Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Dakle, da li neko ima iskustva kako se dobija, sta je potrebno sve od dokumenta i pojedinosti u vezi sa ambasadom i dobijanjem vize ? 
Postoje mnoge stvari koje me bude . Prvo, bih voleo da pitam da li je moguce otici u austrijsku ambasadu u Bg bez da se najavim samo da bih se informisao oko toga sta mi treba i slicno ili to moram da najavim ? Na sajtu ambasade pise da se kontaktiranje telefonom naplacuje
Toliko za pocetak , ko zna i moze da pomogne samo izvolt'e

Postoje mnoge stvari koje me bude . Prvo, bih voleo da pitam da li je moguce otici u austrijsku ambasadu u Bg bez da se najavim samo da bih se informisao oko toga sta mi treba i slicno ili to moram da najavim ? Na sajtu ambasade pise da se kontaktiranje telefonom naplacuje

Toliko za pocetak , ko zna i moze da pomogne samo izvolt'e
), potvrda da si zavrsio srednju skolu tj matura verovatno, u zavisnosti od jezika studiranja nekad traze zvanicnu potvrdu o nivou jezika, sve to naravno prevedeno na lokalni jezik kod sudskog tumaca....sad, ko sto rekoh svaka zemlja moze da trazi jos mnogo vise dokumenata, to vec zavisi kakva im je imigraciona politika, kako tretiraju strane studente i slicno....