Kika931
Zainteresovan član
- Poruka
- 128
Vredjanje i omalovazavanje. Ljudi su postali zlobni, koristoljubivi.. Katastrofa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vredjanje i omalovazavanje. Ljudi su postali zlobni, koristoljubivi.. Katastrofa!
Još jedna ''moguća'' drugarica Sivoj.A Direkt, pogledaj Kiku, dobila sam konkurenciju![]()
![]()
ova zna i šta je dinja i šta je pominja, a bogami i šta je kavijar i šta se kojim papkom jede, ako ne mora na viljušku boc, ili na kašiku ako je malo ređe...
Ma batali to, reci ti meni kakva ti je slanina, jel pančeta, il više vuče na sapunjaru?![]()
Prevrne mi se želudac kad čujem da je neko igrao Maria na Segi.
А ти га као ниси играо?Prevrne mi se želudac kad čujem da je neko igrao Maria na Segi.
Prevrne mi se želudac kad čujem da je neko igrao Maria na Segi.
A Direkt, pogledaj Kiku, dobila sam konkurenciju![]()
![]()
Interna fora... Rekla Banz da ste mogle biti drugarice, ali je zbog nečeg khm ne voliš khm. I onda znaš u vezi čega je Banz dobila konkurenciju (iskreno, jedino u tome i može, buhahahahaha). :3
Siva aj na skajp?
@tema mrzim forumase sa ovog pedefea,najvise ovu svinjsku gadost. Glavu bih joj olupao od zid.
hahaha...trouble in paradise?![]()
Nemam problema u rl,samo mi je muka od pojedinih forumasa. Nemoj da mi se brines fanisha,ja tebe jos uvek volim.![]()
Nemoj tu pojedinih, tamo vamo, de reci u facu šta misliš![]()