Strogo poverljivo: Mladića jurili po Novom Sadu!

А видиш,
добри мој и наивни друже,
свако свога чува,
само нама "будућност" зависи од главе - било чије ...

И само ми своје главе Султану носимо у џаку или на тацни ....

Упс, не МИ него ВИ !!!!!!
:worth::worth::worth::worth::worth:

МИ смо МИ
ОНИ су ОНИ

Tesko je naci srbina , makar ga svecom trazili , koji je uspeo da tako oblati obraz celokupnog naroda kao Ratko Mladic.

Da ga je savetovala Medlin Olbrajt, licno, nakon nekog seksa, uz postkoitualnu cigaretu, ne bi uspeo tako da se po***** na celokupnu svetlu istoriju srpske vojske i naroda.

Vojvoda Stepa, major Gavrilovic, vojvoda Misic, i ostali legendarni srpski junaci i oficiri se verovatno u grobovima prevrcu, Pa dovoljno je sto je onaj JNA glavonja natukao tradicionalnu sapku srpskih oficira na glavu, koja mu , btw stoji ko lonac na glavi, da coveku pripadne muka, a kada zna sta je uradila mrcina "u ime srpskog naroda" , isporucio bi ga licno...:think:

Tesko je naci srbina , makar ga svecom trazili , koji je uspeo da tako oblati obraz celokupnog naroda kao Ratko Mladic.

Da ga je savetovala Medlin Olbrajt, licno, nakon nekog seksa, uz postkoitualnu cigaretu, ne bi uspeo tako da se po***** na celokupnu svetlu istoriju srpske vojske i naroda.

Vojvoda Stepa, major Gavrilovic, vojvoda Misic, i ostali legendarni srpski junaci i oficiri se verovatno u grobovima prevrcu, Pa dovoljno je sto je onaj JNA glavonja natukao tradicionalnu sapku srpskih oficira na glavu, koja mu , btw stoji ko lonac na glavi, da coveku pripadne muka, a kada zna sta je uradila mrcina "u ime srpskog naroda" , isporucio bi ga licno...:think:

У ***.
Тебе ко да је лично родила та Медлин Олбрајт.
Ти се секираш за српство? Мислиш да смо толико наивни?
Па видели смо да моментално пљујеш по Србима на 4 теме,
па чак и по нашим светињама и свештеним лицима

Poslednja izmena:
У ***.
Тебе ко да је лично родила та Медлин Олбрајт.
Ти се секираш за српство? Мислиш да смо толико наивни?
Па видели смо да моментално пљујеш по Србима на 4 теме,
па чак и по нашим светињама и свештеним лицима
А САД СИКТЕР ТУРЧИНЕ. ПРОВАЉЕН СИ.:per:

ako je tvoja svetinja Pahomije , i novi mu dzip....svaka cast, domacine:hahaha:

Na koje to ja 4 teme pljujem po srbima???:eek:
Opet lazes, macak??;)

А шта је то урадио у име Српског народа?
У ствари шта си ти урадио за Српски народ?

Poslednja izmena:
Muslimanski cetnik Sulejman Spaho

Tako je govorio Spaho;

Sulejman Spaho, potomak jednog od najznačajnijih bosanskih političara prošlog vijeka, u Narodnoj skupštini Srbije je poslanik Srpske radikalne stranke. Kada je izabran u Skupštinu, za Dane je izjavio: "Biti poslanik je ponos za svakog čoveka, a posebno kada ste poslanik Srpske radikalne stranke." Ne čudi ako se zna da je Spaho deklarirani četnik koji je tokom proteklog rata bio na ratištima u Hrvatskoj, a vjerni je saputnik haškog optuženika Vojislava Šešelja. Na posljednjoj skupštini Narodne skupštine, održanoj prije nekoliko dana, Spaho je ovako govorio: "(...) Radovan Karadžić je uhapšen, ali, verujte mi, čovek koliko god je branio svoj narod, branio je takođe i one građane koji su druge veroispovesti, tj. islamske. (...) Radovan Karadžić će se u Haagu odbraniti sigurno, kao što će se odbraniti i kao što se već odbranio dr. Vojislav Šešelj. (...) To što je bilo, bilo je, ali mi tražimo odgovor na pitanje zašto je Radovan Karadžić uhapšen. Posle svega onoga što se dešavalo u Haškom tribunalu, tj. sramnih presuda Naseru Oriću i Ramušu Haradinaju..."

