Studenti: Mladica proglasiti mrtvim

Tačno da niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno, ali oni što beže su uvek sumnjivi.
Ako je zaista nacionalna čast i istina i obraz vam čist, idite onda gospodo heroji na sud kao svedoci i povediti i vašeg komandanta, ali što pre..

Heroji se ne boje advokata i sudija, ne rade svom narodu na štetu i ne drže 8 miliona ljudi kao taoce, čak i da život polože ako se to od njih traži - dužni su. To su srpski heroji kojih se ja sećam.

ra-ta-tat:
ma sta ja da se kladim... ko da je meni u interesu da ga Hag trazi... u kom si ti bre fazonu...

JA UMIREM OD BLAMA kada god se na vestima spominje Srbija i Hag...
Ma, samo zatvoris vrata od spajza, sta te briga:)
Oguglala sam, znam da nece krenuti nijedne vesti, dnevnici, i ostali gnjavnici, a da se ne pomene Mladic ili Hag, to je kao "dobro jutro", "dobar dan", "dobro vece", "laku noc...."
Ko god je usao u ovu Srbiju, prvo sto ce reci je - a gde je Ratko Mlaidic, a tek onda dobar dan!
E, a odusevi me i sledeca pojava- k"o god da nam dodje u posetu, kome god otisli (mislim na drazvnike i tudje i nase) sledece sto ce da kazu: "Kosovo je sastavni deo Srbije" nije vazno sta posle toga govore i rade, to je isto kao dobar dan, itd.

Kako li se ta bolest zove :confused:

ratatat sad mi se vratilo u secanje kad sam bio u valeti, ono za vreme ratova kod nas, ako znas paralelnu ulicu sa glavnom sto ide od onog velikog kafea pod palmama. elem, u toj ulici je bio neki baja, mislio sam da je maltezanin drzao neku radnju i malo po malu u razgovoru dosmo do toga odakle sam ja. on mi reče da je iz iraka i čovek se samo kiselo nasmejao na priču o srbiji i o miloševiću... neću zaboraviti njegove reči nikada. rekao je otprilike ovo... nemojte da se stidite svog porekla i onoga sta ste. ono sto sada vama rade, to su nama amerikanci radili mnogo pre vas. znaci ratatat, nema blama ...nikakvog, budi ponosna sto si srpkinja.

Back