Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
@Stiven Imam neke nedoumice u vezi stipendije pa ako znas nesto, dobro bi mi dosla pomoc.
Naime, u tekstu se navodi da daju stipendije za oblastima " technology, natural science and economic science". E sad da li se pod tim podrazumeva i Medicinski fakultet ili natural science nesto konkretno...?
Zatim, na osnovu kojih kriterijuma se biraju kandidati, prosek, motivaciono pismo mozda...?
Takodje se u tekstu navodi da po zavrsetku studija, studenti nemaju nikakve obaveze zaposlenja prema organizaciji, pa me zato zanima da li postoje bilo kakve obaveze prema organizaciji, tokom i po zavrsetku studija...?
P. S. Ukoliko je neko dosao do detaljnijih informacija (mislim na one sitnice koje razlikuju upis od upisa na HU ili TU ili npr. cena semestra, upisni test i sl.) o upisu na Medicinski fakultet u Becu, bilo bi vise nego odlicno da napise nesto. Hvala...
Stipendiju nisam dobio, no dobio sam pohvalu da mi je aplikacija bila jako dobra . No to sada nije ni vazno . Ono sto mogu da ti kazem je sledece .
Mislim da se medicinski fakultet ne podrazumeva pod Natural science , mislim prirodna nauka je prirodna nauka, da je tako govori i cinjenica da je medicinski fakultet na medicinskom fakultetu a ne na prirodno - matematickom fakultetu . Dakle hemija, fizika, biologija prevashodno i slicno .
Ako bolje pogledas informacije o stipendiji videces da u sastavu aplikacije ulazi motivaciono pismo, resume (CV) , kurikulum , ocene , preporuke . Dakle, sve sto posaljes boduje se . Nista manje i nista vise . Sve doprinosi konacnom ishodu .
Sto se tice "Takodje se u tekstu navodi da po zavrsetku studija, studenti nemaju nikakve obaveze zaposlenja prema organizaciji, pa me zato zanima da li postoje bilo kakve obaveze prema organizaciji, tokom i po zavrsetku studija...?"
mislim da ni sam ne znas sta si zeleo da pitas . No dobro . Pusticu te da jos malo citas ovo sto si i sam napisao .
O detaljnom toku upisa na fakultet mozes videti na sajtu .