WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
Primenjujemo tehinike iz date teme; nekada vise a nekad manje uspesno (kada posegnemo za silom!
)
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)WithdrawnWater:U medjuvremenu slobodno mozes d apijes Bensedin kao sto ti je psihijatar prepisao i za nedelju dana idi na kontrolu.

Jesi li probala na fakultetu,na klinici za dermatovenerologiju?gaga1978:Molim za pomoc...pokusavam da stupim u kontakt sa profesorom Milojevicem, dermatologom, ali bezuspesno. Ako neko zna njegovu adresu ili br tel gde bih mogla da ga kontaktiram, neka javi. Pozdrav
?:www molim te da mi odgovoris na ovo pitanje ili das neki link: koliko dugo covek moze da ne spava, a da zivi, a poslo koliko dana nespavanja se javljaju ozbiljnije posledice i koje su?

Promeniš psihijatra!!!?:a sta kad psihijatrovo resenje ne pomaze?![]()

Dvoumim se i razmišljamKORY:Kada te zaboli zub, da li se dvoumis i razmisljas ili istog momenta odes kod zubara?

KORY:?
ako ti psihijatar ne pomogne - ne znam ko ce. Kada te zaboli zub, da li se dvoumis i razmisljas ili istog momenta odes kod zubara? Ne smes biti pesimista i tako razmisljati. Uostalom idi i probaj. Nista neces izgubiti, samo ces skratiti vreme svojim mukama, a kad se vratis obavezno da nam kazes da li sam bila u pravu ili ne. Tj da li ti je poseta psihijatru pomogla ili ne.
Vazi????

(citajte o aurama pa cete videti sta je to