Strelac

je astro-recept bi bio pozeljan he
mi jesmo razgovarali, tj. to se svelo na to da ja pricam, on slusa i nista konkretno ne kaze (pokusano u vise navrata), ispada da sam ja sve preozbiljno svatila, a kako ne svatit nesto ozbiljno, ako te druga strana navede na to...hvala na pokusajima svima, u svakom slucaju :D

StormyGirl, ajde i nama daj tumacenje fortune...
kod mene je Fortuna u I polju u Vagi i pravi trigon sa Jupiterom iz V (vodolija)

Fortuna u 1. kuci:

Kada su Sunce i Mesec u natalnoj karti u konjunkciji, tačka Fortune se nalazi na samom Asc. Tako pomračeno Sunce, ili sama konjunkcija svetala, bi značenje Fortune opisala kao «Sretan što je živ». Sunce/Mesec konjunkcija, zajedno sa dobro postavljenom Fortunom na Asc (u dobrim aspektima, i sa sretno postavljenim dispozitorom), nezavisno od toga kakvi su Sunce i Mesec donosi dobru sreću. Za konjunkciju Sunca i Meseca, kaže se da u osnovi ukazuje na nedostatak vitalnosti, jer Meseca nije bilo u samom trenutku rođenja. Najbolje što osoba može da dobije, u ovom slučaju, je spiritualna podrška jer, kada su Sunce i Mesec u konjunkciji, to ne ukazuje na dobar potencijal za fizički razvoj. Naprotiv, treba biti veoma oprezan u tom smislu, jer postoji mogućnost da osoba ima nedostatak jednog svetla. Ali šta može u ovom slučaju biti benefično, što bi se odrazilo na nju samu, 1. kuću? Osoba može biti veoma dobar kanal za dobijanje kakve posebne energije. Ako je natus Sunce, u konjunkciji sa Mesecom, i Fortuna i Asc su u konjunkciji - on bi mogao imati vrata, kroz koja dobija energiju, upliv, podršku u duhovnom smislu. Ali po pitanju fizičkog opisa treba biti jako oprezan, jer osoba koja nema Mesec u trenutku rođenja, može imati nedostatak fizičke snage, vitalnosti i slično. Jedina tačka, na koju će se snažno odraziti ova kombinacija svetala, je podrška neba i zemlje - osoba je otvorenija, bolji je kanal za primanje određenih upliva sa strane.
U osnovi Fortuna i predstavlja Lični Mesec koji nije vidljiv, u trenutku rođenja.

Omega

Fortuna u znaku Vage:

Vaga je znak vezan prvenstveno za lepotu, ali ne zanemaruje se ni diplomatičnost i jaka veza sa odnosima u javnom životu, kao i u svim vrstama partnerskih odnosa i braka. Fortuna u znaku Vage može stvarno da doprinese sreći i uspehu u javnom životu, politici i javnim nastupima, posebno na poljima muzike i posebno u bračnim odnosima. Fortuna će ovde snažno naglasiti i štititi osećaj pripadnosti nekome ili nečemu. Znatno štiti sve što ima veze sa zakonom.

Fortuna u 1. kutji:

Vita ili prvo polje označava početke i moto JA SAM, i upravo fokusiranje energije prema određenom cilju će osobi doneti najviše sreće. Znak i polje u kojem je završio vladar prvog polja ili podznaka je pravo mesto i oblast na koje treba usmeriti pažnju. Fortuna u prvom polju naglašava da će samostalan rad doneti potpuni uspeh i nikako se ne sme dozvoliti uplivima sa strane da utiču na osobu ili je ometaju u postizanju određenog cilja.

Hvala, hvala puno.
Eto jos da napomenem za 1 post, da mi fortuna nije na asc-u vec na 10 stepeni vage. Tako da nemam pomenutu konjukciju Sunce - Mesec (hvala bogu ;) ), ali opet "Sretan Sto Je Ziv" zvuchi zanimljivo i delimichno me pronalazi ta misao.
Dispozitor Fortune (VE) se nalazi u Strelcu u III i pravi konjukciju sa Suncem.
Otuda verovatno posedujem afinitete prema muzici, u obliku DJ-inga, i produkcije, i od vajkada me
zanima da li mogu da postignem neki veci uspeh u pomenutim oblastima. Od skoro se petljam i oko politike ;)
Sve u svemu nice post, thanx

Fortuna u Ovnu

Ovan je znak akcije i energije i Fortuna ga znatno pojachava, ali Ovan je i znak pochetka, pa mu ona daje sretju prilikom bilo kakvog zapochinjanja. Fortuna ovde ne poznaje prepreke i savladava ih sa prilichnom lakotjom. Gotovo da ne postoji rizichna ili opasna situacija koja se sa ovakvim polozhajem Fortune ne mozhe prevazitji. Potpuni uspeh se mozhe dozhiveti narochito ako pojedinac fokusira svu svoju energiju na odredjeni cilj i zapochne projekat.

Fortuna u tretjem polju

Ideja, ili polje koje za moto ima JA MISLIM, naglashava da su osobe rodjene sa Fortunom u tretjem polju obdarene sposobnoshtju jasnog mishljenja. Najvetja sretja im dolazi upravo kroz oblasti vezane za misao, kao shto su pisanje i komunikacija, ali i saobratjaj sa svim povezujutjim faktorima. Tretje polje je i polje bliskog okruzhenja, rodbine i samog odnosa sa njima, pa je sretja i kroz takve odnose vrlo naglashena.

ljudi....da li vam je ova vec lagano odlazeca godina bila uspesna na poslovnom planu?

uh da mi je da mi svaka bude ovakva...mislim, godina :)

Nego sta bi sa onim silnim ljubiteljima strelaca!
Nas strelcevski ego bi zeleo cuti jos malo hvale :)

Back