljni momenat, ipak su to gorštaci. Ja na to nisam ni najmanje ljubomoran i voleo bih da i ja imam u takvoj količini neku od tih osobina i šansi (iako nemam, nažalost). Uostalom i sam Dragoš Kalajić je sasvim pravilno ocenio da je taj genetski materijal (dinarski) najjači medju srpskim narodima, i najsposobniji za uspeh u balkansko-srpskim okolnostima. Ja to uopšte ne osporavam. Ono o čemu ja pričam je nešto sasvim drugo, vrlo dobro sam upoznao i onu jako tamnu stranu tog mentaliteta.

P.S. Ne delim ljude na čistokrvne Srbe i ove druge, ne radi se o tome. Može i neki Švajcarac poput Arčibalda Rajsa da bude čistokrvni Srbin jer se i tu kao i svuda računaju dela, a ne reči, ali mi je nejasna ta sveprisutna mržnja prema Srbiji u kojoj studiraju, borave, žive, stvaraju porodicu... pa sam sam se lično potukao pre izvesnog vremena sa jednim starijim Crnogorcem koji me je bez ikakvog razloga vredjao i provocirao na najniži i najuvredljiviji mogući način dok sam čekao red u prodavnici hrane. Bio je tu sa sinom i smetalo mu je što sam naručio nešto malo obimniju porudžbinu, i onda je komentarisao to i psovao mi srpsku majku (izmedju ostalog) jer mora zbog moje porudžbine duže da čeka na red.

Jasno je meni to o čemu pričaš, imao sam isuviše prilike da se suočim sa takvim ponašanjem, a i moji roditelji su, pogotovo u svojoj mladosti. Nipošto ne opravdavam tu bahatost. Ja sam prosto krenuo da se nadovežem na to što ti kažeš u smislu da situacija nije bajna ni kada je odnos srba prema crnogorcima u pitanju, pa da su takve reakcije upravo - reakcije. Kada sam bio mali, nikoga od klinaca nije zanimalo da li sam normalan ili fin tip, već su me prozivali prosto jer nisam imao isti vokabular kao oni. Da su bili ok sa tim i ja bih se lakše primio u društvo i ne bih imao nikakvu primedbu, štaviše, verovatno bih dosta brže usvojio ovdašnje običaje i način govora, prosto mediji, društvo, škola bi odradili svoje. E sada, granica negde mora da postoji, naravno, ali kada je bilo kakvo ponašanje u pitanju, bez obzira na nacionalnost..

Čak i ovde kod mene ima baš mnogo debilnih crnogoraca. Nekoliko crnogoraca je došlo da igra fudbal za naš tim i većina njih je utripovalo da su nenadjebivi šmekeri, da nijedna ne može da odoli njihovom šarmu (kog mi je inače preko glave, pogotovo nakon ''Audicije''). Na stranu to što je skoro svaka pametna devojka, sa dobrom dozom morala, rekla da nije videla veće šabane, ali ne fermaju oni to, jok.
Naravno, nisu svi takvi, tu su neka dvojica koji su baš ok momci, ali ovi ostali...čisti brđani.
I da nadodam to da mi isto tako iz nekog razloga smeta i kad se neko počne ''hvaliti'' da je rodom iz Crne gore, a ceo život živi u Srbiji. Kao da je Crnogorska krv plava, kao da je to neka povlastica, nešto zbog čega trebamo da im zavidimo...a dok nisu kuvali vodu za špagete nisu znali šta je slana voda.

Što je najgore takve sredovečne šmekere sam i sretala više u rock klubovima, nego narodnjačkim :( Skoro smo bile na svirci, i sačuvaj bože onoga lika, matorca mlađanoga tj šta god da je on umislio da jeste, nismo mogle da se otarasimo. To ne kapira da ima dečka, da je taj dečko na bini, da će ti glavu polomiti šargarepice mu. I napravi problem i sebi i curi, i u fazonu "izvini, nisam znao", mama tvoja nije znala. Jednostavno "ne" kao odgovor nije dolazio u obzir.

I da nadodam to da mi isto tako iz nekog razloga smeta i kad se neko počne ''hvaliti'' da je rodom iz Crne gore, a ceo život živi u Srbiji. Kao da je Crnogorska krv plava, kao da je to neka povlastica, nešto zbog čega trebamo da im zavidimo...a dok nisu kuvali vodu za špagete nisu znali šta je slana voda.

Trebalo bi da se stide a ne hvale poreklom, pa kad vidim ona opustela mesta u brdima pomislim kako je jedini način na koji su se deca rađala upravo iz incestuoznih i bliskih porodičnih veza :lol: Poslednji put sam bio u Crnoj Gori na letovanju pre 2-3 godine i rekao sam da neću nikad više da idem tamo, sve mi se zgadilo.

- - - - - - - - - -

Mrzim ljude koji koriste društvene mreže da iskažu svoja mišljenja za koga sve boli 'rac. Evo upravo zatrpavaju news feed svojim komentarima o Trampovoj pobedi, najjače su mi ove feministkinje koje tu jedu gov'na. No svi su idioti. Pogotovo što su iz Srbije a ponašaju se kao da njih direktno ta pobeda udara.
Nego inače nema ko da ih sluša pa žele da obaveste sve na fejsu, u želji da dokažu da su bitni važni pametni načitani obrazovani.

Back