Studenti daju sut kartu Djilasu, Proglasu i Dinku Gruhonjicu!!!

Sta je tu novo 'leba ti?????

Od samog pocetka studenti su se apsolutno ogradili od opozicije????

Ti izgleda imas neki problem pa izmisljas "senzacionalne" vesti koje svi znaju mesecima u nazad.
Daj neku novu...u svom stilu poput
"Umro je drug Tito"
Ili
"Gagarin u svemiru"

Stvarno si pogubio konce i postajes nebulozan.

то ја овде ПОНАВЉАМ ОД 01.0.2025 од великог протеста у нсна три моста када су студенти иѕ бг и србије одустали ОД БЛОКАДЕ МОСТА СЛОБОДЕ 24 сата , те се после три сата блокада повукли јер су ГРУПА СТАВ (перјанице мила пајић и бранислав ђорђевић ученици динка грухоњића ) и група СВИЋЕ позвали противно плану и програму протеста ПРОГЛАС и још неке опоѕиционаре да држе ГОВОР !

нови сад је сутрадан освануо са натписима ГРУПА СТАВ И СВИЋЕ СУ САБОТЕРИ БЛОКАДА!

то су удбашка копилад коју у нс су гурали динко грухоњић гњида удбашка и онај од кога нас тобож снс брани насеверу србије (и ако у нс има 81 % срба и нема од чега да нас брани) као и брајан брковић и миран погачар који из покрета браво са којима су у друштву остале гњиде удбашке мариника, чанак марија васић...

од свих њих су се студенти 01.02.2025

САДА ЈЕ И БУДАЛАМА ЈАСНО ДА СУ ТЕ Г ЊИДЕ УДБАШКЕ ПРОВАЉЕНЕ У НАРОДУ И ДА сте ти и @Casual Observer ботови снс картела којима је главни адут против студената у блокадама био ови копилани службе како би сте пљували студенте и народ чак се прдуцкало од стране режима и о томе како ће студенти одвоје војводину па сте правили декларацију о војводини и која је испала пувањак...

Сада и ти и он можете да се пољубите знаш већ где са све милом пајић грухоњићем и маирником!

опозиција и систем су иста кухиња!

народ вас шутнуо

Sta je tu novo 'leba ti?????

Od samog pocetka studenti su se apsolutno ogradili od opozicije????

Ti izgleda imas neki problem pa izmisljas "senzacionalne" vesti koje svi znaju mesecima u nazad.
Daj neku novu...u svom stilu poput
"Umro je drug Tito"
Ili
"Gagarin u svemiru"

Stvarno si pogubio konce i postajes nebulozan.
To sa Djilasom je samo fora
prsluk 15 minuta - 50 evra

Шта ћемо сад?

Хоће ли Динко, Господар Србије, ипак да подржи СНС мафију?
Знам ја шта ти хоћеш; да тиксоглуа потпуно дезоријентишеш, контузујеш, да га доведеш у стање да на даљинском не може набости Дезинформер, Пинк, Хепи? Признај да си ту фору покупио из Пицулине "Блокдне куХарице"! :super:

Знам ја шта ти хоћеш; да тиксоглуа потпуно дезоријентишеш, контузујеш, да га доведеш у стање да на даљинском не може набости Дезинформер, Пинк, Хепи? Признај да си ту фору покупио из Пицулине "Блокдне куХарице"! :super:

Служба је служба, дружба је дружба...:per:

Vlast i može da slaže, to je boljka svake vlasti svuda u svetu
ali da onaj što je niko i ništa laže i maže a još bi i vlast da bude e to skoro nije zabeleženo ni u istorijskim ni u crkvenim knjigama

Па, чим лаже, значи да има потенцијал за власт.

Постаће неко...није ни СНС од постанка био власт, а исто су лагали од почетка...:per:

А и били нико и ништа...

Динко не иде на изборе.

Он влада Србијом...победиће они које он одреди.

Са њиме нема неизвесности.
шта лупаш ти

ко ће да победи ? овај копилан коме је азем власи тетак ?
ђубре удбашко

студенти су се њега одрекли и дтсанцирали видиш ли

не лупај којештарије

jel bar službeno imaš:

1) šta su im rekli u Strazburu

i još važnije

2) gde su završili ganc novi profi bajsovi od po par iljade evri svaki po komadu?

čak mi ovo drugo bitnije...

Рекли им да подржавају СНС...зато што је проруски.

Ми што радимо за ЦИЈУ имамо другачије гледиште од вас што радите за МИ 6.

Back