pop80
Elita
- Poruka
- 16.171
zašto onda ne raspiše izbore?Čudo da ne veruje u drekavce .
Podjednako je relevantno.
jedno logično pitanje za tebe Ćaci i za ovog Ćacija koji mi je na ignor a koga si citirao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto onda ne raspiše izbore?Čudo da ne veruje u drekavce .
Podjednako je relevantno.
videlo se na ovim mitinzima ko ga podržavaNista se po njemu nece zvati
LA LA LA LA LA LAJ LA LAJ LA LA
pre par meseci bila tema u kojoj je CRTA proglasenaza vucicevog "trojanskog konja".Najnovije istraživanje prorežimske nevladine organizacije CRTA kaže da bi studenti počistili Vučića i ekipu na izborima.
Iako ne znam otkud im ovih fantomskih 32 % kada Vučić realno nema podršku ni 20 % građana?
Živimo u Srbiji, razgovaramo sa ljudima, sa rođacima , sa komšijama..
Ja ne poznajem petoro koji bi dali glas ovim lopinama i izdajicama..
razlika je u tome što ga ljudi masovno napuštaju.. beže pacovi sa broda koji tone..pre par meseci bila tema u kojoj je CRTA rekla da Vucic ima 51%, tada su CRTU proglasili za vucicevog "trojanskog konja".
https://forum.krstarica.com/threads/c-r-t-a-trojanski-konj-rezima-sns-a.1031541/
da li im je verovati kad sad kazu ovako, sad onako?!
mislim da se situacija u posl. par meseci nije nesto drasticno promenila, ko je tada bio za žvälu verujem da je i sad, ko je sada protiv žväle siguran sam da je i pre par meseci bio... otkud sad odjednom ovako velika razlika u %![]()
Najnovije istraživanje prorežimske nevladine organizacije CRTA kaže da bi studenti počistili Vučića i ekipu na izborima.
Iako ne znam otkud im ovih fantomskih 32 % kada Vučić realno nema podršku ni 20 % građana?
Koja hrpa izmišljotina i laži.
AV osvaja 60 i vise procenata glasova. Zahvaljujuci degenericima od blokadercica, koji su se postarali da narod ne da vise svoju podrsku studentima, zbog ideologije i bolesnih ideja koje su propagirali. Hvala im na tome sto su ubili svaku nadu za nekim promenama.Najnovije istraživanje prorežimske nevladine organizacije CRTA kaže da bi studenti počistili Vučića i ekipu na izborima.
Crta je Trojanski konj Vučićev, nema on ni 2% glasova niko neće glasati za njega.
Izgleda Crta mu dodaje ovih 30% jer računaju da će toliko da ukrade, a da ga narod ne ubije u pobuni.
Pogledajte prilog 1800034 Pogledajte prilog 1800035 Pogledajte prilog 1800036
Ova anketa je laž, nema Vučić podršku ni da pređe cenzus, sami Studenti će osvojiti 80% glasova
kada bi svi mediji bili nezavisni i nikoga ne bi favorizovali,
kada ne bi bilo nikakvog pritisak u javnim preduzećima oko glasanja (pretnja otkazima i neproduživanjem ugovora),
kada se ne bi državna sredstva (zlo)upotrebljavala za kampanju,
kad ne bi kupovali glasove,
kad ne bi delili brašno/sećer/ulje sirotinji da glasa za njih,
kada Vučić kao predsednik ne bi učestvovao u kampanji i
kada lista SNS ne bi imala njegovo ime u listi,
kada ne bi glasali mrtvi,
kada ne bi organizovano dovodili međede iz Bosne da glasaju za njih, ...
tj. kad ne bi radili ništa što je zakonom zabranjeno (sve ovo što je navedeno)
mislim da bi realno imali 5-10%
ali polako... sat otkucava... tik-tak, tik-tak...
Anketa laze . Vucic ne postoji to je izmisljeni lik. AI generisano. Djilas stoji iza svega. On nije Djilas nego Mila, a nije ni belac nego crnac sa Madagaskara.Crta je Trojanski konj Vučićev, nema on ni 2% glasova niko neće glasati za njega.
Izgleda Crta mu dodaje ovih 30% jer računaju da će toliko da ukrade, a da ga narod ne ubije u pobuni.
Pogledajte prilog 1800034 Pogledajte prilog 1800035 Pogledajte prilog 1800036
Ova anketa je laž, nema Vučić podršku ni da pređe cenzus, sami Studenti će osvojiti 80% glasova
Opozicija i studenti su odbili izbore. Rekli su da hoce da sacekaju redovne. To je zato sto studente podrzava 80% gradjana Srbije, a studenti misle da mogu da skupe i 90%zašto onda ne raspiše izbore?
jedno logično pitanje za tebe Ćaci i za ovog Ćacija koji mi je na ignor a koga si citirao?![]()
Najnovije istraživanje prorežimske nevladine organizacije CRTA kaže da bi studenti počistili Vučića i ekipu na izborima.
I tako prođe godina, dvije,pet,deset ti i dalje dinstaš,a on i dalje na vlasti.Уживам у овом пумпању и динстању, и томе што му сваки дан ебемо мир и стабилност, и ми, изнутра и споља разни међународни фактори.
I tako prođe godina, dvije,pet,deset ti i dalje dinstaš,a on i dalje na vlasti.
Od koga se to moze cuti da podrzava studente? To je kao reci da verujes u ravnu zemlju, tezak blam i nesto o cemu se slabo prica van interneta.Živimo u Srbiji, razgovaramo sa ljudima, sa rođacima , sa komšijama..
Вараш се.
Pa i vi bi rado dovozili Hrvate i muslimane da podrze vas ali bi vam bili antireklama koliko god da ih je. Zato ste se okrenuli deci i njihovom politickom aktivizmu kao poslednjoj nadi. Medjutim cak ni te dece ne mozete da okupite vise od 50 u najvecim gradovima.Они долазе овде у колонама бусева на митинговање и гласање са Бајом бившим книнџом и Додиком, али само они који хоће да гласају за Вучића. Раздиру српски народ и свађају га. Пређе 500 бусева, али Сима остане на граници, јер је нешто усро у Србији !
Prakticno su raspisani i odrzace se u decembru 2026. zajedno sa predsednickim. Tad ce Vucic da skrati svoji mandat i postane premijer, a presednicki kandidat SNS-a sigurno pobedjuje jer ko glasa za parlamentarnu listu nece propustiti da zaokruzi i njega.zašto onda ne raspiše izbore?
ovog profesora sve pogrešno naučili
nema takvog radnog mesta u Americi kao što ga profa ima u Srbiji
To umeju i taksisti.Професор Бешић је у Црној Гори је повремено био на многим ТВ каналима у разним емисијама о актуелној политици као неко чије се мишљење цијени. Осим што реално сагледава неку ситуацију не нагиње ни на једну страну већ говори искључиво о суштини неког политичког проблема, прецизно и тачно.
To umeju i taksisti.
Sve u sitna crevca ali oaze da se nekome što ne zamjere