"Studenti možda hakovali" Informer televiziju?

seljakipo

Aktivan član
Poruka
1.308

"STUDENTI MOŽDA HAKOVALI" INFORMER TELEVIZIJU. INFORMER PREKINUO PROGRAM. NEPROVERENA INFORMACIJA...

@hypatiatv1 - Da ne bude zabune kod onih koji vide naslov a ne poslušaju video. Ono što je sigurno. SAMO INFORMER je izgubio sliku, ostale televizije nisu. Takođe, ono što je sigurno, na RTS je došlo do "ŠTUCANJA" slike to jest učestale pojave TAMNOG EKRANA. Da li su to bili STUDENTI ili ne. NISAM SIGURAN da jesu ali sam BLIŽI da jesu nego da nisu.

Screenshot 2025-03-29 at 03-16-05 STUDENTI MOŽDA HAKOVALI INFORMER TELEVIZIJU. INFORMER PREKIN...png
Hypatia TV - REKTOR se POŽALIO STUDENTIMA na INFORMER. MILE DODIK PONIŽEN u IZRAELU... [9FZ42I...png

Poslednja izmena od moderatora:

"STUDENTI MOŽDA HAKOVALI" INFORMER TELEVIZIJU. INFORMER PREKINUO PROGRAM. NEPROVERENA INFORMACIJA...

@hypatiatv1 - Da ne bude zabune kod onih koji vide naslov a ne poslušaju video. Ono što je sigurno. SAMO INFORMER je izgubio sliku, ostale televizije nisu. Takođe, ono što je sigurno, na RTS je došlo do "ŠTUCANJA" slike to jest učestale pojave TAMNOG EKRANA. Da li su to bili STUDENTI ili ne. NISAM SIGURAN da jesu ali sam BLIŽI da jesu nego da nisu.

Pogledajte prilog 1705510
Možda.

Pogledajte prilog 1705510
Pogledajte prilog 1705511

Трпај лојанисте!

Dezinformer treba ugasiti
И још 90% кабловских канала, који огроман део програма покрију рекламама, својим предугим џингловима, репризама истих програма и реемитовањем туђих.
Не тако давно, људи су плаћали кабловску, да би се решили реклама...

Znači ti si za cenzuru medija, ako ti se nešto ne svidja, da zabranjuješ? To je upravo ono da oni koji kukaju na diktaturu - kukaju na ono što imaju u sebi samima. Ili ti - na našem ostrvu nema ljudoždera, sinoć smo pojeli poslednjeg.
Ja nisam. Samo da se postavi oznaka za tu tv- prenosimo obično laži, huškamo na nasilje, podržavamo prebijanje i sl i sve ok, demokratija na nivou ;)

Back