Studentska menza

Mene zanima nesto drugo... Da li moze neko da mi kaze kad je tacno dorucak a kad vecera (rucak ne jer je vec spominjano pa da se neko ne iznervira sto se nesto 2 puta spominje:) )...Takodje, zamolila bih da mi neka dobra dusa kaze otprilike sta bude od hrane za ta TRI :) obroka... Hvala unapred :)

nesto s menjali vreme u poslednje vreme, ali otprilike
dorucak, cini mi se od 7am do 9.30..bude burek, jaja, salama, dzem i margarin, virsle ali ne sve ovo odjednom, nego najvise dva jela
rucak 11-15..imas supu, salatu i glavno jelo koje je obicno neko meso sa jednim ili dva variva, ili bude pasulj, musaka, i dezert koji je ili voce, sokic, ili npr. vita nova (leti bude i sladoleda)
vecera 17-20.30 (mozda su skratili na 20h), slicno kao rucak, samo nemas supu, najcesce ni dezert

Ovako: ja sam apsolvent, nadam se da cu diplomirati do marta, nisam iz Bga i na budzetu sam. Do kada meni vazi kartica, ako je sada izvadim? Htela bih da je prodam, ali ne bih nekoga da zeznem... uzmem pare, a on u aprilu npr. ne moze da uplati obrok, zato sto je kartica ugasena :)

da li moze neko da kaze koliko kostaju obroci za one koji su na buzetu a koliko za samofinansirajuce.
moze i otprilike, samo da vidim kolika je razlika s obzirom da cu poceti sa koriscenjem od oktobra.
hvala

Back