Stvari koje mrzimo

Najvise me nervira ogovaranje, narucito svojih bliskih prijtelja. To za mene ne mogu raditi ljudi koji zele da budu postovani od drustva i mislim da je to nesta sto je oduvijek ugrozavalo ljudski rod.
Ne volim kad ljudi ne umiju da cuvaju tajne, vec jedva docekaju da im nesto ispricam da bi sjutra za to znao citav grad

Najvise me nervira ogovaranje, narucito svojih bliskih prijtelja. To za mene ne mogu raditi ljudi koji zele da budu postovani od drustva i mislim da je to nesto sto je oduvijek ugrozavalo ljudski rod.
Ne volim kad ljudi ne umiju da cuvaju tajne, vec jedva docekaju da im nesto ispricam da bi sjutra za to znao citav grad

Ja sam cuo da su zbog toga dinosaurusi nestali...i zbog toga su mnoge zivotinje ugrozene...pogotovo pande, one su velike tracare...

Najvise me nervira ogovaranje, narucito svojih bliskih prijtelja. To za mene ne mogu raditi ljudi koji zele da budu postovani od drustva i mislim da je to nesta sto je oduvijek ugrozavalo ljudski rod.

:lol:

A ja mislila da je za sve to kriva ljudska narcisoidnost.

Pa ti si specifičan slučaj onda, mora da tražiš na nekim sajtovima za koje su čuli samo bugarski i rumunski emigranti. Urazumi se j.bt. Kakva sinhronizacija, ukucaš, odeš na katz forume ili takvo nešto i skineš to i subtitl!!!

Ne pravi se naivna, odlično znaš šta i kako tražiš, nego piskaraš ovde da bi nabijala poruke. E pa hvala vam, devojko rodjena iz okeana, ja skidam to i subtitl, a poruke nabijam spamovanjem i uznemiravanjem ljudi. Malo stila, molio bih!

Pa ti si specifičan slučaj onda, mora da tražiš na nekim sajtovima za koje su čuli samo bugarski i rumunski emigranti. Urazumi se j.bt. Kakva sinhronizacija, ukucaš, odeš na katz forume ili takvo nešto i skineš to i subtitl!!!

Ne pravi se naivna, odlično znaš šta i kako tražiš, nego piskaraš ovde da bi nabijala poruke. E pa hvala vam, devojko rodjena iz okeana, ja skidam to i subtitl, a poruke nabijam spamovanjem i uznemiravanjem ljudi. Malo stila, molio bih!

:lol:
Nemoj se uzbuđuješ.
Svak' nabija kako zna i ume.

U koju tikvu?

Moju tikvu?

Al' ja nemam tikvu.

Imam samo vugla(glavu za nepoznavaoce šatrovačkoga dijalekta)

A te likuše, tvoje uzore i idole ostavi po strani... da ja ne bih tebe terao da presadjuješ delove tela odredjenih mutanata i raspada sa margina društva.

Pa naravno, pun obzira kao i uvek, pun razumevanja, human... moji humani potezi na ovom forumu su opšte poznati.

Kad ti treba topla reč, samo pošalji pp. Bićeš utešena kao one ljudske fontane iz meksičkih sapunica, to ti garantujem

Back