Mileta iz Talesa
Domaćin
- Poruka
- 4.167
Polako , dva puta sam glasao za Vučuća i sad ti i ja kriv .vas je trebalo streljati, veleizdajnike na celu sa aljekom alex vucijem
Barem ne lažem a nisam ni u jednoj partiji .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako , dva puta sam glasao za Vučuća i sad ti i ja kriv .vas je trebalo streljati, veleizdajnike na celu sa aljekom alex vucijem
toboz si na moru a citav dan neprestanovisi na krsti...Vučić iz Kruševca: "Ultimatum nije prihvaćen, ne morate da čekate sutra do 21.00 sat!"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije iz Kruševca, gde je obišao crkvu Lazarica i prisustvovao večernjoj liturgiji.
toboz si na moru a citav dan neprestanovisi na krsti...
kao i ono kada tolko toboz radis oko vinograda, zemlje ovog onog a non stop ovde
nego , ok , rpenesivucicu da zna sta biva posle 21 h
ne moras , on to zna, obavestili su ga studenti
Ahaha kako mu legao ovaj protest hahaVučić iz Kruševca: "Ultimatum nije prihvaćen, ne morate da čekate sutra do 21.00 sat!"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije iz Kruševca, gde je obišao crkvu Lazarica i prisustvovao večernjoj liturgiji.
Vučić je na samom početku kazao da želi da oda počast srpskim, kosovskim junacima.
"Nije Srbija šaka zobi da je pozobate. Državi Srbiji se ne upućuju ultimatumi. Ultimatum nije prihvaćen, ne morate da čekate sutra do 21.00 sat. Srbija nikad ne prihvata ultimatume", rekao je Vučič.
Vucic kao Obilic Muratu odgovara blokaderima
sto ? jel mroasda botujes 24 h ?
Što nije iz predsedništva, nego iz Kruševca? Sutra će naći razlog da pobegne još dalje.Vučić iz Kruševca: "Ultimatum nije prihvaćen, ne morate da čekate sutra do 21.00 sat!"
Vučić je na samom početku kazao da želi da oda počast srpskim, kosovskim junacima.
"Nije Srbija šaka zobi da je pozobate. Državi Srbiji se ne upućuju ultimatumi. Ultimatum nije prihvaćen, ne morate da čekate sutra do 21.00 sat. Srbija nikad ne prihvata ultimatume", rekao je Vučič.
Vucic kao Obilic Muratu odgovara blokaderima
народе ово је улцињска плажа!
бока которска кажеш а ?
народе ово је улцињска плажа!
а овај нам прича како је у боки...
о Боже мили !
улцињска плажа!
pa bio sam prosle nedelje tamo
хахахаах народе, пукао је!
ухваћен у лажи па сад мења причу !![]()
![]()
![]()
мене си нашао да мутиш око мора ? е па ја морску обалу ѕнам ко мали џеп свој јер сам морско дете
Vlast kaže da planiraju terorističke akcije
Čak su uhapsili jednog studenta i optužili ga za terorizam
Da li je to tačno ili nije?
Da li se planira nasilje ili ne kad vlada odbije Ultimatum?
Da li je tačno da je obustavljen vozni saobraćaj u Srbiji?
Zašto je obustavljen?
Da li se isto desilo 15. 03.?
Ko je uhapšen zbog toga 15. 03.?
Da li će iko biti uhapšen sada?
Hajde @Тихи da čujemo barem neki odgovor od tebe, samo pitanja postavljaš, red je i neki odgovor da daš
ajde ne brukaj se pricaosi kako si u boki a samo ste jedan dan skocili do cavtata i trebinaj posle
bezobrazno je to
ovo je nedopustivoFRKA ?