Studenti: Beograd i Novi Sad staju, blokade najavljene u još nekoliko gradova

Da vas nesto poucim...

U svakom sistemu postoji individualni razvoj, grupni razvoj , aka kafana , grupa , stela, mafija, i nacionalna, politicka korist..

Ono sto bi svi je da se urla o patriotizmu a da ostali imaju stete samo politicke jajare da imaju koristi..

Medjutim, ne moraju svi da idu na politicko angazovanje pa i korist...
A to znaci da ja mogu radi licnog interesa kao knindze, kordunasi , kosovari bosanci da trazim nesto i da me ne interesuje da se mnogo natezem oko politike..ko god bude meni dobro ,necu da se mesam u to..

Naravno i druga varijanta , nemesam se ali imam i vezare, grupu , moje krajisnike, moje drvarcane, moje pecane, karice...je takodje efikasna..

Niti ih ko tera da budu politicki aktivni niti jesu...osim ako im se isplati...

Najgore je ako teinteresuje politika ali ne dovoljno da bi stvarno razmisljao o tome sta mozes da promenis, nego da pokrijes pricu i igrice nekih drugih igraca...

Tada se obicno cuje da ti nemas pojma, nisi obavesten, da postoji resenje koje su oni izmislili , a nisu nista, da postoje novac ali u paralelnom univerzumu , koji samo oni videili mogu da koriste...
Apsurdno je da se raspravljas posto ti nemas paralelne univerxzume,
Ali sad se vi pitate ako ne razumeju i ne interesuje ih obican amaterski kontrolni angazman, zasto uopste ucestviju u tom politickjom planu....
Pa za litar ulja..

Ali niko tu niije dovoljno pametan, pola stvari ne razume, a pola i necuje...

Sta je bolje imati malo ili mnogo ovih koji nemaju pojma a ucestvuju u drustvenom zivotu na neki banalan minoran nacin..
kad ih je mnogo oni dodju sa individualnim zahtevima, da se meni uplati kes, meni da drzavni plac za izgradnju kuce itd itd..
Kad skratis javi.

ćacilend...zaboravih. ogradjeni su skroz kao u pravom zoo vrtu ili rezervatu da se osete kao svoji na svome odakle su dosli. ljudi ga zaobilaze jer postoji samo jedna slobodna staza, a ko tuda prolazi osetice takav smrad kao iz deponije. ko ne veruje neka prodje jer to je zlo kako tamo smrdi. unutra skoro nikog, samo cetri nekih glavonja za jednom stolom se cerekaju i pricaju prekodrinski. nikog vise. policija na ulazu samo troje njih. oko skupstine grada 20 velikih marica i gomila pubova i zandarmerije.

Ето...

Приватницима 'иде супер' ...аопет се наћу 'позвани' да лојално и конформистички бране

Вућића који штити

насилнике које ломе вилице ..
фушерајски посао са надстрашницом ..
уништавање заједничке 1.4 милијарде од стране Грчића ...

Trolež na stranu, od one tragedije s nadstrešnicom, stvarno od srca podržavam skidanje SNS-a s vlasti, ova moja trolež tu je čisto šale radi, ali postavlja se legitimno pitanje - tko će preuzeti?
Pa srpska oporba jednako toliko laže, koliko i vlast, jedini valjan argument je - Vučić mora otići.
OK, slažem se, neka ode, ali neka je Srbima nakon toga dragi Bog na pomoći.
Kako vam poželio, tako mi se vratilo.
Eto toliko.

nisam ni jednom rekla da ne treba da ode, samo eto praznim se ovde, jer se udara po najslabijoj karici, a ne tamo gde bi trebalo da se udari.
slazem se potpuno da na vidiku nema nikoga, barem za sada...svakako ova opozicija sto nece da ucestvuje u radu, a primace plate nije opcija, jer je to licemerje. a moguce je da se ljudima zgadilo sve ovo, pa ne bude nista na izborima.
mozda i policija digne ruke od njega, ko zna....

Pa i ne trebamo svi da idemo na blokade, mislim ja podržavam sve što nervira ovu vlast ali ono nisam ni ja siguran koliko će ove blokade saobraćajnica nešto konkretno doprineti nečemu već pre mislim da treba vršiti pritisak na institucije i pozivati na građansku neposlušnost i generalni štrajk, ono ne znam ajde 5 dana niko da ne ide na posao (nebitno dal radi u državnom ili privatnom sektoru) ili ajde dva meseca niko da ne plaća račune, mislim da bi to svakako više uzdrmalo ovaj sistem i vlast nego ove blokade saobraćajnica.
Ljudi ne žele da rizikuju bilo šta niti da žrtvuju i trunku svog komofra. Eventualno mogu da dođu na protest, i to je to. Znači, samo glumatanje kao neke borbe a ustvari lezi lebe da te jedem i neka neko drugi vodi borbu, mogu oni i bez mene.

Evo ti rešenja: Ideš prevozom do blokade. Onda izađeš, prođeš blokadu pešaka, pa ponovo hvataš prevoz do sledeće blokade. I tako sve dok ne dođeš do odredišne tačke.
kako misis da uhvatis prevoz kada posle blokade ne moze niko da predje za nasatavak, osim ako ne menjaju red voznje pa prave okretnice pre i posle blokada a to niko u gspu jos ne radi?

