wild_dark_sick
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
umesto 'kola' napišem 'gola'
pliz bičez, get nejked nau dok nisam puko
hahaha, pa stvarno vise
e, a kako si ti tako siguran da ces umreti mlad? neki osecaj ili...? posto druge opcije ne razmatras uopste... (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
umesto 'kola' napišem 'gola'
pliz bičez, get nejked nau dok nisam puko
hahaha, pa stvarno vise
e, a kako si ti tako siguran da ces umreti mlad? neki osecaj ili...? posto druge opcije ne razmatras uopste... (:

Boli patka vas gore,kraljevački gradski prevoz ima dve linije...I kako onda da ne želim žešći auto?

Snovi su dobar nagoveštaj(evo baš u ovom trenutku čitam "O snovima i smrti" od Mari luiz von Franc) a ako ništa, siguran sam da ću od svoje ruke stradati. Ultimativni akt slobode, if ya' ask me.
Ne vidim poentu u starenju. Tu se Dorijan Grej i ja preplićemo, samo što ja nemam autoportret koji umesto mene stari![]()
Pa realno, koliko ti treba za održavanje takvih gola, i za ebeni benzin samo. Meni odgovara gradski prevoz, ništa ne plaćam, treba malo više vremena da stignem gde želim ali u međuvremenu mogu da iskoristim vreme pa pročitam nešto ili odspavam dok me drugi vozi.
Ni ne planiram da polažem uopšte. Umreću mlad i ovako, pa koj će mi ****** meseci cimanja oko dozvole ako već nit' imam kola nit' ih želim.

@ Direkt:Već jesu u komori,problem je što se vi u njoj vozite sa njima.
@ Bata:Jesam,noću.

#looodiloo #party #boljebitipijannegostar
Meni je to glupo za oba pola.
Nije to samo glupo, to je krajnje debilski. Još kada, u paketu, ubaciš engleske reči, poput party i stihove Plavog orkestra, postaje zrelo za patološku analizu.

Dobro, to sam ja izmislila u momentu![]()

Dobar si taraboklepac, razmisli da počneš ih koristiš.![]()