Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 183.937
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je tu novo 'leba ti?????
то ја овде ПОНАВЉАМ ОД 01.0.2025 од великог протеста у нсна три моста када су студенти иѕ бг и србије одустали ОД БЛОКАДЕ МОСТА СЛОБОДЕ 24 сата , те се после три сата блокада повукли јер су ГРУПА СТАВ (перјанице мила пајић и бранислав ђорђевић ученици динка грухоњића ) и група СВИЋЕ позвали противно плану и програму протеста ПРОГЛАС и још неке опоѕиционаре да држе ГОВОР !
To sa Djilasom je samo foraSta je tu novo 'leba ti?????
Od samog pocetka studenti su se apsolutno ogradili od opozicije????
Ti izgleda imas neki problem pa izmisljas "senzacionalne" vesti koje svi znaju mesecima u nazad.
Daj neku novu...u svom stilu poput
"Umro je drug Tito"
Ili
"Gagarin u svemiru"
Stvarno si pogubio konce i postajes nebulozan.
To je mogao da napise svako. Vise im ne verujem ni rec.
Sad da budu izbori - zna se ko bi razvalioШта ћемо сад?
Хоће ли Динко, Господар Србије, ипак да подржи СНС мафију?
Знам ја шта ти хоћеш; да тиксоглуа потпуно дезоријентишеш, контузујеш, да га доведеш у стање да на даљинском не може набости Дезинформер, Пинк, Хепи? Признај да си ту фору покупио из Пицулине "Блокдне куХарице"!Шта ћемо сад?
Хоће ли Динко, Господар Србије, ипак да подржи СНС мафију?
Sad da budu izbori - zna se ko bi razvalio
Vlast i može da slaže, to je boljka svake vlasti svuda u svetuTo je mogao da napise svako. Vise im ne verujem ni rec.
Знам ја шта ти хоћеш; да тиксоглуа потпуно дезоријентишеш, контузујеш, да га доведеш у стање да на даљинском не може набости Дезинформер, Пинк, Хепи? Признај да си ту фору покупио из Пицулине "Блокдне куХарице"!![]()
600.000 blejača koji će raspodeliti svoje glasove isprdak strankama DS-aДинко. У свакој комбинацији...
Него, нек се расписују, па да знамо тачно на чему смо.
Vlast i može da slaže, to je boljka svake vlasti svuda u svetu
ali da onaj što je niko i ništa laže i maže a još bi i vlast da bude e to skoro nije zabeleženo ni u istorijskim ni u crkvenim knjigama
Динкец има мој глас! Играм на "сигурно".Динко. У свакој комбинацији...
Него, нек се расписују, па да знамо тачно на чему смо.
600.000 blejača koji će raspodeliti svoje glasove isprdak strankama DS-a
Динкец има мој глас!![]()
narod koji veruje u letece automobile i srpski mercedes, ima buducnost...to je istocnonemacki trabant, davno otputovao u istorijuОви ће да врате Косово...не могу улицу на Врачару да врате...
Јооој, Србијо, какве ***** ми толеришимо 12 година.
jel bar službeno imaš:Служба је служба, дружба је дружба...![]()
шта лупаш тиДинко не иде на изборе.
Он влада Србијом...победиће они које он одреди.
Са њиме нема неизвесности.
jel bar službeno imaš:
1) šta su im rekli u Strazburu
i još važnije
2) gde su završili ganc novi profi bajsovi od po par iljade evri svaki po komadu?
čak mi ovo drugo bitnije...
a bajsovi?Рекли им да подржавају СНС...зато што је проруски.
Ми што радимо за ЦИЈУ имамо другачије гледиште од вас што радите за МИ 6.