Studenti: Mladica proglasiti mrtvim

al bundy:
Ti studenti sa pravnog su potvrda naseg skolskog sistema koji je jako isko pao pa su resili da daju ovako "pametne "predloge.A licemere iz EU zdravo zabole sto nema Mladica jedna drzava manje na grbaci a mi cemo zato da ih hebemo u zdrav mozak isto ko sto ih je Sloba hebao pa rasturao.
Ma, najbolje bi bilo da se mi kolektivno proglasimo krivim (a Ahtisari je to vec ucinio, on nam dosao kao "prethodnica") da odem u taj Hag, da im izgazimo sve tulipane, izjedemo sve hamburgere, izazovemo strujni kolaps, pa neka vide sta ce sa nama.
Da, i da nam daju autonomiju, po mogucstvu i posebnu drzavu tamo u Holandiji, zar ne mislis?

*BILJA*:
Ma, najbolje bi bilo da se mi kolektivno proglasimo krivim (a Ahtisari je to vec ucinio, on nam dosao kao "prethodnica") da odem u taj Hag, da im izgazimo sve tulipane, izjedemo sve hamburgere, izazovemo strujni kolaps, pa neka vide sta ce sa nama.
Da, i da nam daju autonomiju, po mogucstvu i posebnu drzavu tamo u Holandiji, zar ne mislis?

To bi bilo do dzadza, potpuno.
I tulipane da ne gazite, molim :shock:

Ako je ta studentarija želela da ispadne duhovita, odradili su odličan posao. Ako su hteli da se prave pametni, to može samo kod njihovih ujni da upali.
u075.gif

Пустите човека на миру да почива,
једино преседник Олимп.Комит. и В.Д преседник ДС-а,а и почасни преседник удружења манекена и фотомодела каже да зна где је тај дечак (Младић).За Б.Т поменути Младић не само да је млад него и јако живахан исти је по причи Шунтановца и Б.Т виђен како у стилу дугоногог препонаша прескаче плотове измешу Србије и околних земаља.Ма стићиће га Ната при транзиту кроз Србију а после избора,ако се ови питају.Ако не оставиће га да у миру почива јер имао се рашта и родити!
Много је Младића(и старих и младих) у Србији само је питање када ће кога пробудити !

*BILJA*:
Pa necu jsa da mene neko proglasava krivim zbog zlikovaca poput Milosevica i Mladica uostalom ja sam iz potene kuce koja od 89. protiv Slobe pa ja nemam sta da se osecam krivim a za onaj drugi deo o Holandiji se slazem mada nem ne treba posebna drzava nek nam daju samo njihovu socijalnu pomoc(800-900 ojra ejj) pa im mi neceo gaziti cvece i sve super. :mrgreen:

al bundy:
Pa necu jsa da mene neko proglasava krivim zbog zlikovaca poput Milosevica i Mladica uostalom ja sam iz potene kuce koja od 89. protiv Slobe pa ja nemam sta da se osecam krivim a za onaj drugi deo o Holandiji se slazem mada nem ne treba posebna drzava nek nam daju samo njihovu socijalnu pomoc(800-900 ojra ejj) pa im mi neceo gaziti cvece i sve super. :mrgreen:

Danas cujem da je u Danskoj socijalna pomoc 1800 E. Tuga jedna , jad i chemer, u toj EUropi :wink:

Doduse pivo je skuplje nego kod nas :roll:

inagadadavida:
Danas cujem da je u Danskoj socijalna pomoc 1800 E. Tuga jedna , jad i chemer, u toj EUropi :wink:

Doduse pivo je skuplje nego kod nas :roll:
Pa hebiga mada u rdnjama je prihvatljivo Hajneken (0,66) se nade za 90 centi mada sam ja bio u Italiji i Francuskoj a ne u Skandinaviji a cuo sam da je tamo dosta skuplje l uvek je tu trajekt do Estonije i Ltvanije ili majcice Rusije pa se obloces i snabdes ko covek :mrgreen:

al bundy:
Dobro, ti ostani kod kuce...

