Studenti daju sut kartu Djilasu, Proglasu i Dinku Gruhonjicu!!!

1) šta su im rekli u Strazburu

i još važnije

2) gde su završili ganc novi profi bajsovi od po par iljade evri svaki po komadu?

čak mi ovo drugo bitnije...
1. U Strazburu im rekli:

Ovaj fini gospodin koji je došao sa vama, a koji je advokat u slučaju "nadstrešnica", može slobodno da odšeta do ove, nama suedne ustanove, koja se zove Evropski sud za ljudska prava, a koji je tu, blizu, preko mostića i odnese im to pisamce što secao sa sobom preko pola Jevrope. Gužva je pa niko neće da primeti da se izgubio, ni ovi vaši špijuni kojih ima u masi.

2. Biciklovi završili kao humanitarna pomoć hronično nezapošljenim blejačima. Ja sam, kao jedan sa vrha liste, dobio baš dobar model, kako mi rekli, košta celi 5000 jevara. Ja ga prodo pre neki dan. Istina, u delove. Mnogo sam zacepio cenu, 8000 jevreja, ipak ima dodatnu vrednost kao legendarno vozilo - studentsko dupe je sedelo na to sedište, ej, nije to mala stvar i tako nisam mogo da ga utopim lako, pa ga krčmio polako - danas zvonce, sutra sajla za kočnicu, preksutra žice sa točka i tako. I dan za danom, ode ceo. Kad prebrojah pare, a ono, ko da ih Vučić brojao, nakotile se na deset iljade i kusur. I sve sam već spisko na koks i na kocku. Na quravelle nisam smeo, ubila bi me žena, Znaš, mi bljokaderi, naročito podvrsta foteljaši, smo žešči papučari. I tako, odoše sve pare državi. Ako, nije mi žao, kad ide državi, dajem sa alal.

Све је то под Динком.

Реко Љубан на Хепију.
Е ако је тако, онда нема сумЉе. Сутра се идем учланити у његову странку, покрет. Него, има ли и он "покрет за народ&државу"? :mrgreen:

Е ако је тако, онда нема сумЉе. Сутра се идем учланити у његову странку, покрет. Него, има ли и он "покрет за народ&државу"? :mrgreen:

Он то из сенке, не воли да се истиче.

Али, учланићемо се у Покрет сигурно. То је решење за ову СНС банду.

Podrška iz Prištine:

05EF9473-3DAB-49FA-BC78-85CF0B66430D.jpeg

Dimić: Srpski studenti se bore za demokratiju i slobodu izražavanja​

Portal Dukađini
Srpski novinar Radomir Dimić rekao je da su srpski studenti napravili hrabar korak u suočavanju sa režimom Aleksandra Vučića, dovodeći u pitanje cenzuru i manipulaciju medijima koje kontroliše vlada.

Sta je tu novo 'leba ti?????

Od samog pocetka studenti su se apsolutno ogradili od opozicije????

Ti izgleda imas neki problem pa izmisljas "senzacionalne" vesti koje svi znaju mesecima u nazad.
Daj neku novu...u svom stilu poput
"Umro je drug Tito"
Ili
"Gagarin u svemiru"

Stvarno si pogubio konce i postajes nebulozan.
Ako je vest tačna novo je to da studenti neće podržati bar deo opozicije na sledećim izborima što sve doprinosi još većoj konfuziji.

Poslednja izmena:
nikako rasulo vec koska
kao mnoge svesno pobacane
tipa
ćaciji traze ostavku dacica

bicemo svakodnevni svedoci totalno iracionalnih stvari
kao brisanje prelaza
kao sklanjanje kontejnera
kao bacanje djubreta, ja tebi, ti meni

kome to samo ide u korist i sta ce biti sa srpskom kucom
ne treba mnogo velika pamet

Back