Istraživanje Crte: Za studentsku listu 44 odsto, blok predvođen Vučićem na 32

Najnovije istraživanje prorežimske nevladine organizacije CRTA kaže da bi studenti počistili Vučića i ekipu na izborima.
Iako ne znam otkud im ovih fantomskih 32 % kada Vučić realno nema podršku ni 20 % građana?
Živimo u Srbiji, razgovaramo sa ljudima, sa rođacima , sa komšijama..
Ja ne poznajem petoro koji bi dali glas ovim lopinama i izdajicama..
pre par meseci bila tema u kojoj je CRTA proglasenaza vucicevog "trojanskog konja".
da li im je verovati kad sad kazu ovako, sad onako?! :think:

pre par meseci bila tema u kojoj je CRTA rekla da Vucic ima 51%, tada su CRTU proglasili za vucicevog "trojanskog konja".
https://forum.krstarica.com/threads/c-r-t-a-trojanski-konj-rezima-sns-a.1031541/
da li im je verovati kad sad kazu ovako, sad onako?!
mislim da se situacija u posl. par meseci nije nesto drasticno promenila, ko je tada bio za žvälu verujem da je i sad, ko je sada protiv žväle siguran sam da je i pre par meseci bio... otkud sad odjednom ovako velika razlika u % :think:
razlika je u tome što ga ljudi masovno napuštaju.. beže pacovi sa broda koji tone..

Najnovije istraživanje prorežimske nevladine organizacije CRTA kaže da bi studenti počistili Vučića i ekipu na izborima.
Iako ne znam otkud im ovih fantomskih 32 % kada Vučić realno nema podršku ni 20 % građana?

Crta je Trojanski konj Vučićev, nema on ni 2% glasova niko neće glasati za njega.
Izgleda Crta mu dodaje ovih 30% jer računaju da će toliko da ukrade, a da ga narod ne ubije u pobuni.

CRTA-logo.jpg tr_24c23954-341b-47aa-a14a-d1deb1b94d04.jpg G0G-PyLXIAAVI8o.png

Ova anketa je laž, nema Vučić podršku ni da pređe cenzus, sami Studenti će osvojiti 80% glasova

AV osvaja 60 i vise procenata glasova. Zahvaljujuci degenericima od blokadercica, koji su se postarali da narod ne da vise svoju podrsku studentima, zbog ideologije i bolesnih ideja koje su propagirali. Hvala im na tome sto su ubili svaku nadu za nekim promenama.

Kompletna opozicija moze da osvoji najvise 12-15% . Sami studenti sa fantomskom listom najvecih izdajnika i aktera najvecih afera i korupcije u Srbiji nece preci cenzus.
CRTA ima i uvek ce imati devojacke vlazne snove od kojih su im gacice uvek lepljive.
Blokadercici prdnuli u cabar gore od NAFO prostitutki. :kafa:
Clanovi sekte zvana CRTA ce bezati da spasu zivu glavu kada ih pojure besni gradjani.

Crta je Trojanski konj Vučićev, nema on ni 2% glasova niko neće glasati za njega.
Izgleda Crta mu dodaje ovih 30% jer računaju da će toliko da ukrade, a da ga narod ne ubije u pobuni.

Pogledajte prilog 1800034 Pogledajte prilog 1800035 Pogledajte prilog 1800036

Ova anketa je laž, nema Vučić podršku ni da pređe cenzus, sami Studenti će osvojiti 80% glasova

kao sto sam nedavno na jednoj drugoj temi vec napisao... realnih glasaca koji za žvälu glasaju stvarno iz ubedjenja, ne iz koristi, ne jer su naterani, ne iz straha, ne zbog zablude u koju su ih mediji doveli, verujem da nema ima vise od 5 max. 10% ako i toliko!

