Stvari koje mrzimo

hahaha, pa stvarno vise :D
e, a kako si ti tako siguran da ces umreti mlad? neki osecaj ili...? posto druge opcije ne razmatras uopste... (:

Snovi su dobar nagoveštaj(evo baš u ovom trenutku čitam "O snovima i smrti" od Mari luiz von Franc) a ako ništa, siguran sam da ću od svoje ruke stradati. Ultimativni akt slobode, if ya' ask me.
Ne vidim poentu u starenju. Tu se Dorijan Grej i ja preplićemo, samo što ja nemam autoportret koji umesto mene stari :lol:

Snovi su dobar nagoveštaj(evo baš u ovom trenutku čitam "O snovima i smrti" od Mari luiz von Franc) a ako ništa, siguran sam da ću od svoje ruke stradati. Ultimativni akt slobode, if ya' ask me.
Ne vidim poentu u starenju. Tu se Dorijan Grej i ja preplićemo, samo što ja nemam autoportret koji umesto mene stari :lol:

Što bi rek'o Andrić "Mladost treba produžiti, mladost ili bar snagu snagu zrelih godina"

Pa realno, koliko ti treba za održavanje takvih gola, i za ebeni benzin samo. Meni odgovara gradski prevoz, ništa ne plaćam, treba malo više vremena da stignem gde želim ali u međuvremenu mogu da iskoristim vreme pa pročitam nešto ili odspavam dok me drugi vozi.
Ni ne planiram da polažem uopšte. Umreću mlad i ovako, pa koj će mi ****** meseci cimanja oko dozvole ako već nit' imam kola nit' ih želim.

Pametno.

Da se nadovežem na moj opravdani determinisani mrziteljski stav prema penzionerima u busu.
Naime, danas u Meljaku neki čovečuljak starkelja ulete u bus i baš sede pored mene leb ga izeo. Jakna nije oprana jedno ovlaš šes' godina, tako da sam otvorio prozor iako je bio hladan vazduh. Nosi onu torbuljaču sa točkićima sa kojima pomenuta starosna neradnička prigradska i gradska balavurdija ide po pijacima da pazari 3 krompira i 2 veze peršuna. Mislim nose te torbuljače kao da uzimaju papriku za zimnicu jebla ih ona.
Telefonirao je 45 minuta sa tri različite osobe, tako da sam 'teo ne hteo morao da ga slušam, a pride taj isti čovečuljak je uspeo da mi uskrati san, koji mi dobro dođe. Priča je sledeća: dedara je pošao na pijac, jer gle čuda danas je sveti Aranđel, pa ide malo. Da spomenem da je u pitanju pola 1 posle podne, jbt šta tada ima. Jes da ne idem na pijacu, ali ono mogao je ranije da se digne sa kreveta. Dalje, spominje neke pravoslavce, neke slave, hvali boga, sve dok se u jednom trenutku pričajući sa jednom babom nije poslužio sočnom psovkom "***** ti boga", i dodao nemoj da lupetaš. Načertanije je išlo u nedogled, spominjujući razne bolesti koje boluje i da ima 73 godine. Da ga je neka doktorka namerno zajebala jer mu je dala neki loš insulin, pa ga šećer jebbe razvaljuje. Pa onda kako je korigovao ishranu i kako jede dosta grožđa i krušaka (vrv neznajući koliko šećera tu imade) mislim hvalio se čoek. Jeo je neku krušku koju je sekao svojim noktima koje nije sekao ovlaš 4 meseca. Na kraju svog svinjskokorigovanogobroka, ostatak kruške je bacio na pod busa, i lepo prilepio za svoju cipelu dok je gazio.

Da ne spominjem i to, da je ostatak busa koji je sedeo pozadi, a koji je jel te morao da izađe na vrata koja se nalaze ispred ovog čoečuljka, morao da preskače njegovu torbuljagu, što je ako znate da je ista visoka po metra i jače, praktično neizvodljivo.

Bilo je tu još ciganisanja najgore vrste, koje mi nisu bile toliko prijatne za oko.

NIšta, jebbo ih pas koji ih šalje na pijac u jedan sat, da ih jebbo.

Back