Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 29.663
Динкец је легенда. А ни Мариника није за потценити. Шта је са Наташом Кандић и Сташењком Зајевић, јесу ли и оне политички активне?Код Динка.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Динкец је легенда. А ни Мариника није за потценити. Шта је са Наташом Кандић и Сташењком Зајевић, јесу ли и оне политички активне?Код Динка.
Динкец је легенда. А ни Мариника није за потценити. Шта је са Наташом Кандић и Сташењком Зајевић, јесу ли и оне политички активне?![]()
1. U Strazburu im rekli:1) šta su im rekli u Strazburu
i još važnije
2) gde su završili ganc novi profi bajsovi od po par iljade evri svaki po komadu?
čak mi ovo drugo bitnije...
Е ако је тако, онда нема сумЉе. Сутра се идем учланити у његову странку, покрет. Него, има ли и он "покрет за народ&државу"?Све је то под Динком.
Реко Љубан на Хепију.
Bišta novo. Tako je od početka. Samo treba da se infomišeš
Е ако је тако, онда нема сумЉе. Сутра се идем учланити у његову странку, покрет. Него, има ли и он "покрет за народ&државу"?![]()
Jel znate gde je onaj lik sto je lezao na prugu valjda proslog leta na protest protiv litijuma? Jel to sićve ili neka tako organizacija?
Dobro jutro Kolumbo!
Sad da budu izbori - zna se ko bi razvalio
Cek....nemoj djonom.Dobro jutro Kolumbo!
dobro su se setili
ti nisi cuo za rent a bajs?2) gde su završili ganc novi profi bajsovi od po par iljade evri svaki po komadu?
Ako je vest tačna novo je to da studenti neće podržati bar deo opozicije na sledećim izborima što sve doprinosi još većoj konfuziji.Sta je tu novo 'leba ti?????
Od samog pocetka studenti su se apsolutno ogradili od opozicije????
Ti izgleda imas neki problem pa izmisljas "senzacionalne" vesti koje svi znaju mesecima u nazad.
Daj neku novu...u svom stilu poput
"Umro je drug Tito"
Ili
"Gagarin u svemiru"
Stvarno si pogubio konce i postajes nebulozan.
Studenti svakako nece podrzati opoziciju. (Koju opoziciju???) I to govore od prvog dana. Podrzace jedino neku zajednicku listu na kojoj su svi koji su protiv ove vlasti zajedno..Ako je vest tačna novo je to da studenti neće podržati bar deo opozicije na sledećim izborima što sve doprinosi još većoj konfuziji.
Ko pravi tu zajedničku listu ?Studenti svakako nece podrzati opoziciju. (Koju opoziciju???) I to govore od prvog dana. Podrzace jedino neku zajednicku listu na kojoj su svi koji su protiv ove vlasti zajedno..
Saznacemo. Valjda svi zajedno uz amin studenataKo pravi tu zajedničku listu ?
Ne znam. SaznacemoKo pravi tu zajedničku listu ?
na "majke mi vraćam samo malo do Strazbura" - nisamti nisi cuo za rent a bajs?![]()
gospodin Ozren Soldatović postaje sumnjičav da ćete mu uopšte vratiti pareNe znam. Saznacemo
Svakako ne Dinko, Djilas ili neka ambasada
nikako rasulo vec koska
Sta li si to zeleo da kazes?????gospodin Ozren Soldatović postaje sumnjičav da ćete mu uopšte vratiti pare
Динко. У свакој комбинацији...
Него, нек се расписују, па да знамо тачно на чему смо.
Биће избора Ђоле, негде 2035е. И то можда.![]()