xpertbet
Iskusan
- Poruka
- 5.699
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se sa tobom, ali malo repovanja ne skodi![]()
Moram da ukomponujem nezne melodije i seksi vibracije![]()
Znam, hvala ti![]()
Nije, tek sledeceg meseca je... Striptiz je jedno, ali nisam bas toliki egzibicionista da to i snimim![]()
Lako je teoretski pricatiRubi, javno ti se zahvaljujem na angazovanosti!![]()
To je superSto se outfita tice, odlucila sam se za bele tange i brus jer isticu preplanulost![]()
Preko toga razmisljam o kratkoj kariranoj suknjici i beloj kosuljici vezanoj u masnicu iznad pupka, a dole, naravno, potpetice 10cm![]()
Zelim decku za rodjendan da izvedem striptiz, mislim da je to savrsen poklon
Posto treniram show dance, imam dobar materijal iz koreografija da osmislim sjajnu predstavu za njega, ali mi je potrebna pomoc ljisovaca, njihove ideje i iskustva
Unapred hvala svima koji konkretno odgovore na temu, jer bi mi stvarno znacila iskrena misljenja i saveti devojaka (i momci su dobrodosli da se ukljuce, samo da ozbiljno shvate temu)![]()
pozz
Zelim decku za rodjendan da izvedem striptiz, mislim da je to savrsen poklon
Posto treniram show dance, imam dobar materijal iz koreografija da osmislim sjajnu predstavu za njega, ali mi je potrebna pomoc ljisovaca, njihove ideje i iskustva
Unapred hvala svima koji konkretno odgovore na temu, jer bi mi stvarno znacila iskrena misljenja i saveti devojaka (i momci su dobrodosli da se ukljuce, samo da ozbiljno shvate temu)![]()
pozz
Nije, tek sledeceg meseca je... Striptiz je jedno, ali nisam bas toliki egzibicionista da to i snimim![]()
Lako je teoretski pricati
To je super
![]()
Neshto prljavo, perverzno i provokativno....guza u prvom planu.![]()
tema:stagod i kaogod dobro je, vazno da njegovi ortaci vide