MAXIMUS !:
Пустите човека на миру да почива,
једино преседник Олимп.Комит. и В.Д преседник ДС-а,а и почасни преседник удружења манекена и фотомодела каже да зна где је тај дечак (Младић).За Б.Т поменути Младић не само да је млад него и јако живахан исти је по причи Шунтановца и Б.Т виђен како у стилу дугоногог препонаша прескаче плотове измешу Србије и околних земаља.Ма стићиће га Ната при транзиту кроз Србију а после избора,ако се ови питају.Ако не оставиће га да у миру почива јер имао се рашта и родити!
Много је Младића(и старих и младих) у Србији само је питање када ће кога пробудити !
Lep komentar:)

Знате оно из Мишн Импасибл 3 када кажу "Шпијунски сателит спазио је скоро у Немачкој ауто са истим таблицама које користи Дејвијен."

Хоћу рећи: Вашингтон и Брисел се не информишу преко локалних студентских мензи, него имају сопствене службе.

*BILJA*:
Nezavisna asocijacija studenata Pravnog fakulteta podnela je inicijativu da se Ratko Mladić proglasi mrtvim, piše „Glas javnosti”. Prema rečima predsednika te organizacije Igora Marinkovića, stekli su se zakonski uslovi za proglašenje generala mrtvim, jer ga pet godina niko nije video. „Drugom opštinskom tužilaštvu podneli smo zahtev 31. oktobra da se Ratko Mladić proglasi mrtvim. Procedura je jednostavna, u medijima se objavi oglas i ako se Mladić ne pojavi, ili neko ko sa sigurnošću može da kaže gde i kada je video generala, on i zvanično može biti proglašen mrtvim”. „On je najveća prepreka i ’uslov svih uslova’, mnogi političari se ’vade’ na njega, tako da postoje i pravni razlozi da se on proglasi mrtvim. Sada čekamo potez Tužilaštva. Ukoliko ne počne proces proglašenja Mladića mrtvim, započećemo ga mi”, izjavio je Marinković za „Glas”. (Mondo)
Ovi debili sa mog bivseg faksa,koga sam zavrsio pocetkom ove godine,nisu nista drugo nego slijepi poslusnici pojedinih profesora "demokratskog" opredeljenja.Ma oni Mladica ni na slici nisu vidjeli i NEMAJU PRAVO NASEG GENERALA NI U USTA DA UZIMAJU,NEGO NEKA SE USTANU I PREKRSTE SVAKI PUT KAKA NJEGOVO IME IZGOVORE.Mladic je heroj i heroji ne umiru.

*BILJA*:
Nezavisna asocijacija studenata Pravnog fakulteta podnela je inicijativu da se Ratko Mladić proglasi mrtvim, piše „Glas javnosti”. Prema rečima predsednika te organizacije Igora Marinkovića, stekli su se zakonski uslovi za proglašenje generala mrtvim, jer ga pet godina niko nije video. „Drugom opštinskom tužilaštvu podneli smo zahtev 31. oktobra da se Ratko Mladić proglasi mrtvim. Procedura je jednostavna, u medijima se objavi oglas i ako se Mladić ne pojavi, ili neko ko sa sigurnošću može da kaže gde i kada je video generala, on i zvanično može biti proglašen mrtvim”. „On je najveća prepreka i ’uslov svih uslova’, mnogi političari se ’vade’ na njega, tako da postoje i pravni razlozi da se on proglasi mrtvim. Sada čekamo potez Tužilaštva. Ukoliko ne počne proces proglašenja Mladića mrtvim, započećemo ga mi”, izjavio je Marinković za „Glas”. (Mondo)

Aman ljudi to je duhovit predlog,studenti su bili ironicni kad su ga podneli! Da bi mogli da podnesu predlog u vanpranicnom postupku potrebno je da budu procesno legitimisani,sto ce reci da imaju neposredan pravni interes(na pr. da su u srodstvu sa mladicem pa da ocekukuju nasledstvo ).Tuzilastvo ce savakako odbaciti predlog..

Gospodo: Gospodin RATKO MLADIC omrazen vama, nama ili ne ima porodicu, zamislite da vama neko tako nesto prica o vasoj porodici??????-niko nije kriv dok ga sud ne proglasi krivim.
Meni licno cast je sto sam bio pod komandom gospodina Mladica i sto sam sluzio voljenima iz REPUBLIKE SRPSKE

Ratko Mladic je srpski heroj!! Dok je on herojski ljustio rakiju i kaficu,uz njegove junacke naredbe na frontu su ginuli klinci od 20.
On je takodje,toliki junak da je mogao bez blama da deci u Srebrenici deli bombone dok su im samo par stotina metara dalje ubijali oceve.
Da ne zaboravimo i kako je herojski sluzio Milosevicu sve dok ga se ovaj nije odrekao da bi spasao sopstveno dupe.

Back