Richard III
Domaćin
- Poruka
- 3.892
Mora da joj je Тихи sa Krstarice simpatija, to je taj nivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nisam previše radoznao-šta te je toliko nadrndalo da barem mesec dana mračiš po forumu?
Neverovatno je koliko kompleksa u sebi imaju baš lekari, ja nikad nisam video profesiju sa više kompleksa, a poznajem ih dosta, imam ih i u široj porodici. Uvek počnu da se raspravljaju i viču kad se neko samo usudi da kaže nešto o nekom leku ili doktoru, baš kao ova glupača Danica koja je poludela jer je, zaboga, gospodin Kovačević dao sebi za pravo da se sa njom koja je doktor raspravlja o medicinskom pitanju delotvornosti ulja kanabisa.
Zapravo neko ko uzme da studira medicinu vrlo često i nije baš čitav, za ovo takodje imam potvrdu u široj familiji, prosto kakav je to čovek koji se opredeli za nešto što traje šest godina, neizvesno je i užasno teško, i posle tih šest godina zahteva neizvesnu specijalizaciju i čitav život proveden u usavršavanju. To samo komleksaši mogu, jer što je nešto teže oni žele da se dokažu i pokažu u tome. A kad izgube razum i postanu vreća živaca posle toga, onda urlaju oko najbanalnijih stvari.
Doktor, zubar, advokat i bankar (menadžer) su inače najburžujskija zanimanja, jeste da studiram prava ali kad samo razmislim koliko je roditelja iz kompleksa bacilo decu u neko od ovih zanimanja... i mene su prvo terali na medicinu, ali kad su skapirali da mi se medicina i bolnice gade, opredelih se za prava. No meni se prava svidjaju, volim advokaturu, pisao sam već o tome ovde.[/SPOILER]
Yup,iz južne nam pokrajine.Nose ih bez izuzetka i nepisano je pravilo da što su stariji-kožnjak je duži.Divljačko pleme?![]()
UPDATE:Ne radim u Poreskoj al' tako sam se danas osećao,podmićivali nas neograničenim pivom i roštiljem.Želudac R.I.P.Svoj posao.S punim pravom ovo pišem jer za mesec dana ne vidim ništa lepo van redovne isplate.
Radim s drvima i da moram svakodnevno već bih postao invalid.Svakoga dana uzmem Panadol ili dva jer me leđa ubijaju,jedva sedim i hodam blago pogrbljen.Pola zarade odvajam za prvoklasne maser(k)e.Mokar sam,blatnjav do guše,radim puno radno vreme a vetar i kiša retko odlože posao.Lova je bedna no uvek postoji izbor-da umirem za siću ili blejim za nulu.Odabrao bih drugo bez razmišljanja da u decembru ne idem u Austriju a znajući svoje starce-neće mi platiti još jedan izlet u EU.
Ne vidim zbog čega bih se ponosio time što radim i definitivno ništa od toga neću pominjati potomstvu.Kažu ne treba se stideti ni jednog poštenog posla ali radije bih sedeo u Poreskoj i uzimao mito ili držao kockarnicu.Sramota me je što se nisam izborio za bolje,što sam ispao magarac i pomagao drugima koji su sada na položaju i naravno me ne prepoznaju...Veća sramota nego dok sam blejao bez para i zezao se sa muzikom i trgovinom.
Sukhoi zvuči ekstremno ali je u pravu da je bolje biti na tuđoj grbači i čekati lovu nego biti ponosni invalid u 20-im.Roditelji su poslednji koji bi trebali pričati o osamostaljenju i nezavisnosti jer na prste jedne ruke mogu nabrojati roditelje moje generacije koji ne žive u gajbama svojih roditelja i najčešće sa njima.Ja živim u dedinom stanu.
Poenta-čuvajte zdravlje makar vas zbog toga svi osuđivali.Nema ponosa i para vrednih zdravlja.
Mrzim sredovečne šmekere koji se nakače za moj sto kada sam u ženskom društvu i provociraju,provociraju,provociraju...I onda si nevaspitani omladinac kada ih nabodeš.
Pacifista sam al' ne znači da ću trpeti da me preda mnom zove sisom/p**kom/balavcem ne bi li zadivio curu koja može ćerka da mu bude i još traži poštovanje jer je stariji.
Da ne bude zabune i predrasuda-cura ne izgleda u utni mi ga stilu niti je mesto narodnjački bircuz već rock klub.