kada bi svi mediji bili nezavisni i nikoga ne bi favorizovali,
kada ne bi bilo nikakvog pritisak u javnim preduzećima oko glasanja (pretnja otkazima i neproduživanjem ugovora),
kada se ne bi državna sredstva (zlo)upotrebljavala za kampanju,
kad ne bi kupovali glasove,
kad ne bi delili brašno/sećer/ulje sirotinji da glasa za njih,
kada Vučić kao predsednik ne bi učestvovao u kampanji i
kada lista SNS ne bi imala njegovo ime u listi,
kada ne bi glasali mrtvi,
kada ne bi organizovano dovodili međede iz Bosne da glasaju za njih, ...
tj. kad ne bi radili ništa što je zakonom zabranjeno (sve ovo što je navedeno)
mislim da bi realno imali 5-10%
ali polako... sat otkucava... tik-tak, tik-tak...

Pogledajte prilog 1800034 Pogledajte prilog 1800035 Pogledajte prilog 1800036

Anketa laze . Vucic ne postoji to je izmisljeni lik. AI generisano. Djilas stoji iza svega. On nije Djilas nego Mila, a nije ni belac nego crnac sa Madagaskara.
Mogu da ti dokazem da je to istina .
Ti nikada nisi video uzivo nikoga od njih, samo na TV-u , to je zato sto su AI generisani likovi.

Увек је тако !

Када питаш нико неће да гласа за Вучића, а онда видиш ко је све лагао !

Код нас не вреде ни истраживања ни анкете

Уживам у овом пумпању и динстању, и томе што му сваки дан ебемо мир и стабилност, и ми, изнутра и споља разни међународни фактори.
I tako prođe godina, dvije,pet,deset ti i dalje dinstaš,a on i dalje na vlasti.

Вараш се.

Не вара се.

Они долазе овде у колонама бусева на митинговање и гласање са Бајом бившим книнџом и Додиком, али само они који хоће да гласају за Вучића. Раздиру српски народ и свађају га. Пређе 500 бусева у Србију, али Сима остане на граници, јер је нешто усро у Србији !

:kafa: ... и тако то, шта рећи тим слепцима !!!

Они долазе овде у колонама бусева на митинговање и гласање са Бајом бившим книнџом и Додиком, али само они који хоће да гласају за Вучића. Раздиру српски народ и свађају га. Пређе 500 бусева, али Сима остане на граници, јер је нешто усро у Србији !
Pa i vi bi rado dovozili Hrvate i muslimane da podrze vas ali bi vam bili antireklama koliko god da ih je. Zato ste se okrenuli deci i njihovom politickom aktivizmu kao poslednjoj nadi. Medjutim cak ni te dece ne mozete da okupite vise od 50 u najvecim gradovima.
zašto onda ne raspiše izbore?
Prakticno su raspisani i odrzace se u decembru 2026. zajedno sa predsednickim. Tad ce Vucic da skrati svoji mandat i postane premijer, a presednicki kandidat SNS-a sigurno pobedjuje jer ko glasa za parlamentarnu listu nece propustiti da zaokruzi i njega.

Poslednja izmena:
ovog profesora sve pogrešno naučili
nema takvog radnog mesta u Americi kao što ga profa ima u Srbiji

Професор Бешић је у Црној Гори је повремено био на многим ТВ каналима у разним емисијама о актуелној политици као неко чије се мишљење цијени. Осим што реално сагледава неку ситуацију не нагиње ни на једну страну већ говори искључиво о суштини неког политичког проблема, прецизно и тачно.

Професор Бешић је у Црној Гори је повремено био на многим ТВ каналима у разним емисијама о актуелној политици као неко чије се мишљење цијени. Осим што реално сагледава неку ситуацију не нагиње ни на једну страну већ говори искључиво о суштини неког политичког проблема, прецизно и тачно.
To umeju i taksisti.
Sve u sitna crevca ali oaze da se nekome što ne zamjere

To umeju i taksisti.
Sve u sitna crevca ali oaze da se nekome što ne zamjere

Таксисти знају да увеличавају и да псују а професор ти објасни реално какво је стање у друштву, након чега можеш да се кидаш од муке ал` касније схватиш да је ипак у праву. :)

Back