gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
des ratatat...
pa tako je to... mos se nerviraju svi koliko oce, sad mogu da ga traze samo ispod kamena.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma daj... kome misle da prodaju tu pricu, mnogo ste naivni bremarlon:des ratatat...pa tako je to... mos se nerviraju svi koliko oce, sad mogu da ga traze samo ispod kamena.
Sto da se vredjasra-ta-tat:ma daj... kome misle da prodaju tu pricu, mnogo ste naivni bre
mene zabavlja to kada ljudi pokusavaju FORMOM da obrisu sustinu
eh, znam i kako se zove taj poremecaj, ali necu da vredjam![]()
ra-ta-tat:ma sta ja da se kladim... ko da je meni u interesu da ga Hag trazi... u kom si ti bre fazonu...
JA UMIREM OD BLAMA kada god se na vestima spominje Srbija i Hag...
Ma, samo zatvoris vrata od spajza, sta te brigara-ta-tat:ma sta ja da se kladim... ko da je meni u interesu da ga Hag trazi... u kom si ti bre fazonu...
JA UMIREM OD BLAMA kada god se na vestima spominje Srbija i Hag...
A ja mislila da ciste nisu zarazne i da se ne mogu prenosti s jednih na druge :?Silent Bob:Hagus mladicus kosovus sastavnikus srbikus guposticitis...
Zamisli da je neka prenosljivija bolest... sta bi tek onda bilo...*BILJA*:A ja mislila da ciste nisu zarazne i da se ne mogu prenosti s jednih na druge :?
Kod mene je imuni sistem u odlicnom stanju 8-)Silent Bob:Zamisli da je neka prenosljivija bolest... sta bi tek onda bilo...