Stupanje u akciju

ja ne očekujem da pričaju o svojim švalerisanjima, al isto tako ne očekujem da kažu suprotno od onog što stvarno misle...
dovoljno je da prećute...zvuči manje odvratno...a ne da kenjjaju tu kako se ono kao gnušaju, gadni su im takvi, a misle drugačije ili u realu rade isto to

ja ne očekujem da pričaju o svojim švalerisanjima, al isto tako ne očekujem da kažu suprotno od onog što stvarno misle...
dovoljno je da prećute...zvuči manje odvratno...a ne da kenjjaju tu kako se ono kao gnušaju, gadni su im takvi, a misle drugačije ili u realu rade isto to

dobro to je malo cudno zasto onda pricaju o tome, sto kazes bolje cutis

ti stvarno mislis da u svakoj duzoj vezi ima ljubav?
navika je cudo a i ne biti sam imati nekod
neke veze nikad ne predju tu fazu zaljubljenosti
ja verujem u ljubav :hvala:
ne mislim samo na duze veze.dobro,ako nije bilo ljubavi,onda je barem bilo postovanja.i ako nista drugo,onda bi ona sama barem zbog svog dostojanstva trebalo da saceka neko vreme.
mada,mislim da ima malo i toga da se vi muski tesite.a garantujem da se sad odmah smuva sa njom,ubrzo bi pricao kako je drolja :roll:

ja verujem u ljubav :hvala:
ne mislim samo na duze veze.dobro,ako nije bilo ljubavi,onda je barem bilo postovanja.i ako nista drugo,onda bi ona sama barem zbog svog dostojanstva trebalo da saceka neko vreme.
mada,mislim da ima malo i toga da se vi muski tesite.a garantujem da se sad odmah smuva sa njom,ubrzo bi pricao kako je drolja :roll:

srecom ja sam drugaciji i nikad tako nisam mislio

ne kreći, raskinula je jer je našla novog a to očigledno nisi ti

Ne iz tri ključna razloga...

1. Žena ako je stvarno zaljubljena u nekoga, oni raskinu, ne postoji šansa da joj ti odmah dođeš kao zamena i ne postoji šansa da tog zaboravi tako brzo, što će biti mučenje i za tebe i za nju...

2. Već je našla nekoga, pa, zbog toga ide i raskid, gde ti opet otpadaš...

3. Bio je ekstremni seronja i zgadio joj se, što će se kasnije reflektovati na svakog muškarca koji pokuša bilo šta, bar neko vreme, ako ne i ceo život...

I nemoj nikad pokušavati ništa sa nekom koja je tek izašla iz duge veze, iz duge veze se uglavnom izlazi burno i svima treba vremena da se oporave, malo da se ižive, jer u dugim vezama ljudi moraju malo da se kontrolišu, malo da prave kompromise itd itd...

Realno

Drugari necete verovati,sta se desilo,devojcica koja mi se svidja je raskinula sa deckom.. :D mozda bih mogao sve da castim,medjutim hteo bih vas iskusne da pitam.
Sta mislite da li da odmah krenem u akciju :) ili da sacekam malo da se skonta ipak kad neko raski ne vezu od dve godine nije bas lako..Ili pak da je budem kao uteha hmm sta mislite :(
najkraci i najsigurniji put da te vecno frendzonuje :heart:

Bezveze je upasti tako, prvo jer ako ona ima bilo kakva osecanja, ti ces biti samo zamena i na kraju izvisiti jer ce ti reci da ne zna sta hoce ili da se vraca bivsem decku.
Sada jeste najranjivima, mozda i radi sujeta, mozda bi da mu se osveti (dokaze njemu i sebi kako joj on ne treba i kako ima novog), truc, muc, bla, ali zar bi zaista hteo sa takvom osobu duzu ili ozbiljnu vezu?

Drugari necete verovati,sta se desilo,devojcica koja mi se svidja je raskinula sa deckom.. :D mozda bih mogao sve da castim,medjutim hteo bih vas iskusne da pitam.
Sta mislite da li da odmah krenem u akciju :) ili da sacekam malo da se skonta ipak kad neko raski ne vezu od dve godine nije bas lako..Ili pak da je budem kao uteha hmm sta mislite :(

Nema razloga da cekas bilo sta-predstavi joj se onakav kakav jesi pre svih,smuvaj je,i posle kraceg vremena ti raskini sa njom.Navedi neki neuvredljiv razlog zasto raskidas,smisli nesto.Za vreme vaseg raskida,ne juri druge.I onda sacekaj da vidis,hoce li potraziti tebe,bivseg ili nekog treceg.Surovo prema njoj,ali jedino na taj nacin ona se moze otrezniti.
Ako te ne potrazi,bar si sebi ispunio zelju.

Poslednja izmena:

Back