Stronghold

znachi ..............
dyyvajTe ga..:lol:

ebale vas igrice da se navuchem ponovo :lol::D

btw igram Shinobija preko M>A>M>A 32...i ne snalazim se bash najbolje...
e NE mogu da ga obrnem!!!:shock::shock:.........

smeshno mi okretanje,ali stvarno...ali meni je to ja ne zznam...
secham se tog leta kad sam izashao iz igraonice bila je to lepa noc,mese mozda bio pun ja ne znam,mozda chak i nije bilo leto...zbog mesechevih mena ..pirkao je blagi vetric..

zeza me pretposlednji nivo...
ako znash...
igrash li igre na mamama?...ako i koje???

Zikica:
ne igram....cepao sam sinobija na aVtomatu al se ne secam kako bese ide..

ova misija je u DZungli....ides i samo izlecu neke nindze ...a ima ih i brzi su..mislim padaju s'drveca..e sad nisam vest kao sto sam bio..pre mislim klinac tad me je to drzalo,ali da ne mogu da obrnem :rolleyes:..izgubim kredita najvishe na 4-toj kraljici.

(to je onaj drugi samuraj ,,crveni..)

big1593.jpg

Nego ,uzmi zasladi se...
mozda ti dodje ..
mozda se setish ipak..valja malo chokoladice ....SAMO nemojj snikers da mi uzmesh !!!!:mrgreen:

Sad me ovo podseti da ja imam Crusader posto nisam igrala...ojuuu duuuugo! :D Maaa,nisu igrice za mene! :lol:
Tu sam samo da nadgledam Ziku...puno mi se mota oko mog Bukefala...:evil: e nee dam! :P :lol::lol:

e nemo da nam ga uzimas....samo on kopa rovove...ako nam ga uzNes sta mi da radimo u ladovini...nema koga da nadgledamo :lol:
ja ne smem ponovo da pocnem da ga igram...ima se navucem zesoko :D

Bilo nedavno u Kljucu o kompjuterskim zavisnostima,prvo mesto igrice i to WoW,drugo mesto FORUMI!
Tako da,posto si vec zavistan od foruma,budi i od igrica,nece da skodi!:P
A ja i tako moram svaki dan u sql da slusam dryga kako pokusava da se skine sa WoW-a!

Back