Bren
Elita
- Poruka
- 23.740
Како је добро знао, професор преправио оцену. Е срамоте.
A ko je ucenio profesora plenumaša da Pavloviću da desetku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како је добро знао, професор преправио оцену. Е срамоте.
Pa jok, nije. Da je palo na jedan auto, mogli bi da okrivimo Brnabu il Vučevića. Da je samo okrznulo 1 auto, mogli bi, ne znam, Gašića il Glišića. Ovako, čak 2 auta oderana. Pa od precednika nam našeg ništa manje i nisam očekivaoEno palo drvo na dva automobila u Bg-u, vucic kriv![]()
Pa kad dete drugog razreda to uradi, onda reaguju i učitelji i roditelji pa dete shvati da to nije ispravno. Kada to radi ''najpametniji, najsupešniji, najstudent ikada kog je Srbija videla'' onda je to tuga....
Druze Jolemisa, vidi se da nisi studirao: u index se upisuju samo polozeni ispiti, tako je bilo nekada a 100% je tako i danas. Cisto da se ne brukasDobio nulu,pa sam dodao keca.
Ах па то је стари обичај на медицини.A ko je ucenio profesora plenumaša da Pavloviću da desetku?
On će posle sloma ove vlasti putem svog biološkog oca TuršijeNeka mu zavide plenumaši.
Ja sam svoje škole odavno završio i posao našao.
Neka oni misle koga nazivaju Ćaci i kome se rugaju sa praznim indeksom.
Da ako si ĆaciPa šta? Na čemu da mu zavidim, što je doopelizac?
Nisko, nisko...Ovako i moji prvaci precrtaju ocenu kad im se ne sviđa pa upišu onu koju bi želeliups, ne prvaci, već drugaci ...
Da bre, ono je čista desetka, eno pišeProfesorka, šta piše u zagradi pisanim slovima pored 10-tke.. ?
https://www.novosti.rs/drustvo/vest...desetku-kod-istaknutog-blokaderskog-profesoraJa očekujem da poneki uzmu neku dioptriju, il bar porazgovaraju sa još ponekim prosvetnim radnikom da im objasni kako se prepravljaju ocene. Ovo je presmešno da bih dalje komentarisala, možda Milošić da dođe na neku obuku kod ovih mojih malih, mnogo bolje to preprave, ne ostaje ovakva žvrljotina![]()
Ta polagala sa sve peticama pa kad joj rekli da nije dobro sama prepravljala na 6 ice.Profesorka, šta piše u zagradi pisanim slovima pored 10-tke.. ?
Relno je sedeo u Pionirskom parku i učio, realno je upao u dom, realno su ga gurnuli da glumi budalu.Izvini ne čitamo iste realne vesti.https://www.novosti.rs/drustvo/vest...desetku-kod-istaknutog-blokaderskog-profesora
i mnogi drugi koji su prenijeli ovu identičnu vijest, dakle.. M. Pavlović (ili profesor pa i fakultet) kao neki teški ološ, tup i ograničen, svjesno obmanjuje javnost i tako svoju karijeru, život, budućnost, čast.. dovodi u pitanje?
Realno ili..?
Ćaci Miloš ne može biti čovek, može možda biti lekar al čovek, nikadaaa. Tačka.
Ta polagala sa sve peticama pa kad joj rekli da nije dobro sama prepravljala na 6 ice.![]()
Ona bar polagala, neki glume ludilo bez polaganja, jedini susret sa faxom kad išli da gađaju profesore jer štrajkuju....Ta polagala sa sve peticama pa kad joj rekli da nije dobro sama prepravljala na 6 ice.
I sad takav kompleks uci druge da 10 ka nije ništa i još objašnjava da može da se prepravi( indexu)![]()
Neno brani polupismenog zemljaka. Samo napred. Unisštite Srbiju pa neće biti ni vas
..a ovi nisu zaslužili taj "epitet"?
https://www.novosti.rs/vesti/politi...prodje-covek-odrzao-lekciju-patriotizmu-video
Koje i čije vijesti?Relno je sedeo u Pionirskom parku i učio, realno je upao u dom, realno su ga gurnuli da glumi budalu.Izvini ne čitamo iste realne vesti.
Нека иде и у политичаре, возаче, апотекаре, у мп3 само да не лечи људе заборавиће маказе у неком пацијенту.On će posle sloma ove vlasti putem svog biološkog oca Turšije
Najebali smo sa takvimaНека иде и у политичаре, возаче, апотекаре, у мп3 само да не лечи људе заборавиће маказе у неком пацијенту.
Aj malo budi objektivan.. nečija pamet i znanje se ne može osporiti.Neno brani polupismenog zemljaka. Samo napred. Unisštite Srbiju pa neće biti ni vas
Nije radila dobro hemijska.Ovako i moji prvaci precrtaju ocenu kad im se ne sviđa pa upišu onu koju bi želeliups, ne prvaci, već drugaci ...
Ja sam svojevremeno upisao bio fax ali zbog ludila koji bio kod nas nisam ga završio.Ona bar polagala, neki glume ludilo bez polaganja, jedini susret sa faxom kad išli da gađaju profesore jer štrajkuju....
Vidi se iz aviona da je šestica prepravljena u 10. Čak nije ista ni hemijska olovka. Sramota.Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO
"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.
![]()
https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest
Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.
Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.
.