ćacilend...zaboravih. ogradjeni su skroz kao u pravom zoo vrtu ili rezervatu da se osete kao svoji na svome odakle su dosli. ljudi ga zaobilaze jer postoji samo jedna slobodna staza, a ko tuda prolazi osetice takav smrad kao iz deponije. ko ne veruje neka prodje jer to je zlo kako tamo smrdi. unutra skoro nikog, samo cetri nekih glavonja za jednom stolom se cerekaju i pricaju prekodrinski. nikog vise. policija na ulazu samo troje njih. oko skupstine grada 20 velikih marica i gomila pubova i zandarmerije.

Slika i prilika glavnog grada sulude drzave.

kako misis da uhvatis prevoz kada posle blokade ne moze niko da predje za nasatavak, osim ako ne menjaju red voznje pa prave okretnice pre i posle blokada a to niko u gspu jos ne radi?

sad da te demantujem...postoji 23L ide od sajma do vidikovca, ne ide celom trasom od karaburme do vidikovca....ovo vrv i vucic namerno radi, jer mrzi beograd plus hoce da nahuska ljude na blokadere.

Ma podjebbavam malo koleginicu, ne mislim ozbiljno.

Ali sam ozbiljan kada kažem da ako bi se veći broj ljudi uključio, 3-4 dana bi bila dovoljna.

ne ozbiljno pitam jer ne znam
da li može da se kandiduje za premijera

Па озбиљно и кажем

Као Наполеон и Цезар који су имали војску ..и радили су шта хоће ..и овај моће да ради шта хоће ..док може...

Мислиш да га закон спречава у било чему ?

Па досад је безброј пута незаконито поступио .

Кад већ питаш ...по закону може да буде два пута председник

https://www.predsednik.rs/lat/dokumenta/zakon-o-predsedniku

Треб арачунати да може бити премијер бесконачно све док има већину која га постави као премијера ...

Пут којиим иде изискује све више новаца ..које он буквално хрпимице баца

По гласу је у Зајечар и Косјерић баца и по 400 евра

' Куповина' премијерскога места коштаће србију милијарде нових кредита

ta mladjarija danas su zuti atrofirani mozgovi. oni koji su se zrtvovali nisu ovi danas koji guraju kontejnere. toliko su zrtvu podneli, pesacili do evrope, ovi iz eu im se posrali na sve i rekli izmedju redova da slusaju vlast. sada kada dobiju po pichci, kmece iod evrope i traze da ih zastiti.

debili.

sto ne odu kod fransa kad su vec kod autokomande i ispred kafane zvizde ako smeju. ili ispred necije kuce na dedinju, senjaku, ili necijem stanu? to su sve gomna koji se gade socijale, gade se posla i misle da sve moze da se vrati da bude kao kad je bio premijer sa idejom koji je ucio ove danas kako da drpaju, a oni nadamasili profesora.

Ali sam ozbiljan kada kažem da ako bi se veći broj ljudi uključio, 3-4 dana bi bila dovoljna.
ja ti kazem ako ovoga os da skines, a treba ga skinuti jer je zlo, moras da budes pametan a ovo sve radi neko da ide u njegovu korist. najvise pati socijala i svi radni ljudi koji izdrzavaju porodice.

slusajte sta ti ljudi pricaju dok idu na i posle posla, pa ce vam biti jasno sta mise o ovim grupicama, jer kod pravnog ih ima oko 500 a na autokomandi max 300

Па озбиљно и кажем

Као Наполеон и Цезар који су имали војску ..и радили су шта хоће ..и овај моће да ради шта хоће ..док може...

Мислиш да га закон спречава у било чему ?

Па досад је безброј пута незаконито поступио .

Кад већ питаш ...по закону може да буде два пута председник

https://www.predsednik.rs/lat/dokumenta/zakon-o-predsedniku

Треб арачунати да може бити премијер бесконачно све док има већину која га постави као премијера ...

Пут којиим иде изискује све више новаца ..које он буквално хрпимице баца

По гласу је у Зајечар и Косјерић баца и по 400 евра

' Куповина' премијерскога места коштаће србију милијарде нових кредита
pa eto, zato on često kaže "samo ako me ubiju"

nije ovo dobro ove barikade blokade
drugi milo i putin

Ето...

Приватницима 'иде супер' ...аопет се наћу 'позвани' да лојално и конформистички бране

Вућића који штити

насилнике које ломе вилице ..
фушерајски посао са надстрашницом ..
уништавање заједничке 1.4 милијарде од стране Грчића ...
Nemaš ti pojma. Niko ne brani nikog. Boli nas uvo. Nama je jedini interes da nam niko ne smeta.

moze 5. miliona da izadje kao sto bolesnik rece i na miran nacin nista nes uraditi
bez vojske i policije koji se iznutra ne odmetnu nijedan rezim ne pada

nisam ni jednom rekla da ne treba da ode, samo eto praznim se ovde, jer se udara po najslabijoj karici, a ne tamo gde bi trebalo da se udari.
slazem se potpuno da na vidiku nema nikoga, barem za sada...svakako ova opozicija sto nece da ucestvuje u radu, a primace plate nije opcija, jer je to licemerje. a moguce je da se ljudima zgadilo sve ovo, pa ne bude nista na izborima.
mozda i policija digne ruke od njega, ko zna....
Prije nego se dublje upustimo u razgovor, čisto da se predstavim - ja sam Hrvat, ali samo na papiru, iako mi se HDZ manje gadi od SDP-a.
Eto, čisto da znaš s kim imaš posla.

Back