Daniela Daca
Početnik
- Poruka
- 1
Zelim da se upisem na fax u becu , da li je potrebno perfekno znati nemacki jezik ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelim da se upisem na fax u becu , da li je potrebno perfekno znati nemacki jezik ???
jaaaaa!
ajde daj neki elektronski kontakt pa da se dogovaramo.![]()
Zdravo, studiram Gradjevinski Fakultet u Beogradu i zelim da nastavim studiranje u Becu. Ako mozete da mi odgovorite na par pitanja bio bih vam veoma zahvalan:
1) U okviru kog univerziteta postoji postoji gradevinski i da li ima smer za hidrotehniku i vodnoekoloski inzinjerstvo, posto sam na tom smeru.
2) Da li se i koliko priznaju dosadasnji ispiti, posto zavrsavam 2 godinu.
3) Da li je bolje da apliciram kao drzavljanin Srbije ili drzavljanin BIH posto imam dvojno drzavljanstvo.
3) Koliko se i sta placa, vezano za fakultet.
4) Da li neku ulogu igraju prosek dosadasnjeg studiranja.
5) Da li se mogu u vezi svega raspitati u Austrijskoj ambasadi, da se ne cimam za dzabe
To je to otprilike, unapred hvala za svaku pomoc. pozz![]()
Pre svega to se zove "kompjuterski forenzicar" ili cumputer forensics .Moze li mi neko reci nesto vise o studijama vezanih za visoko tehnoloski kriminal (cyber crime)..nesto kao pravni informaticar?![]()
Dosta sam listao po forumima i video dosta toga ali me zanima da li ja mogu kao diplomirani demograf da apliciram za master studije u becu vezane za ekonomske nauke, odnosno da li postoje ogranicenja u pogledu biranja modula za master studije?
kako izgleda proces konkurisanja za master studije u becu, sa diplomom osnovnih studija sa beogradskog univerziteta?
koliko kostaju intezivni kursevi nemackog jezika na koje te salje uni?
Da li pri odlasku u austrijsku ambasadu kao potvrdu o mogucnosti izdrazavanja u Austriji moram da posaljem izvestaj od 5000 evra na deviznom racunu i u slucaju da stipendija (od 1000 evra mesecno) pokriva moje troskove ?![]()
Bas cu sad kad odem u Bg na prijavu za fax da svratim do ambasade da se informisem , to moze , ne ?E to ne znam...To moras proveriti sa ambasadom...
Daj malo vise informacija o stipendiji, npr. kako se konkurise itd.))
Ja mislim da ne treba, kad sam predavao cuo sam od nekih da su uzimali potvrdu, od osobe/firme koja im daje stipendiju, da preuzimaju troskove zivota,stanovanja i putovanja.