Striptiz

Odlucila sam se za mix, pocece pesmom "Butterfly" od Crazy Town-a, jer mi je on tu pesmu i posvetio, zatim "Sexy lady" od Shaggy-ja, od "Buttons" ce da ide refren u jednom delu ;) ima jos pesama, samo da ih sve lepo poredjam i napravim prelaze, ali bice i "Beep"...

Zelim decku za rodjendan da izvedem striptiz, mislim da je to savrsen poklon :zper:
Posto treniram show dance, imam dobar materijal iz koreografija da osmislim sjajnu predstavu za njega, ali mi je potrebna pomoc ljisovaca, njihove ideje i iskustva :telefon:
Unapred hvala svima koji konkretno odgovore na temu, jer bi mi stvarno znacila iskrena misljenja i saveti devojaka (i momci su dobrodosli da se ukljuce, samo da ozbiljno shvate temu) :manikir: :brus: pozz

Samo drmaj mala :)
:per:

Zelim decku za rodjendan da izvedem striptiz, mislim da je to savrsen poklon :zper:
Posto treniram show dance, imam dobar materijal iz koreografija da osmislim sjajnu predstavu za njega, ali mi je potrebna pomoc ljisovaca, njihove ideje i iskustva :telefon:
Unapred hvala svima koji konkretno odgovore na temu, jer bi mi stvarno znacila iskrena misljenja i saveti devojaka (i momci su dobrodosli da se ukljuce, samo da ozbiljno shvate temu) :manikir: :brus: pozz

Neshto prljavo, perverzno i provokativno....guza u prvom planu. :D

Mislim da je to super ideja,verujem da ce se oduseviti.
Ja bi za izbor garderobe preporucila malu crnu haljinicu...dovoljno sexy,a elegantno,ne vulgarno. Sve zavisi od tvog ukusa,ipak.
Nemoj samo zaboraviti da se prepustis i sama uzivas u nejgovom pogledu,i bice sve super:ok:
Srecno, i javi kako je bilo

Back