Na kraju svog izlaganja Spaho je rekao: "Ono što vam moram reći je zbog javnosti. Jedan ministar, ali Srbin, govori da se preda Ratko Mladić. Evo, ja kao Musliman kažem da se Ratko Mladić nikad ne preda. Neka još malo pričeka, koji mesec, doći će vlast koja neće hapsiti građane Srbije i izručivati ih Haškom tribunalu. Ono što moram da napomenem, to je da je u ovom mesecu post ramazan i, verujte mi, svaki dan ću se moliti Bogu da što pre izađe dr. Vojislav Šešelj iz Haškog tribunala, Radovan Karadžić i svi zatvorenici koji se trenutno nalaze u haškom kazamatu. (...) Živeo dr. Vojislav Šešelj!" (Dž.K.D.)

thumbnail.php

prva.jpg

Zločin na traci, optužnica u fioci
S. GAJIĆ | 23.07.2009 20:00

image.php

Iako se na nedavno objavljenim snimcima jasno vidi i čuje kako ratni komandant Petog korpusa Armije RBiH general Atif Dudaković naređuje strijeljanje dva zarobljena pripadnika Narodne odbrane autonomne pokrajine Zapadna Bosna u mjestu Izačić 9. jula 1994. godine, Tužilaštvo BiH i dalje mudro ćuti o ovom slučaju.

Osim šturih saopštenja, neće da komentarišu video-snimak, koji su u srijedu naveče emitovale televizijske stanice u RS, a iz Tužilaštva BiH nije stigla ni naznaka da će Dudaković konačno sjesti na optuženičku klupu.

- U toku je istraga u slučaju Dudakovića i nećemo davati nikakve komentare. Tužilaštvo ne vodi istragu na osnovu televizijskih snimaka, a mi imamo određene materijale o kojima, u interesu istrage, ne možemo govoriti - rekao je glavni tužilac Tužilaštva BiH, Milorad Barašin.

U Timu MUP-a RS za istraživanje i dokumentovanje krivičnih djela ratnog zločina rekli su da Tužilaštvo BiH posjeduje snimke na kojima se vidi i čuje kako Dudaković naređuje ubijanje dvojice zarobljenika. Koordinator ovog tima, Simo Tuševljak, istakao je da je video zapis koji je ranije dostavljen Tužilaštvu BiH mnogo duži od prikazanog snimka na televizijama i da se iz njega vidi Dudakovićeva neposredna i komandna odgovornost.

Kako je naglasio, Tužilaštvu je dostavljeno 30 dividija u kojima se vide operacije koje je vodio Peti korpus, te način na koji se uništava srpska imovina, protjeruju civili i čine druga nedjela. Tuševljak je podsjetio da je u septembru 2006. godine MUP RS dostavio izvještaj Tužilaštvu BiH protiv Dudakovića i još 12 lica osumnjičenih za krivična djela ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, ratnih zarobljenika, te povrede zakona i običaja rata.

Janko Velimirović, iz Dokumentacionog centra za istraživanje ratnih zločina RS, rekao je da snimak predstavlja krunski dokaz da je Dudaković bio taj koji je ne samo prikrivao već i naređivao ratne zločine. On je istakao da pored dokaza koje ima ovaj centar, ali i Tužilaštvo BiH, ne vidi razlog da se ne pokrene postupak.

Direktor Dokumentaciono-informativnog centra "Veritas", Savo Štrbac, ocijenio je da snimci predstavljaju najočigledniji primjer komandne odgovornosti.

http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=22405

А видиш,
добри мој и наивни друже,
свако свога чува,
само нама "будућност" зависи од главе - било чије ...

И само ми своје главе Султану носимо у џаку или на тацни ....

Упс, не МИ него ВИ !!!!!!

Eh, da nije jedan svojevremeno odneo glavu svog sunarodnika sultanu.....ti bi imao nick Musa ili Meho :confused:

А шта је то урадио у име Српског народа?
У ствари шта си ти урадио за Српски народ?

da li sam ja to dobro procitao, covek me ladno pita sta sam ja ucinio za srpski narod??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pa ja sam mislio da je ovo neki bezvezni forum u kojem se mrlja i ***** o politici, kad ispade u najmanju ruku SANU ili "klub likova koji su ucinili nesto za srpski narod":hahaha:

cujes pitanje, "sta si ti ucinio za srpski narod":hahaha:

izvini, ali ja gluplje pitanje na forumima dugo nisam procitao..:mrgreen:

Back