Mrzim muske sandale i papuce i tricetvrt pantalone. Mrzim corbastu boraniju. Mrzim svakog shabana koji da gol u 45+ minutu, a ja odigrao prelaz... Mrzim politicare. Mrzim stetne bakterije i viruse...
Nema to veze sa tobom i tvojom situacijom, ja pričam o nečemu drugom. Ti si normalan i fin lik (takav utisak imam), ovo o čemu ja pričam je nešto sasvim deseto.
Ovo u vezi poslova i devojaka nije loše samo po sebi, zdravo je imati samopouzdanje, ali je loše kada je to samopouzdanje skopčano sa takvom vrstom malogradjanštine, svadljivosti, teranja inata bez ikakvog razloga, mržnje prema Srbiji i Srbima iako su tu došli da studiraju i to često besplatno, a da ne pričam o ponižavanju drugih i nabacivanju tudjim devojkama bez trunke blama i obraza, čemu sam isto često svedočio. A kad još na to dodam seljački bahato ponašanje u kafićima i kafanama gde se okupe pa brane da se puštaju srpske nacionalne pesme jer su oni "crnogorci" i "njima to smeta" (i to usred Srbije u kojoj žive i rade, ej!), onda takvo ponašanje itekako zaslužuje sankciju.
Ja lično imam užasna iskustva sa nativnim crnogorcima u Beogradu, dakle ne pričam o onima čiji su roditelji došli, ili su oni sami došli, a normalni su ljudi i, sasvim prirodno, žele da uspeju. Nemam problem ni sa drugačijim naglaskom, taman posla. I ovo nisu iskustva samo Beogradjana nego i mnogih normalnih ljudi iz manjih sredina, pa čak i iz Republike Srpske recimo. Ja poznajem ljude iz Srpske i niko od njih (ovo odgovorno tvrdim) se tako ne ponaša.
Crnogorci svakako imaju dosta pozitivnih osobina kao što su gotovo natprirodno samopouzdanje, prirodni šarm, prodornost, sposobnost umrežavanja sa sebi sličnima koji mogu da im pomognu, jak voljni momenat, ipak su to gorštaci. Ja na to nisam ni najmanje ljubomoran i voleo bih da i ja imam u takvoj količini neku od tih osobina i šansi (iako nemam, nažalost). Uostalom i sam Dragoš Kalajić je sasvim pravilno ocenio da je taj genetski materijal (dinarski) najjači medju srpskim narodima, i najsposobniji za uspeh u balkansko-srpskim okolnostima. Ja to uopšte ne osporavam. Ono o čemu ja pričam je nešto sasvim drugo, vrlo dobro sam upoznao i onu jako tamnu stranu tog mentaliteta.
P.S. Ne delim ljude na čistokrvne Srbe i ove druge, ne radi se o tome. Može i neki Švajcarac poput Arčibalda Rajsa da bude čistokrvni Srbin jer se i tu kao i svuda računaju dela, a ne reči, ali mi je nejasna ta sveprisutna mržnja prema Srbiji u kojoj studiraju, borave, žive, stvaraju porodicu... pa sam sam se lično potukao pre izvesnog vremena sa jednim starijim Crnogorcem koji me je bez ikakvog razloga vredjao i provocirao na najniži i najuvredljiviji mogući način dok sam čekao red u prodavnici hrane. Bio je tu sa sinom i smetalo mu je što sam naručio nešto malo obimniju porudžbinu, i onda je komentarisao to i psovao mi srpsku majku (izmedju ostalog) jer mora zbog moje porudžbine duže da čeka na red.
Mrzim sredovečne šmekere koji se nakače za moj sto kada sam u ženskom društvu i provociraju,provociraju,provociraju...I onda si nevaspitani omladinac kada ih nabodeš.
Pacifista sam al' ne znači da ću trpeti da me preda mnom zove sisom/p**kom/balavcem ne bi li zadivio curu koja može ćerka da mu bude i još traži poštovanje jer je stariji.
Da ne bude zabune i predrasuda-cura ne izgleda u utni mi ga stilu niti je mesto narodnjački bircuz već rock klub.
I da nadodam to da mi isto tako iz nekog razloga smeta i kad se neko počne ''hvaliti'' da je rodom iz Crne gore, a ceo život živi u Srbiji. Kao da je Crnogorska krv plava, kao da je to neka povlastica, nešto zbog čega trebamo da im zavidimo...a dok nisu kuvali vodu za špagete nisu znali šta je slana voda.