Striptiz

Te pesme su ti bezveze. Uzmi ovu. Kada ja zaigram uz nju, nastane lom u kafani, a taj tvoj ima da se napali kao mladi pastuv. Pevacica nikada ne gresi.

Sledece je moda. Ta karirana suknjica je isfurana. Sacekaj...

Odlucila sam se za "Butterfly" od Crazy Town-a i za "Sexy lady" od Shaggy-a.
Mada, ima i jedna opasna house stvar "My egyptian lover", razmisljam i o toj. Pussycat Dolls su ok, ali od njih i kada bih uzimala nesto, to bi bila pesma "Beep". A sta ti mislis za styling???

Zelim decku za rodjendan da izvedem striptiz, mislim da je to savrsen poklon :zper:
Posto treniram show dance, imam dobar materijal iz koreografija da osmislim sjajnu predstavu za njega, ali mi je potrebna pomoc ljisovaca, njihove ideje i iskustva :telefon:
Unapred hvala svima koji konkretno odgovore na temu, jer bi mi stvarno znacila iskrena misljenja i saveti devojaka (i momci su dobrodosli da se ukljuce, samo da ozbiljno shvate temu) :manikir: :brus: pozz

Ja sam imao iskustva sa striptizetama, ranije, dok sam bio mladji (nije da sam sad mator vec par godina ranije lol) i vishe kafanski covek nego sada, mogu da ti kazem da ces najvishe da ga nalozish ako ne radis to sto ga inache pali

moras da budes drska, da odlazes stvari, nista d ane dobije na izvolte, da potpuno preuzmesh kontrolu i tome slicno

sto se tiche samog plesa i izbora muzike to je vec tvoja stvar ali psihologija striptizete koja ne radi za kintu na sceni vec po ugovoru (sto je donekle slicno s tvojim slucajem) je da preuzme kontrolu i dominira scenom

eto nadam se da ce ti to pomoci ;)

sta odluci, garliss?
kakav performans izvodis?

Ubacila sam u "tacku" barsku stolicu :rumenko:
Ali dustala sam od ideje skolske uniforme, jer jeste da je seksi, ali bih da zaobidjem klise, hocu da sve bude originalno i jedinstveno :manikir:
Snimila sam jedan jaaako provokativan baby doll, postavicu sliku ako nadjem nesto slicno na netu...
Leptiricu, ova tema mi i nije od narocite pomoci... Nadam se da ce se uskoro nesto promeniti...

Dobro ti ide, to je samo striptiz, nije nesto oko cega treba da se nerviras
znas i sama kako se obicno izjalovi nesto sto planiramo da bude kao pod konac
gledaj njega, koreografiju prilagodi njegovoj reakciji
nemoj biti gola
njemu ne moze biti lose, pa cak i da negdje pogrijesis u koraku:D njemu ce biti dobro
znas i sama sta je vazno dok pleses, ne gubis kontrolu, tijelo radi sta mu ti kazes, bez gdubih brzih pokreta
bice to sve sjajno;)

Odlucila sam se za "Butterfly" od Crazy Town-a i za "Sexy lady" od Shaggy-a.
Mada, ima i jedna opasna house stvar "My egyptian lover", razmisljam i o toj. Pussycat Dolls su ok, ali od njih i kada bih uzimala nesto, to bi bila pesma "Beep". A sta ti mislis za styling???

Dala sam ti moju sliku. Mozda da probas kao medicinska sestra. Nesto mi sada pade na pamet. A pala mi je na pamet i pesma od Estelle "American boy", a nije losa ni Kely's "Trick me". Ja sam uz njih igrala.

Ako si mislila ovaj rep, bolje ti je ili Buttons ili ove dve pesme. Buttons sa albuma, nikako sa ovim rep lupetanjima.

Dala sam ti moju sliku. Mozda da probas kao medicinska sestra. Nesto mi sada pade na pamet. A pala mi je na pamet i pesma od Estelle "American boy", a nije losa ni Kely's "Trick me". Ja sam uz njih igrala.

Joj sta bulaznis?:eek:

Dobro ti ide, to je samo striptiz, nije nesto oko cega treba da se nerviras
znas i sama kako se obicno izjalovi nesto sto planiramo da bude kao pod konac
gledaj njega, koreografiju prilagodi njegovoj reakciji
nemoj biti gola
njemu ne moze biti lose, pa cak i da negdje pogrijesis u koraku:D njemu ce biti dobro
znas i sama sta je vazno dok pleses, ne gubis kontrolu, tijelo radi sta mu ti kazes, bez gdubih brzih pokreta
bice to sve sjajno;)

Ma znam da je to -samo- striptiz :zper:
Na nastupima sa plesnom skolom sam se istrenirala da, kad napravim gresku, uz osmeh nastavim dalje kao da je to deo koreografije, ali ipak mi je on jedan vaznija publika ode cele sale :cmok2:

Back