Damirdrummer
Obećava
- Poruka
- 57
Zdravo ljudi!
Imam par pitanja,zanima me da li postoje neki fakulteti na drugom jeziku,ili mora i iskljucivo je na nemackom?
Neke osnovne informacije kada,kako da upisem neki fakultet?Gde da citam i od cega da pocnem?
I uopste,kako je tamo studirati?Ziveti?
![]()
Sto se e jezika procitaj odgovor iznad ovog...Za proceduru upisa idi ovde...http://www.studiraj.eu/ba/procedura-upisa/
kako je ovde ziveti....Sto se mene tice bolje ne moze biti...Ali dosta ljudi koji dodju od dole imaju problem da dodju od dole sa mentalitetom iz Srbije i prosipaju pricu kako su Srbi narod u nebesima naspram drugih naroda,kako je sve ovde bolesno drustvo itd itd. Ja iskreno po prvi put u zivotu cujem hvala,molim,dovidjenja i dobar dan gde god da udjes,s kim god da pricas,stanu ti automobili da predjes ulicu,zadrze ti ljudi vrata ako si iza njih(dobro naravno mozes neleteti i na ljude koji ne spadaju u ovu grupu ali ja nisam do sad naleteo na takve osim ako nisu bili "od dole"ili iz neke druge drzave) Moje pitanje na takve komentare je samo:
Sta takvi ljudi rade u Austriji kad je u Srbiji sve tako super?
Jos jednom izvinjavam se sto ne odgovaram cesto...A neki odg se pojave dosta kasnije jer moderatori ne odobre poruke toliko brzo pa ne ne vidim ko je sta napisao...