Stronghold

Pajper:
Bilo nedavno u Kljucu o kompjuterskim zavisnostima,prvo mesto igrice i to WoW,drugo mesto FORUMI!
Tako da,posto si vec zavistan od foruma,budi i od igrica,nece da skodi!:P
A ja i tako moram svaki dan u sql da slusam dryga kako pokusava da se skine sa WoW-a!
jel to ona na RTS-u :lol:
ako jeste
kako sam se pokidao kada sam slusao :lol:

samo napered
WoW je zlo

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
jedno pitanje
jel ce on da padne godinu :lol;
posto je poznato da WoW uzima suvise vremena

a sto se tice one emisije
onaj klinac(dobro nije bas klinac, a ime vam nije bitno :p ) koga je voditeljka pitala da li ga igrice ometaju u ucenju
je pao jednu godinu i zavrsio je privatnu skolu :lol:
trebala si taj dan da vidis mene i Mikija na msnu :lol:

Nece da padne godinu! Bio je vukovac u osnovnoj,a sada je odlican! I ako on padne,pascu i ja,jer ne znam sta bih bez njega u razredu! :P Mada nije igrao neki 10 danai rekao je da mu je jako cudno,jer ima po 5-6 sati dnevno slobodno! :lol: A cesto pada kisa,pa ne moze da vozi sk8,tako da je ponovo uplatio...:lol:

A sto se tice onog klinca (koji verovatno ima godina ko ti,odprilike :P ),pa on ne zna jednu recenicu posteno da sklopu! :? :D

Ja sam igrao prvo prvi deo, pa sam posle igrao Stronghold DeLuxe???, i tu sam stigao do misije kada treba da osvojim dvorac, a dobijem armiju, imam i one kopace..ali to nisam uspeo da predjem???da li je neko??

markusrexus:
Ja sam igrao prvo prvi deo, pa sam posle igrao Stronghold DeLuxe???, i tu sam stigao do misije kada treba da osvojim dvorac, a dobijem armiju, imam i one kopace..ali to nisam uspeo da predjem???da li je neko??

namesti strelce napred i cekaj cete po 5-6 vojnika pa ih skenjaj jer ce da izlaze. Kada prodje par tura...samo krsi dvorac deo po deo.

Mannibals:
ljudi kachite malo,slike da vas vidim ....
sta kazete za ovu moju -->>>tema : free build

crusader1xv4.png
How to kill that which has no life?

Ja ne znam kako se koriste sifre za Stronghold.Presla sam 1 deo crusadera sve misije i campain zajedno sa bratom.2 deo zaista nije los,svidja mise,ali je za mene bolji 1.Ima jedna misija mnogo teska koju ne mogu da predjem,pa sam odustala.Sada bi igrala,ali ne mogu campain sve ispocetka,a nemam saves od pre sto sam igrala.Ja sam elendilova cerka.

Back