mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 31.620
Boli me desna ruka,a za dva dana ocekujemo povece drustvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U vreme kad smo se preseljavali zgrada jos uvek nije bila uknjizena i nije bilo mogucnosti da se to proveri,a imamo ugovor u kome stoji da nijedno trece lice nema prava na ovaj stan.To se ode u katastar ili kako se vec zove da se vidi jel pod hipotekom ili ne,to se prvo radi pri kupovini recimo.
Ako ce ti biti za utehu,mi kad smo sredjivali nasu dokumentaciju,promenu adrese,promenu prezimena,novu licniu kartu trebalo nam je sest meseci da sredimo i to sve zato sto nam dokumentacija nije bila kako valja i uvek je nedostajao neki dokument,isli pet set puta sve sa malim detetom i cekali po par sat.Konkretno zasto sam se ja danas stresirao. Evo skoro mesec dana jurim da zamenim licnu kartu sa dzipom koja mi istice i jos nisam uspeo, tuga.Za ovih pet godina nisu okrecili prostoriju u kojoj se ceka
Ako ce ti biti za utehu,mi kad smo sredjivali nasu dokumentaciju,promenu adrese,promenu prezimena,novu licniu kartu trebalo nam je sest meseci da sredimo i to sve zato sto nam dokumentacija nije bila kako valja i uvek je nedostajao neki dokument,isli pet set puta sve sa malim detetom i cekali po par sat.
Zadnji put kad smo otisli i konacno uspeli da sredimo licne karte otisli smo u 10h a dosli kuci skoro u 21h,ne bi ni tad bilo sredjeno da nismo dobili drugi broj jer ti koji su cekali su uspeli da srede pre nas,na nasu veliku srecu.A tad smo bili zadnji.
Ono sto me je najvise iznerviralo je to sto kad je muz otisao da uzme broj lik koji tamo radi je rekao da se ne ceka dugo,mozda sat dva i da nema potrebe da zena sa malim detetom dolazi kasnije nego mozemo svi lepo zajedno da cekamo red,sta je to dva tri sata cekanja.
E kad smo otisli i kad smo videli da nije bas tako,hteli smo preko reda,posle tri sata cekanja, jer smo sa malim detotom taj isti sluzbenik je rekao da nema potrebe za tim jer nas broj ce uskoro samo da budemo strpljivi.A kad smo pitali kako to da je zena koja je dosla pre 10 minuta odmah mogla da ide da sredi l.k samo je rekao,vase dete je mirno njeno je plakalo
I zaista mi nismo ni za Zulu pleme![]()
U toku dana suocavamo se sa mnogobrojnim situacija,neke uticu manje na nas,neke vise.Koliko god hladnokrvno odreagovali u datom trenutku,to se pre ili kasnije odrzava na psihu,na organizam.
Kako se vi borite sa svakodnevnim trzavicama i kako uspevate da se izborite sa stresom?
Kada je vreme da potrazite pomoc?
Stavila sam ovu temu na dom i porodica,jer mi se nekako cini da je ovde najprikladnije,jer je stres nesto sto se najvise odrazava na porodicu,a vecina situacija se desava u kuci,ako si domacica,sa posla se dolazi umoran,ocekuju te razne obaveze,neko to sa lakocom odradi,nadje tad neka situacija,kao npr hoces da otvoris novu temu a dete ne da jer bas tog momenta te zamislja da si drvo i hoce da se penje po tebi,naravno to je smesno.Neko zvoni na interfon,ti ne mozes da proveris ko je,jer si na wc,deda pritiska dugme za otvaranje vrata i otvara ulazna vrata od stana i odlazi u svoju sobu,dete koje je privuceno zvonjavom izlazi iz kupatila i vidi otvorena vrata krece napolje,ti skaces,oblacis se na brzaka i juris kroz hodnik za detetom,jeste pomalo smesno dok ovo pisem,a sta da je krenulo niz stepenice?
Svakodnevnih sitacija se mnogo.
Zamisljam ovu temu kao mesto gde mozemo razmeniti iskustva sa borbom protiv stresa i mestom gde mozemo,ako to zelimo,napisati sta nam se desilo tog dana.![]()
Ja sam napravila svoju well be listu (stvari koje volim da radim,, koje me ispunjavaju, odmore, razonode, doprinose lepsem zivljenju...)..
Tragikomično je da su nam najčešće naši najbliži upravo izvor stresa. (Tako da tema i spada pod dom i porodica)U toku dana suocavamo se sa mnogobrojnim situacija,neke uticu manje na nas,neke vise.Koliko god hladnokrvno odreagovali u datom trenutku,to se pre ili kasnije odrzava na psihu,na organizam.
Kako se vi borite sa svakodnevnim trzavicama i kako uspevate da se izborite sa stresom?
Kada je vreme da potrazite pomoc?
Stavila sam ovu temu na dom i porodica,jer mi se nekako cini da je ovde najprikladnije,jer je stres nesto sto se najvise odrazava na porodicu,a vecina situacija se desava u kuci,ako si domacica,sa posla se dolazi umoran,ocekuju te razne obaveze,neko to sa lakocom odradi,nadje tad neka situacija,kao npr hoces da otvoris novu temu a dete ne da jer bas tog momenta te zamislja da si drvo i hoce da se penje po tebi,naravno to je smesno.Neko zvoni na interfon,ti ne mozes da proveris ko je,jer si na wc,deda pritiska dugme za otvaranje vrata i otvara ulazna vrata od stana i odlazi u svoju sobu,dete koje je privuceno zvonjavom izlazi iz kupatila i vidi otvorena vrata krece napolje,ti skaces,oblacis se na brzaka i juris kroz hodnik za detetom,jeste pomalo smesno dok ovo pisem,a sta da je krenulo niz stepenice?
Svakodnevnih sitacija se mnogo.
Zamisljam ovu temu kao mesto gde mozemo razmeniti iskustva sa borbom protiv stresa i mestom gde mozemo,ako to zelimo,napisati sta nam se desilo tog dana.![]()