Stupanje u akciju

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Drugari necete verovati,sta se desilo,devojcica koja mi se svidja je raskinula sa deckom.. :D mozda bih mogao sve da castim,medjutim hteo bih vas iskusne da pitam.
Sta mislite da li da odmah krenem u akciju :) ili da sacekam malo da se skonta ipak kad neko raski ne vezu od dve godine nije bas lako..Ili pak da je budem kao uteha hmm sta mislite :(

Drugari necete verovati,sta se desilo,devojcica koja mi se svidja je raskinula sa deckom.. :D mozda bih mogao sve da castim,medjutim hteo bih vas iskusne da pitam.
Sta mislite da li da odmah krenem u akciju :) ili da sacekam malo da se skonta ipak kad neko raski ne vezu od dve godine nije bas lako..Ili pak da je budem kao uteha hmm sta mislite :(
pa prvo kazes jesi ti nacisto ono sa sobom i raskidom,ono mozes krenes dalje i to,nikako start pa pos da slusas kako vaga i ima izgovor za odbijanje

Uleti joj,uleti joj oma i za vreme snošaja šlapni je po dupetu i reci tako se to radi,a ne ko onaj tvoj šmokljo što je mrljavio po tebi 2 godine...
Znači brzo.žestoko i duboko,oma na prepad...

Ne iz tri ključna razloga...

1. Žena ako je stvarno zaljubljena u nekoga, oni raskinu, ne postoji šansa da joj ti odmah dođeš kao zamena i ne postoji šansa da tog zaboravi tako brzo, što će biti mučenje i za tebe i za nju...

2. Već je našla nekoga, pa, zbog toga ide i raskid, gde ti opet otpadaš...

3. Bio je ekstremni seronja i zgadio joj se, što će se kasnije reflektovati na svakog muškarca koji pokuša bilo šta, bar neko vreme, ako ne i ceo život...

I nemoj nikad pokušavati ništa sa nekom koja je tek izašla iz duge veze, iz duge veze se uglavnom izlazi burno i svima treba vremena da se oporave, malo da se ižive, jer u dugim vezama ljudi moraju malo da se kontrolišu, malo da prave kompromise itd itd...

Ne nasrči, budi u blizini i posmatraj. Neznači da ima drugog, daj joj vremena.

Ako nasrneš, ili če te odbaciti, ili češ joj ostati samo prijatelj, ništa više. Daj joj prilike samo da te vidi, da te oseti, udaraj čežnju kad god možeš, deluj nezainteresovano, prosto... :lol:

Sačekaj svoj trenutak :lol:

Ne iz tri ključna razloga...

1. Žena ako je stvarno zaljubljena u nekoga, oni raskinu, ne postoji šansa da joj ti odmah dođeš kao zamena i ne postoji šansa da tog zaboravi tako brzo, što će biti mučenje i za tebe i za nju...

2. Već je našla nekoga, pa, zbog toga ide i raskid, gde ti opet otpadaš...

3. Bio je ekstremni seronja i zgadio joj se, što će se kasnije reflektovati na svakog muškarca koji pokuša bilo šta, bar neko vreme, ako ne i ceo život...

I nemoj nikad pokušavati ništa sa nekom koja je tek izašla iz duge veze, iz duge veze se uglavnom izlazi burno i svima treba vremena da se oporave, malo da se ižive, jer u dugim vezama ljudi moraju malo da se kontrolišu, malo da prave kompromise itd itd...

Искусно. ;)

Ja bih sad krenuo u napad jer prilika je prilika . Pitanje je da li ce se ukazati druga al ne bih krenuo na juris
vec onako da se tiho privucem tako da i ne zna odakle ja tu . Okolo bih postavio posmatrace da se ne
privuce onaj bivsi il neki treci kandidat . To bi mi bila neka prva faza . I pripremio bih neki bromazepan jer
kad ova krene sa tiradama to treba izdrzati .

Mozda je raskinula zbog drugog ?

Probaj, startuj je i videces

pa da...čekaj ti...pa kad se pomire će ti bude kriv đavo...
samo...ako budeš nastupio previše agresivno i smuvaš je nabrzinu, jednog dana će da te mrzi jer će da ispadne da si je uhvatio u trenutku kad je bila slaba, tužna...
zato polagano

a odakle ti sad taj rok ?
što baš tri meseca...? što ne mesec, dva ?
šta ako joj treba kraće da se oporavi ?
videla sam da niko nije napisao 3meseca :lol:
sala.meni bi iskreno posle veze od 2god trebalo i mnogo,mnogo vise od 3meseca.nisam god dana bila sposobna za normalnu vezu(sto se i desilo :roll: ).neka vidi kada krene da izlazi u grad,siguran znak da se pusta u promet.:ok:

- - - - - - - - - -

Aham a onda shvati da ona vec tri mjeseca ima nekog na cijem ramenu place !
rekoh,zavisi sta hoce sa njom.ako hoce da mu place na ramenu i zali se na bivseg-neka krene odmah u akciju :cool:
ja to sebi ne bih dozvolila.

99 % zena na krstarici kaze nikad vise sa bivsim
zasto bi sadasnjem pricala o bivsem?
pa ako o bivsem posle 2god nema sta da kaze,ni lepo ni ruzno,dajem mu savet da se uopste ne petlja sa njom ozbiljno.takva devojka nije za ozbiljno.inace,meni su svi momci pricali o bivsim devojkama,pa i simpatije :roll: znam o tim devojkama vise nego njihove majke :mrgreen:

meni je više muka kad one udate kažu kako ne bi sa švalerom...znaš ono...ne treba mi švaler, šta će mi to bljak fuj...
e tu mi stvarno muka pripadne

sve zavisi koliko imaju poverenje u tebi u reali mi cesto pricaju o izletima

ovde, zasto bi neko nepoznatim ljudima pricao o toeme?

- - - - - - - - - -

pa ako o bivsem posle 2god nema sta da kaze,ni lepo ni ruzno,dajem mu savet da se uopste ne petlja sa njom ozbiljno.takva devojka nije za ozbiljno.inace,meni su svi momci pricali o bivsim devojkama,pa i simpatije :roll: znam o tim devojkama vise nego njihove majke :mrgreen:

mi muskarci pricamo cesce o tome, ko zna mozda se hvalimo :lol:
nema u savkoj vezi neke velike ljubavi zasto bi pricale o tome ako ne pitas?

Back