Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

Black Hand

Aktivan član
Poruka
1.556
Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.

Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.

.

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

.

Nemaju indeks jbga

148938-unnamed-iff.jpg

.
Covek će imati sve desetke do kraja studija. To je svima jasno. Kao pto je jasno da već danas ima posao koji mu donosi par hiljada evra. Nešto na čemu svi možete da mu zavidite. Prehebao vas batica

Covek će imati sve desetke do kraja studija. To je svima jasno. Kao pto je jasno da već danas ima posao koji mu donosi par hiljada evra. Nešto na čemu svi možete da mu zavidite. Prehebao vas batica

Neka mu zavide plenumaši.
Ja sam svoje škole odavno završio i posao našao.

Neka oni misle koga nazivaju Ćaci i kome se rugaju sa praznim indeksom.

Sto bi znacilo da je taj profesor ipak pravi profesor i ne mesa politiku sa svojim poslom. Pohvala za profesora. Naravno i studenta koji ima 10 na ispitu.

Uzgred, medicinska statistika i informatika je "matematicki" predmet a ne strucni predmet i verovatno ga predaje neko ko je zavrsio PMF (matematiku/informatiku na tom faksu).

Ovako i moji prvaci precrtaju ocenu kad im se ne sviđa pa upišu onu koju bi želeli :zcepanje:ups, ne prvaci, već drugaci ...

Nije prvi put da pokazuje svoj indeks.
Sve desetke ima do sada.. :)

Profesuru drhti ruka, nije mu bilo pravo.

Piše u zagradi pored slovima deset, na latinsko/srpskom.. :)

.
Taj imao najveći prosek ocena i pre.sa svojom školom i prosekom može da radi gde oce i kod nas i u svetu.
To je prva stepenica ulaznica za normalan život.
mnogo takvih ima e sad neki ce silom prilika da obnove godinu a ako opet se organizuje nesto slicno na jesen prvog profesora blokadera koji me iznervira ima da tuzim za sve troškove koje mi napravio za sve ovo vreme.i nisam jedini koji se sprema za to...

148938-unnamed-iff.jpg

.
Како је добро знао, професор преправио оцену. Е срамоте.

Ja očekujem da poneki uzmu neku dioptriju, il bar porazgovaraju sa još ponekim prosvetnim radnikom da im objasni kako se prepravljaju ocene. Ovo je presmešno da bih dalje komentarisala, možda Milošić da dođe na neku obuku kod ovih mojih malih, mnogo bolje to preprave, ne ostaje ovakva žvrljotina :zcepanje:

Nekada u vreme dok je Univerzitet u Beogradu bio ozbiljna ustanova indeks se nije priznavao kao dokaz da je polozen taj i taj ispit, odnosno polozeni svi ispiti. Pa je student trebao da pribavi overenu i zavedenu potvrdu iz studentske sluzbe o tome.

Uzgred, strani univerziteti i strucne asocijacije (za registravciju za licence) ne priznaju ni overenu potvrdu o polozenim ispitima koju im vi poturite, verovatno zbog iskustva sa raznoraznim prevarama. Potrebno je da vas maticni fakultet posalje tu potvrdu fakultetu ili profesionalnoj asocijaciji u inostranstvu, u zapecacenoj koverti i sa propratnim pismom.

Back